Τι μπάμιας.hellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:00 Τι απλούστατο, ρε μπαγλαμά; Οι κρίσιμες μάζες είναι επτασφράγιστο μυστικό και πρέπει να το ανακαλύψεις μόνος σου. Και για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι εγκαταστάσεις που δεν περνάνε απαρατήρητες. Επίσης χρειάζεσαι τοπ φυσικούς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορεί να αποκτήσει ατομική βόμβα η Ελλάδα ;
- wooded glade
Re: Μπορεί να αποκτήσει ατομική βόμβα η Ελλάδα ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οι Γάλλοι τους βοήθησαν.Στύγιος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:06 Οι Ισραηλινοί στη Ντιμόνα , απ' την αρχή της δεκαετίας του '60 προετοίμαζαν την εγκατάσταση και το 1973 είχαν έτοιμους τους Jericho Ι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εδω δεν μπορουν να φτιαχτουν 5 σχολεια και νοσοκομεία της προκοπής , θα φτιαχτουν πυρηνικοι αντιδραστήρες στην Ελλάδα ? που είναι και σε σεισμογενη ζωνη επιπλέον, Φανταστειτε μόνο ενα πυρηνικο ατυχημα τυπου Φουκουσίμα που ακόμα και τωρα μου φαίνεται ριχνει ραδιενεργο υλικο στη θάλασσα , και αυτο να γίνει σε μια χώρα που η βασική της βιομηχανία είναι Ηλιος θαλασσα και τ αγορι μου. Μιλάμε για την τελειωτικη οικονομική καταστροφη
Δεν συζητάω κάν για το οικονομικο κόστος δημιουργίας τέτοιου προγραμματος αλλα και για ποιο λόγο να γίνει? Ας εκσυγχρονισθουν πρωτα οι ΕΔ με συμβατικο υλικο και ας μιλήσουμε αργότερα για ατομικές βομβες , βομβες υδρογονου, νετρονίων, πόλεμο των άστρων και άλλα ονειρα χειμερινης νύχτας Εδω μεχρι που πήγα εγω φαντάρος (βάλε καμια 20 ετια) ειχαμε ακόμα FN (ασχετο αλλα μου αρεσε σαν οπλό σε σχέση με αυτη τη μαλακία το G3 που το κλειστρο του ήταν σαν κύβος του Ρουμπικ) και ΡΕΟ. Δεν νομίζω τα χρονια των μνημονίων να δόθηκαν και τόσα λεφτα για εκσυγχρονισμο.
Και στην τελική μάγκες μου σε συμμαχία με χώρες που διαθέτουν πυρηνικά δεν είμαστε ? Δεν εγγυαται η συμμαχία την αμυντική συνδρομη σε περιπτωση επίθεσης ?
Για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να εισαι Βορεια Κορέα . Να πεις δηλαδη οκ παιδια στην πραγματικότητα δεν εχουμε συμμάχους, κάνουμε το σκατο μας παξιμάδι, τρωμε κυρώσεις αβέρτα αλλα δεν μασάμε , θυσιάζουμε όλη την υπόλοιπη οικονομική ανάπτυξη (γιατι η Β Κορέα μεχρι ενα σημείο ηταν πιο αναπτυγμενη απο τη Ν. Κορέα) αλλα κρατάμε την Εθνική μας ανεξαρτησία και μπορουμε πλέον να τους γράφουμε μεταξυ ομφαλου και γονάτων.
Πιστευει πραγματικά κανείς ότι το παραπάνω μπορει να γινει στην Ελλάδα?
Δεν συζητάω κάν για το οικονομικο κόστος δημιουργίας τέτοιου προγραμματος αλλα και για ποιο λόγο να γίνει? Ας εκσυγχρονισθουν πρωτα οι ΕΔ με συμβατικο υλικο και ας μιλήσουμε αργότερα για ατομικές βομβες , βομβες υδρογονου, νετρονίων, πόλεμο των άστρων και άλλα ονειρα χειμερινης νύχτας Εδω μεχρι που πήγα εγω φαντάρος (βάλε καμια 20 ετια) ειχαμε ακόμα FN (ασχετο αλλα μου αρεσε σαν οπλό σε σχέση με αυτη τη μαλακία το G3 που το κλειστρο του ήταν σαν κύβος του Ρουμπικ) και ΡΕΟ. Δεν νομίζω τα χρονια των μνημονίων να δόθηκαν και τόσα λεφτα για εκσυγχρονισμο.
