Εχω δει τον Γιαννη σε live μεταδοση αγωνα ΝΒΑ να χτυπαει ασχημα και καθως σφαδαζει στο πατωμα να βριζει σε ελληνικα που θα εκαναν τους νταλικιεριδες περηφανους. Ο καμεραμαν μην ξεροντας τι φωναζε πλησιασε περισσοτερο μεχρι που ακουστηκε οχι ρε μαλακα μου και αλλαξε η καμερα καθως το μαλακα ειναι η πιο αναγνωρισμενη ελληνικη λεξη.Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:54 Ο Ανετοκούμπο μιλούσε καλύτερα Ελληνικά όταν έφευγε για Αμερική από τον Γκάλη όταν ήρθε από την Αμερική.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικα ποιος ειναι ποιο Ελληνας? Ο Γκαλης η ο Αντετοκουμπο?
Re: Τελικα ποιος ειναι ποιο Ελληνας? Ο Γκαλης η ο Αντετοκουμπο?
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Είσαι μεγάλος ρατσιστής .stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:56Εξαιτίας του Αντετοκούμπο, ο μέσος αμερικάνος θα ρίξει και μία ματιά κατά δω, θα έχει υπόψη ότι κάπου σε μία γωνίτσα υπάρχει και μία χώρα που λέγεται Ελλάδα.Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:54 Ο Ανετοκούμπο μιλούσε καλύτερα Ελληνικά όταν έφευγε για Αμερική από τον Γκάλη όταν ήρθε από την Αμερική.![]()
Εξαιτίας της Niki πόσοι θα το κάνουν αυτό;
Δηλαδή όποιος δεν είναι διάσημος δεν αξίζει;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άστο καλύτεραstavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:56Εξαιτίας του Αντετοκούμπο, ο μέσος αμερικάνος θα ρίξει και μία ματιά κατά δω, θα έχει υπόψη ότι κάπου σε μία γωνίτσα υπάρχει και μία χώρα που λέγεται Ελλάδα.Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:54 Ο Ανετοκούμπο μιλούσε καλύτερα Ελληνικά όταν έφευγε για Αμερική από τον Γκάλη όταν ήρθε από την Αμερική.![]()
Οι διάσημοι εξαργυρώνουν την διασημότητα τους, αργά η γρήγορα σε χρήμα .η .ο,τι άλλο . Οι άσημοι, και άσχημοι, χτυπιένται στα πατώματα 
Νιούμπις είστε καλέ;;
σας περνούσα για έξυπνους
Νιούμπις είστε καλέ;;
阿姨好!
Έννοια σου Μένιο μου, και θα σ’το εξαφανίσω εγώ το στοκ της κουμτέλ οσονούπω
,
,
..... μαναφούκια......
,
,
..... μαναφούκια......
Στρακαστρουκας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 20:23 https://piraeuspress.gr/hellas/473195/t ... -tou-1821/
Νικος Γκαλης:Γεννηθεις στο Νιου Τζερσευ των ΗΠΑ. Μεχρι τα 23 του ηταν κατοικος ΗΠΑ
Γιαννης ΑΝτετοκουμπο:Γεννηθεις στην Αθηνα. Μεχρι τα 20 του ηταν κατοικος Ελλαδας
Ποιος μεγαλωσε με καλυτερη Ελληνικη παιδεία και ποιος ομιλει καλυτερα Ελληνικα?
Βρεμλκ!
Γιατί αυτό το νήμα;
Μία χαρά Έλληνες είναι και οι δύο. Ποιος γαμεί τη φυλή;
Υ.Γ. Ο τίτλος έχει ορθογραφικό. Πρέπει να γίνει "Τελικά πιος είναι ποιο Έλληνας;"
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Να αξίζει τί ακριβώς;Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:59Είσαι μεγάλος ρατσιστής .stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:56Εξαιτίας του Αντετοκούμπο, ο μέσος αμερικάνος θα ρίξει και μία ματιά κατά δω, θα έχει υπόψη ότι κάπου σε μία γωνίτσα υπάρχει και μία χώρα που λέγεται Ελλάδα.Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:54 Ο Ανετοκούμπο μιλούσε καλύτερα Ελληνικά όταν έφευγε για Αμερική από τον Γκάλη όταν ήρθε από την Αμερική.![]()
Ποιος έγραψε για αξία;
Αυτό που έγραψα είναι ότι αν κάποιος προάγει τον ελληνισμό στο εξωτερικό είναι ο Αντετοκούμπο κι όχι ο μέσος καναπεδάκιας του φόρουμ.
ST48410 έγραψε: 10 Ιαν 2021, 20:28 Και οι δύο. Σιγά μη βάλουμε και μεζούρα πόσο Έλληνας είναι ο καθένας.
Μην το κάνετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας εδώ μέσα. Ο πιο Έλληνας είμαι εγώ.
