bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:30 Δεν έχω αυτό το διακονημα άλλο αν ρώτησα να γραφω
Σκουπα μονο
Κι εσυ προσπαθουσες να προσηλυτισεις πως γίνονται τα μπιφτεκια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ειλικρίνεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: ειλικρίνεια
το λες για να μην συγκρουστείς μαζί της συγκινησιακά, το δικαιολογώ.
-
Γενιά της Αγαμίας
αυτο το ποστ ηταν ειλικρινες?νύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:27ειλικρίνεια είναι να εκφράζω αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι,Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:22 Ναι αλλά δε μου είπες τότε τι εννοείς ειλικρίνεια... πραγματικά είμαι περίεργος νύχτα
κυρίως όταν ερωτηθώ αλλά και όχι, και να μη χρησιμοποιώ
διπλωματικές παπαρίτσες για να αποφύγω να έρθω σε δύσκολη θέση
μάλλον
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Όχι το εννοώ. Η δική σου φράση είναι κρύα. Της νύχτας περιέχει συναίσθημα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
δεν ειναι δική μου, την έμαθα τελευταία.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:53 Όχι το εννοώ. Η δική σου φράση είναι κρύα. Της νύχτας περιέχει συναίσθημα.
τεσπα δεν χρειαζεται να λες ψεμματα, καταλαβα ότι της νυχτας δεν σου αρέσει και προσπαθείς να μην την προσβαλεις.
δε ξέρω πώς μπορώ να το κάνω κατανοητόΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:45 Άρα να λες αυτά που σκέφτεσαι
Κοίτα κανείς δεν είναι 100% ειλικρινής για να λέει αυτά που σκέφτεται
Είπες ότι εγώ έχω τη διάθεση να μοιράζομαι αλήθειες. Χωρίς αλήθεια υπάρχει ειλικρίνεια;
προσωπικά, έχω μοιραστεί ανά διαστήματα αρκετά
δικάμου πραγματάκια, δεν κρύβομαι συνήθως
αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ειλικρίνεια,
άσχετα αν έχω αμφισβητηθεί ή όχι
οι προθέσεις είναι πηγή προβλημάτων διότι διαχρονικά
ο κόσμος αποφεύγει να τις κατονομάσει
δεν το θεωρώ απαραίτητο και υποχρεωτικό όμως να
κάνω εξ/ομολογήσεις δημόσια, ωστόσο αν μου ζητηθεί
η άποψήμου ή ακόμη κι αν αποφασίσω να συμμετάσχω
σε κάποιο τόπικ, νομίζω ότι συνήθως με ειλικρίνεια
το κάνω
κάποιοι απαξιώνουν την ειλικρίνεια, τη θεωρούν μικροαστική
συνήθεια και ένδειξη έλλειψης καύλας ξέρωγω
έχω διαβάσει διάφορα τελευταία κι επειδή είμαι σε φάση
ανασυγκρότησης και χρειάζεται να πάρω κάποιες αποφάσεις
τώρα με την απόλυσήμου ειδικά, προβληματίζομαι και είπα
να μοιραστώ τον προβληματισμό
αυτά κι εύχομαι να σε κάλυψα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Γενιά της Αγαμίας
μην στενοχωριέσαι, είχες πελάτες με γκαντέμικα επίθετανύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:58 ανασυγκρότησης και χρειάζεται να πάρω κάποιες αποφάσεις
τώρα με την απόλυσήμου ειδικά, προβληματίζομαι και είπα
να μοιραστώ τον προβληματισμό
ψάχνεις τώρα;
νύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:20κι όμως, χτύπησε φλέβα
διότι αυτό ακριβώς σκεφτόμουν
ένας άνθρωπος χαοτικός, πώς μπορεί να είναι ειλικρινής
εάν του είναι αδύνατο να βάλει σε τάξη τις σκέψεις και τα
συναισθήματάτου
Γενιάμας, δεν επιθυμούν όλοι να καταθέτουν δημόσια
τις αλήθειεςτους, αυτό εννοώ
.
Οσον αφορά τό πώς ένας Χαοτικός μπορεί νάναι ειλικρινής.....
Χαοτικός σέ βρίζει ή Νυχτοπεταλούδα.....
Η Ησιόδεια Κοσμογονία αρχίζει μέ τό.....Εν αρχή είν τό Χάος.....
Οταν ο Επίκουρος ρώταγε τό δάσκαλό του.....καί πρίν τό Χάος δάσκαλε ;;;.....μιά κάποια Τάξη απάντούσε ο δάσκαλος.....
Καί πρίν από τήν μιά κάποια Τάξη ;;; .....ξαναρώταγε ο Επίκουρος.....Τό Χάος ξαναπαντούσε ο δάσκαλος.....