Και στην τελική μάγκες μου σε συμμαχία με χώρες που διαθέτουν πυρηνικά δεν είμαστε ? Δεν εγγυαται η συμμαχία την αμυντική συνδρομη σε περιπτωση επίθεσης ?
Για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να εισαι Βορεια Κορέα . Να πεις δηλαδη οκ παιδια στην πραγματικότητα δεν εχουμε συμμάχους, κάνουμε το σκατο μας παξιμάδι, τρωμε κυρώσεις αβέρτα αλλα δεν μασάμε , θυσιάζουμε όλη την υπόλοιπη οικονομική ανάπτυξη (γιατι η Β Κορέα μεχρι ενα σημείο ηταν πιο αναπτυγμενη απο τη Ν. Κορέα) αλλα κρατάμε την Εθνική μας ανεξαρτησία και μπορουμε πλέον να τους γράφουμε μεταξυ ομφαλου και γονάτων.
Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:08Οι Γάλλοι τους βοήθησαν.Στύγιος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:06 Οι Ισραηλινοί στη Ντιμόνα , απ' την αρχή της δεκαετίας του '60 προετοίμαζαν την εγκατάσταση και το 1973 είχαν έτοιμους τους Jericho Ι.
Είχε απειλήσει μάλιστα η Γκόλντα Μέιρ στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ το 1973 ότι θα στείλει το "μαύρο σμήνος" - F-4 με πυρηνικές βόμβες- σε όλες τις αραβικές πρωτεύουσες.
- wooded glade
Δε χαλάει ο αντιδραστήρας από ... σεισμό.Ντρές έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:09 Εδω δεν μπορουν να φτιαχτουν 5 σχολεια και νοσοκομεία της προκοπής , θα φτιαχτουν πυρηνικοι αντιδραστήρες στην Ελλάδα ? που είναι και σε σεισμογενη ζωνη επιπλέον, Φανταστειτε μόνο ενα πυρηνικο ατυχημα τυπου Φουκουσίμα που ακόμα και τωρα μου φαίνεται ριχνει ραδιενεργο υλικο στη θάλασσα , και αυτο να γίνει σε μια χώρα που η βασική της βιομηχανία είναι Ηλιος θαλασσα και τ αγορι μου. Μιλάμε για την τελειωτικη οικονομική καταστροφη
Μόνο αν εκραγεί το ηφαίστειο της Σαντορίνης και είναι στη Σαντορίνη.
Θα μπορούσε να γίνει ατύχημα λόγω προσωπικού συντήρησης επιπέδου Καρανίκα. Αυτό ναι.
Η Ελληνική βόμβα όντως δεν χρειαζόταν στο θέμα της Σοβιετίας αλλά με Ερντογάν χρειάζεται.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αμα γινόταν αυτό, θα εριχνε και η Σοβιετία ένα στο Ισραηλ και θα ξεκινούσε ο Τρίτος.Στύγιος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:14Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:08Οι Γάλλοι τους βοήθησαν.Στύγιος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:06 Οι Ισραηλινοί στη Ντιμόνα , απ' την αρχή της δεκαετίας του '60 προετοίμαζαν την εγκατάσταση και το 1973 είχαν έτοιμους τους Jericho Ι.
Είχε απειλήσει μάλιστα η Γκόλντα Μέιρ στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ το 1973 ότι θα στείλει το "μαύρο σμήνος" - F-4 με πυρηνικές βόμβες- σε όλες τις αραβικές πρωτεύουσες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Γι' αυτό κολώσανε ΟΛΟΙ , έκαναν πίσω και υπέγραψαν μετά τη συμφωνία Καμπ - Ντέιβιντ.Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:28Αμα γινόταν αυτό, θα εριχνε και η Σοβιετία ένα στο Ισραηλ και θα ξεκινούσε ο Τρίτος.Στύγιος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:14
- Υδράργυρος
Στη νοτια αλβανια δεν κοιτανε να πληρωσουν κανα χρεος, ονειρευονται να γινουν πυρηνικη υπερδυναμη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υδράργυρος την 30 Νοέμ 2020, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
way to nuke this thread bro....
