!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζητειται αιμοδοτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ζητειται αιμοδοτης
Περαστικά ρε φίλε.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Είμαι στο σπίτι μου εδώ και 10 περίπου μέρες.
Ευχαριστώ όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες, κάποιους/ες για τις ευχές τους - ουσιαστικές ή τυπικές - και κάποιους για τις άμεσες ενέργειές τους.
Δεν θα αποκαλύψω το όνομα αυτού που έστειλε το αίμα. Αν θέλει ας το κάνει ο ίδιος.
isuldar, το αίμα - κομμουνιστών ή καπιταλιστών - δεν έχει μυρωδιά, όπως δεν είχαν τα ρούβλια που έφταναν εδώ σε δολάρια, κάποτε.
Δεν κατάλαβα τίνος είναι το ψυχολογικό προφίλ από 3 ψυχ- του πχόρουμ εδώ:
viewtopic.php?f=13&t=26758&start=45#p1633736
viewtopic.php?f=13&t=26758&start=45#p1633744
viewtopic.php?f=13&t=26758&start=45#p1633752
ΥΓ.
Δεν απάντησα νωρίτερα λόγω μπαν που εγώ ο ίδιος προκάλεσα, αλλά το ευχαριστήθηκα, πολύ το ευχαριστήθηκα ρε μάγκες!
.
Ευχαριστώ όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες, κάποιους/ες για τις ευχές τους - ουσιαστικές ή τυπικές - και κάποιους για τις άμεσες ενέργειές τους.
Δεν θα αποκαλύψω το όνομα αυτού που έστειλε το αίμα. Αν θέλει ας το κάνει ο ίδιος.
isuldar, το αίμα - κομμουνιστών ή καπιταλιστών - δεν έχει μυρωδιά, όπως δεν είχαν τα ρούβλια που έφταναν εδώ σε δολάρια, κάποτε.
ΥΓ.
Δεν απάντησα νωρίτερα λόγω μπαν που εγώ ο ίδιος προκάλεσα, αλλά το ευχαριστήθηκα, πολύ το ευχαριστήθηκα ρε μάγκες!
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω. Εύχομαι να είσαι καλά.
Welcome back.
Welcome back.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Περαστικά , εθελοντής αιμοδότης . Δεν μπορούσα να δώσω αίμα μέχρι 10 Δεκεμβρίου ,λόγω ίωσης που πέρασα. Θα δώσω , μόλις μου επιτρέψουν.Nandros έγραψε: 07 Δεκ 2020, 20:07 .
Δεν κατάλαβα τίνος είναι το ψυχολογικό προφίλ από 2 ψυχ- του πχόρουμ εδώ:
ΥΓ.
Δεν απάντησα νωρίτερα λόγω μπαν που εγώ ο ίδιος προκάλεσα, αλλά το ευχαριστήθηκα, πολύ το ευχαριστήθηκα ρε μάγκες!![]()
.
- Eθνικοκοινωνιστης
νασαι καλα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
καλώς ξανάρθες Νάνδρο! σιδερένιος
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Καλώς ήλθες παλιNandros έγραψε: 07 Δεκ 2020, 20:07 .
ΥΓ.
Δεν απάντησα νωρίτερα λόγω μπαν που εγώ ο ίδιος προκάλεσα, αλλά το ευχαριστήθηκα, πολύ το ευχαριστήθηκα ρε μάγκες!![]()
.
Ξέρεις οτι σε συμπαθώ πολύ ...είσαι πηγαίος και αυθεντικός.
Η αναφορά μου απλά εξηγούσε τον χαρακτηρισμό του τοξικού ανθρώπου, χαρακτηρισμός που δεν πρέπει να λέγεται για κανέναν συνάνθρωπο μας!
Σιδερένιος και καλή επάνοδο...μου λείπουν τα γραπτά σου.
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Το avatar σου ειναι για την όλη κατάσταση 'η για τον κορονοιο;Gherschaagk έγραψε: 07 Δεκ 2020, 20:11 Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω. Εύχομαι να είσαι καλά.
Welcome back.
Παρατηρητής...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για ταπάνταόλα.ksk έγραψε: 07 Δεκ 2020, 20:34Το avatar σου ειναι για την όλη κατάσταση 'η για τον κορονοιο;Gherschaagk έγραψε: 07 Δεκ 2020, 20:11 Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω. Εύχομαι να είσαι καλά.
Welcome back.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Περαστικά και σιδερένιος
Καλή ανάρρωση καλωσηρθες
Περαστικά και σιδερένιος εύχομαι 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-