Οι Κλασσικοί Ελληνες όπως έβλεπαν τόν Κόσμο.....σάν Χάος δηλαδή.....μέ μιά κάποια Τάξη.....έτσι έβλεπαν καί τόν ανθρωπο.....
Ενα Χάος μέ μιά κάποια Τάξη.....μέ μιά κάποια ειλικρίνεια.....
Εσύ είσαι Χαοτική ή Ταξική ;;; .....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Γενιά της Αγαμίας
enaon έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:55
τεσπα δεν χρειαζεται να λες ψεμματα, καταλαβα ότι της νυχτας δεν σου αρέσει και προσπαθείς να μην την προσβαλεις.
-
- Casper -
bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:08 – Γέροντα, υπάρχει ειλικρίνεια κοσμική και ειλικρίνεια πνευματική;
– Ναι βέβαια. Η κοσμική ειλικρίνεια έχει αδιακρισία.
– Μιλάει δηλαδή κανείς ευκαίρως – ακαίρως ;
– Εκτός από αυτό. Η αλήθεια είναι αλήθεια. Αλλά, αν πης καμμιά φορά την αλήθεια χωρίς διάκριση ,αυτό δεν είναι αλήθεια. Π.χ. είναι αλήθεια ότι ο τάδε είναι βλαμμένος. Αν πας όμως να το πης αυτό ,δεν ωφελείς.
Η αλήθεια, όταν χρησιμοποιήται χωρίς διάκριση, μπορεί να κάνει έγκλημα. Μερικοί ενεργούν εν ονόματι της αλήθειας και εγκληματούν. Όταν κανείς έχη ειλικρίνεια χωρίς διάκριση, μπορεί να κάνη διπλό κακό.
Πρώτα στον εαυτό του και ύστερα στους άλλους, γιατί αυτή η ειλικρίνεια δεν έχει σπλάχνα. Όποιος θέλει να είναι πράγματι ειλικρινής , ας ξεκινήση να είναι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό του, γιατί από εκεί ξεκινάει η πνευματική ειλικρίνεια.
Όταν κανείς δεν είναι ειλικρινής με τον εαυτό του, κοροϊδεύει και αδικεί τουλάχιστον μόνον τον εαυτό του. Όταν όμως συμπεριφέρεται χωρίς ειλικρίνεια προς τους άλλους, αμαρτάνει θανάσιμα, γιατί κοροϊδεύει τους άλλους.
– Μπορεί , Γέροντα, να κινήται κανείς έτσι από απλότητα;
– Τι απλότητα! Που την βρήκες σε ένα τέτοιο άνθρωπο την απλότητα! Αν είναι παιδάκι , θα έχη απλότητα . Αν είναι Άγιος ,θα έχη απλότητα. Αν είναι μεγάλος και δεν είναι καθυστερημένος στο μυαλό και κινήται έτσι, θα είναι διάβολος.
– Και πώς αισθάνεται αυτός;
– Κόλαση σωστή. Ο ένας πειρασμός διαδέχεται τον άλλο. Συνέχεια πειρασμοί.
– Γέροντα, δεν πρέπει όμως να φέρεται κανείς με ευθύτητα;
– Η ευθύτητα ,έτσι όπως την χρησιμοποιούν πολλοί, έχει ένα νομικό πνεύμα. « Είμαι ευθύς, λένε, ” κηρύττω επί των δωμάτων ” », και κάνουν τον άλλον ρεζίλι, αλλά τελικά γίνονται οι ίδιοι ρεζίλι.
πχ
έχω παρακολουθήσει ρωσικά για ένα τρίμηνο πριν δύο χρόνια
δεν θυμάμαι ΤΙΠΟΤΑ, κι όμως με παροτρύνουν να τα
προσθέσω στο βιογραφικό!
ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ, θα είναι σαν να λέω ψέματα ότι ξέρω ρωσικά!
κι όμως, πολλοί το κάνουν απ ό,τι με πληροφορούν και προσπαθούν
να τα μπαλώσουν αν προκύψει θέμα
έχω παρακολουθήσει ρωσικά για ένα τρίμηνο πριν δύο χρόνια
δεν θυμάμαι ΤΙΠΟΤΑ, κι όμως με παροτρύνουν να τα
προσθέσω στο βιογραφικό!
ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ, θα είναι σαν να λέω ψέματα ότι ξέρω ρωσικά!
κι όμως, πολλοί το κάνουν απ ό,τι με πληροφορούν και προσπαθούν
να τα μπαλώσουν αν προκύψει θέμα
η τριπλή διύλιση του Σωκράτη ειναι καλός μπουσουλας νομίζω. Πρεπει να ειναι αλήθεια, να έχει καλοσύνη και να ειναι χρήσιμη η ειλικρίνεια για να ειναι αρετή.
ναι σκαρλατένιεμου
[ποτέ δε θα σε ξεχάσω, να ξες]