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εδώ δεν έχουμε πυρηνικό αντιδραστήρα (ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος) πια γιατί τον δώσαμε στους Αμερικάνους το 2004, θα αποκτήσουμε ατομική βόμβα;

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ξέρεις πόσα χρήματα απο εξοπλισμούς θα εξοικονομουσαμε, αμα είχαμε καμιά δεκαρια πυρηνικα;Υδράργυρος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:35 Στη νοτια αλβανια δεν κοιτανε να πληρωσουν κανα χρεος, ονειρευονται να γινουν πυρηνικη υπερδυναμη
☦𓀢
☦𓀢
ελλαδιστανΥδράργυρος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:35 Στη νοτια αλβανια δεν κοιτανε να πληρωσουν κανα χρεος, ονειρευονται να γινουν πυρηνικη υπερδυναμη
νοτιος αλβανια
λιγο εχθροπαθεις σας κοβω εσας τους προοδευτικάριους
λιγο ψωροπερηφανους
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
συγνωμη παντως, εδω συζητάμε για την τριτη γενια στρατηγικων οπλων - πολαπλασιαστων (Α.Ι.) κι εσεις λετε ακομα για πυρηνικα; πανε κανε κει κανα ντρον κι αλλα ζμαρτ γουεπον κι ας τα νιουκς. το 'χασες αυτο το τρενο
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Λίγα.Εάν ήταν έτσι οι πυρηνικές δυνάμεις δεν θα είχαν συμβατικά όπλα.Εχουν όμως.Τα πυρηνικά δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για ήσσονος σημασίας διαφορές.Δε γίνεται να ρίξεις πυρηνικά για μια βραχονησίδα ή για τη θάλασσα που πετούν οι γλάροι.Μόνο σε γενική εισβολή.Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:39Ξέρεις πόσα χρήματα απο εξοπλισμούς θα εξοικονομουσαμε, αμα είχαμε καμιά δεκαρια πυρηνικα;Υδράργυρος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:35 Στη νοτια αλβανια δεν κοιτανε να πληρωσουν κανα χρεος, ονειρευονται να γινουν πυρηνικη υπερδυναμη
Δικό τους δημιούργημα είναι και για αυτό άλλαξαν ρότα και από το εθνική ανεξαρτησία λαική κυριαρχία το γύρισαν στον αντιεθνικισμό γιατί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να λένε.Yochanan έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:39ελλαδιστανΥδράργυρος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:35 Στη νοτια αλβανια δεν κοιτανε να πληρωσουν κανα χρεος, ονειρευονται να γινουν πυρηνικη υπερδυναμη
νοτιος αλβανια
λιγο εχθροπαθεις σας κοβω εσας τους προοδευτικάριους
λιγο ψωροπερηφανους
Το πρόβλημα είναι με τους άλλους σαν τον Γούντυ που νομίζουν ότι ακόμη μπορούν να μιλάνε για ισορροπίες 7 : 10 και άλλα που υπήρχαν παλιά.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Εμ , στο σενάριο να επιτίθονταν σε Αμερικανική Βάση και να έκλεβαν τα πυρηνικά , νομίζω ότι όλο και από κάποιον θα κινδύνευαν .Golden Age έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 21:31Ασπίδα απο τί; Απο ποιον κινδεύουν. Προσπαθούν πάντως να αποκτήσουν πυρηνικά... Ήδη έχουν ξεκινήσει διεργασίες (για πυρηνικό σταθμό).Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 21:17 αλλά το γεγονός ότι θα έχουν και αυτοί θα είναι μία ασπίδα
Αλλά οι Ρώσοι δεν είναι τόσο χαζοί να τους βοηθήσουν να αποκτήσουν τέτοια όπλα, που μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν και εναντίον τους.
https://hellasjournal.com/2020/11/tourk ... -akougiou/
Ρεαλιστικά πάντως , εμείς είμαστε ένας κίνδυνος για αυτούς . Μπορεί σαν λαός να έχουμε αρκετή ηττοπάθεια αλλά αμελούμε ότι κατατασσόμαστε ως μέση δύναμη και έχουμε μία φοβερή πολεμική μηχανή , δυσανάλογη με τον πληθυσμό και την έκταση μας . Δεν είμαστε Σκόπια ή Μαυροβούνιο . Το καλό για τους Τούρκους είναι ότι λόγω νοοτροπίας των τελευταία πενήντα χρόνων δεν πρόκειται ποτέ να επιτεθούμε πρώτοι .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 85 Απαντήσεις
- 1783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 31 Απαντήσεις