Άσε δεν το σώζεις.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2021, 22:11Να αξίζει τί ακριβώς;Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:59Είσαι μεγάλος ρατσιστής .stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:56
Εξαιτίας του Αντετοκούμπο, ο μέσος αμερικάνος θα ρίξει και μία ματιά κατά δω, θα έχει υπόψη ότι κάπου σε μία γωνίτσα υπάρχει και μία χώρα που λέγεται Ελλάδα.
Ποιος έγραψε για αξία;
Αυτό που έγραψα είναι ότι αν κάποιος προάγει τον ελληνισμό στο εξωτερικό είναι ο Αντετοκούμπο κι όχι ο μέσος καναπεδάκιας του φόρουμ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 22:13Άσε δεν το σώζεις.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2021, 22:11Να αξίζει τί ακριβώς;Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:59
Είσαι μεγάλος ρατσιστής .
Ποιος έγραψε για αξία;
Βρε καλή μου, αναρωτιέστε ποιος είναι π(ο)ιο έλληνας. Και το αναρωτιέστε επάνω σε δύο πρόσωπα που έχουν προωθήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο στερέωμα όσο λίγοι σύγχρονοί τους.
Προφανώς, αν υπήρχε κλίμακα "ελληνικότητας" οι δύο αυτοί θα ήταν κάπου που δεν θα τους έβλεπε ο μέσος καναπεδάκιας ούτε με κυάλια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 12 Ιαν 2021, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι αλλά εμείς τον προστατεύουμε ως προς την ποιότητά του.Και σιγά τον Ελληνισμό που προάγει. Είναι πιο ελληνικό ένα τρίποντο που θα βάλει (και που; Στο NBA) από ένα μπινελίκι που θα ρίξω εγώ;stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2021, 22:11Να αξίζει τί ακριβώς;Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:59Είσαι μεγάλος ρατσιστής .stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:56
Εξαιτίας του Αντετοκούμπο, ο μέσος αμερικάνος θα ρίξει και μία ματιά κατά δω, θα έχει υπόψη ότι κάπου σε μία γωνίτσα υπάρχει και μία χώρα που λέγεται Ελλάδα.
Ποιος έγραψε για αξία;
Τι μας λες ρε;
Χαοτικός έγραψε: 12 Ιαν 2021, 22:17Ναι αλλά εμείς τον προστατεύουμε ως προς την ποιότητά του.Και σιγά τον Ελληνισμό που προάγει. Είναι πιο ελληνικό ένα τρίποντο που θα βάλει (και που; Στο NBA) από ένα μπινελίκι που θα ρίξω εγώ;stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2021, 22:11Να αξίζει τί ακριβώς;Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:59
Είσαι μεγάλος ρατσιστής .
Ποιος έγραψε για αξία;
Τι μας λες ρε;![]()
Τα μπινελίκια σου προάγουν τον ελληνισμό. Εσύ εξαιρείσαι.
Δεν μ ακουτε, σιγα μη νοιωθουν ελληνες, λεφτα βγαζουν. Εξαργυρωνουν
阿姨好!
,
,
..... μαναφούκια......
,
,
..... μαναφούκια......
Αξία είναι μόνο να ρίχνει ματιές ο Αμερικάνος; Νόμιζα ότι ο Σταβ είπε για την προώθηση του Ελληνισμού κι όχι για το ποιος έχει αξία.Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:59Είσαι μεγάλος ρατσιστής .stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:56Εξαιτίας του Αντετοκούμπο, ο μέσος αμερικάνος θα ρίξει και μία ματιά κατά δω, θα έχει υπόψη ότι κάπου σε μία γωνίτσα υπάρχει και μία χώρα που λέγεται Ελλάδα.Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:54 Ο Ανετοκούμπο μιλούσε καλύτερα Ελληνικά όταν έφευγε για Αμερική από τον Γκάλη όταν ήρθε από την Αμερική.![]()
Ενώ οι υπόλοιποι έλληνες βγάζουν πεταλούδες...Thitsa έγραψε: 12 Ιαν 2021, 22:20 Δεν μ ακουτε, σιγα μη νοιωθουν ελληνες, λεφτα βγαζουν. Εξαργυρωνουν
Κάθε μορφή επικοινωνίας, συσχετισμού, τάσης για ταύτιση με τον έλληνα είναι προώθηση του ελληνισμού.Χαοτικός έγραψε: 12 Ιαν 2021, 22:20Αξία είναι μόνο να ρίχνει ματιές ο Αμερικάνος; Νόμιζα ότι ο Σταβ είπε για την προώθηση του Ελληνισμού κι όχι για το ποιος έχει αξία.Niki έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:59Είσαι μεγάλος ρατσιστής .stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2021, 21:56
Σήμερα, τα παιδάκια των ΗΠΑ μεγαλώνουν προσπαθώντας να μιμηθούν τον έλληνα Αντετοκούμπο.
Το να κάθεται κανείς σε ένα πληκτρολόγιο και να κάνει χρωματολογικές αξιολογήσεις των ανθρώπων, είναι τουλάχιστο στην αντίθετη κατεύθυνση, αν όχι μισελληνικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 12 Ιαν 2021, 22:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 80 Απαντήσεις