Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Θες πηγή ρε βλήμα, ή οι 40 καθηγητές με τους οποίους μιλώ κάθε μέρα;
Πάρε τον πούλο βλαμμένο τρολάκι.
Δεν είναι εκφράσεις καθηγητού αυτές Κύριε συνάδελφε, ξεφύγατε της αρμόζουσα συμπεριφοράς που διέπει τους διδάκτορες.
Χμ.... ξέχασα, δεν λαμβάνουμε υπόψιν διότι με έχετε θεωρήσει επικίνδυνο !!!
Είμαι εκτός μαθήματος , μπινελικώνω κατά το δοκούν, κι επίσης δεν κάνω για συντονιστής.
Θα είσαι απίθανος συντονιστής !
Άσε την αυτοκριτική.
Το σωστό να λέγετε. Κάποιες φορές το μπινελίκιον είναι μονόδρομος. Και εμένα όταν με προσβάλουν
Αναίτια, καταφεύγω αγρίως εις αυτό.
Αναγκέο κακό.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Στύγιος
Έγραψες ότι το 1/4 σε Λιτόχωρο και Λεπτοκαρυά είναι θετικοί.
Δηλαδή έγραψες ότι στο Λιτόχωρο των 7000 κατοίκων αυτή την στιγμή υπάρχουν 1750 ενεργά κρούσματα και στην Λεπτοκαρυά των 3. 700 κατοίκων υπάρχουν 925 ενεργά κρούσματα.
Σαν πηγή επικαλέστηκες 40 καθηγητές και με έβρισες.
Σε καλώ να ανασκευάσεις αλλιώς η καταγγελία των δημοσιεύσεων σου είναι μονόδρομος.
Στύγιος έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 17:12
Δεν βλέπω κάποια διάθεση από μέρους σου να κάνεις τα αυτονόητα όποτε θα κλιμακώσω την αντίδραση μου.
Αρχικά θα απευθυνθώ άμεσα στους δυο δήμους για τους οποίους έγραψες ότι τουλάχιστον το 1/4 των κατοίκων τους είναι ενεργοί φορείς του ιού.
Δικαιούνται να το γνωρίζουν
Κρίμα
Δεν είναι εκφράσεις καθηγητού αυτές Κύριε συνάδελφε, ξεφύγατε της αρμόζουσα συμπεριφοράς που διέπει τους διδάκτορες.
Είμαι εκτός μαθήματος , μπινελικώνω κατά το δοκούν, κι επίσης δεν κάνω για συντονιστής.
Εχει ανοίξει θέση ψωλαποθηκάριου εάν ενδιαφέρεσαι
Δε σου απαντώ μωρή Λουκία, να ζήσεις με τις τύψεις σου.
isuldar έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 18:20
Στύγιος
Δηλαδή έγραψες ότι στο Λιτόχωρο των 7000 κατοίκων αυτή την στιγμή υπάρχουν 1750 ενεργά κρούσματα και στην Λεπτοκαρυά των 3. 700 κατοίκων υπάρχουν 925 ενεργά κρούσματα.
Σε καλώ να ανασκευάσεις αλλιώς η καταγγελία των δημοσιεύσεων σου είναι μονόδρομος.
Να με καταγγείλεις τότε ,αφού τα ξέρεις καλύτερα από μένα.
isuldar έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 18:20
Στύγιος
Να με καταγγείλεις τότε ,αφού τα ξέρεις καλύτερα από μένα.
ΣΥΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΛΑΚΑ
Ραντεβού στο Μεγάλο Διάλειμμα πίσω απ'τις τουαλέτες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Daje έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 08:51
Εχετε παει ποτε στο Μπεργκαμο?
Ας μην απαξιωνουμε μια ολοκληρη πολη.
Να μην γινουμε Μπεργκαμο ως προς το θεμα του κορωνοιου.
Ως προς το γεγονος οτι εκει κυκλοφορουν ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΕ ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ, να γινουμε Μπεργκαμπ εδω και τωρα.
Έχει ωραίες πολλές ;
Δεν έχω πάει Ιταλία ποτέ,το όνειρό μου (Μιλάνο,να βλέπω μοντέλα στο δρόμο)