enterprise-psi έγραψε: 29 Δεκ 2020, 21:00
Χαοτικός έγραψε: 29 Δεκ 2020, 20:58
Πωπω ρε μαλάκες μια ζωή με την κομπλεξαρία σας! Μην τυχόν γαμήσει ο άλλος να βρείτε το αρνητικό της υπόθεσης.
Μια ζωή τα ίδια.
Να βρει να γαμισει στην ηλικία του ή και μεγαλύτερη , ακόμα καλύτερα , αλλά εκεί θέλει σκιλς , η εύκολη λύση με αμυαλα 15 χρόνα είναι καλύτερη
Δεν είναι καθόλου εύκολη λύση. Άντε να ψήσεις έφηβη (πάνω από 15 βέβαια) και πες μου. Υπάρχουν κάποιες που είναι πιο ώριμες και πιο διεγερμένες. που γουστάρουν και μεγάλες ηλικίες. Ή που του έλκει η περιέργεια και μόνο ή η προσωπικότητα.
δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να τηρούμε όρους, να ξεπληρώνουμε με μία τελετουργία ή να τηρούμε συναισθηματικά πρωτόκολλα για να μπει μία πούτσα σε ένα μουνί (που δεν θα πονάει βεβαίως παρά αντιθέτως θα παίρνει ικανοποίηση).
Δηλαδή ρε φίλε το γαμήσι πρέπει σώνει και καλά να είναι προϊόν μίας δύσκολης μάχης; Να είναι το έπαθλο και η αναγνώριση μιας αξιόμαχης ενέργειες; δεν μπορεί να γίνει γιατί έτσι; Χωρίς κανένα μύθο γύρω απ' αυτό;
Οι γκόμενες συνήθως λένε "Μα σεξ χωρίς συναίσθημα;", 'σεξ χωρίς να σημαίνει κάτι ο άλλος για σένα;". Όπα ρε πια!
Το θεωρούμε τόσο βρώμικο που πρέπει να το πληρώνουμε με εξαγνισμό μετά. Για τον εξαγνισμό αυτό βάζουμε ότι μαλακία είναι κλειδωμένη μέσα στη σκατοψυχή μας (με την έννοια ότι μας τη γεμίζουν σκατά από τα μικράτα μας). Θα δικαιούσαι δηλαδή να γαμάς χωρίς να σε κράζουν, μόνο αν βγάλεις δύσκολη γκόμενα, μόνο αν δεν έχει πιει και πολλά άλλα "μόνο".
Τώρα έκανα συνειρμό με μια φάση πριν καμία 25ετία.
"Ο Λ. εκμεταλέυτηκε την κατάστασή της της Λ για να πηδήξει". Η Λ. ήταν μια χαπάκισσα και ήταν λειώμα μια νύχτα. με ήθελε να κοινμηθούμε μαζί γιατί είχε πάθει επισόδιο φρίκης και την γαλήνευα όπως είχε αφήσει να εννοήσουμε οι παρευρικόμενοι. με τη ξάπλακαι την κουβέντα και το χρόνο που πέρασε που ξενέρωσε και λίγο, έπεσεκι ένα γαμήσι. Την άλλη μέρα στην πλατεία λέγανε οι κομπλέξες αυτό που είπα πριν.
Επίσης έχω πάει με δεκαεξάχρονη που με γούσταρε πολύ καιρό πριν. όσοι θέλανε να την πηδήξουν το ίδιο πράγμα λέγανε. "μα 16 χρονών κοριτσάκι ρε

!"
Εγώ πάλι γούσταρα γιατί ταυτιζόμουν με τη ροκιά
...
...
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.