fonfon έγραψε: 11 Οκτ 2020, 16:02
Φασιστικά σκατά το τι είστε το βλέπουμε και τώρα.Θρασύδειλα ανθρωποειδή.Πήγατε να την βγάλετε καθαρή με τον Φύσσα λέγοντας για ποδοσφαιρική βία.Όχι σκουπίδια ο χώρος σας είναι ο βόθρος.Ο βόθρος και η φυλακή.Τις ιδέες σας τις πετάτε αμέσως για να γλιτώσετε τα τομάρια σας.Αμέσως καταδίδετε τα συντρόφια σας και λακίζετε.
Η ημέρα καταδίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης θα σας τσούζει.
Οι ναζί στην φυλακή,ο ναζισμός στα σκουπίδια.
Ουτε φασιστας ειμαι ουτε ναζι, γιατι απλουστατα δεν ειμαι ουτε Ιταλος ουτε Γερμανος.
Ειμαι Ελλην εθνικιστης και κερναω αμετρητο πονο σε εβραιομπολσεβικους κομμουνιστοσυμμοριτες.
Και δεν ψηφισα ποτε ΧΑ.
Να μην το ξέρει ο Μιχαλολιάκος και να δηλώνει σπορά των ηττημένων.
Ναι τώρα ντρέπεστε να πείτε τι είστε.Δίκιο έχετε.Ο κάθε άνθρωπος θα ντρεπόταν.
Με τους εβραίους τα έχετε "Έλληνες εθνικιστές";;;Τυχαίο θα είναι.
Το ποιοι ειναι φασιστες πραγματικα φαινεται απο το ποιοι σε τραμπουκιζουν και σε δερνουν, οχι απλα για τις αποψεις σου, αλλα μονο για την αμφιεση σου.
Φορα σκισμενα, βρωμικα ρουχα με αναρχικα συνθηματα και σταματα να κανεις μπανιο μια βδομαδα και επειτα περνα μπροστα απο μια συγκεντρωση χρυσαυγιτων στην Νικαια η στο Κερατσινη επιδεικτικα. Θα δεις οτι τιποτα δεν θα συμβει.
Φορα επειτα μια μπλουζα με την ελληνικη σημαια και περνα απο τα Εξαρχεια και αν σε προλαβουν στο ΚΑΤ θα εισαι τυχερος!
Αυτο ειναι φασισμος! Οχι τα sieg heil και οι παπαριες του ΣΚΑΙ...
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Ουτε φασιστας ειμαι ουτε ναζι, γιατι απλουστατα δεν ειμαι ουτε Ιταλος ουτε Γερμανος.
Ειμαι Ελλην εθνικιστης και κερναω αμετρητο πονο σε εβραιομπολσεβικους κομμουνιστοσυμμοριτες.
Και δεν ψηφισα ποτε ΧΑ.
Το ποιοι ειναι φασιστες πραγματικα φαινεται απο το ποιοι σε τραμπουκιζουν και σε δερνουν, οχι απλα για τις αποψεις σου, αλλα μονο για την αμφιεση σου.
Φορα σκισμενα, βρωμικα ρουχα με αναρχικα συνθηματα και σταματα να κανεις μπανιο μια βδομαδα και επειτα περνα μπροστα απο μια συγκεντρωση χρυσαυγιτων στην Νικαια η στο Κερατσινη επιδεικτικα. Θα δεις οτι τιποτα δεν θα συμβει.
Φορα επειτα μια μπλουζα με την ελληνικη σημαια και περνα απο τα Εξαρχεια και αν σε προλαβουν στο ΚΑΤ θα εισαι τυχερος!
Κάθε μέρα θα σκούζετε και θα προσπαθείτε να ξεπλύνετε τα σκατά.Αυτοί είστε.Γίνατε "Έλληνες εθνικιστές".Νάζουλα.Για να δολοφονείτε ότι είναι διαφορετικό και δεν ταιριάζει στα σκατά που έχετε στο κεφάλι.Όποιον αδύναμο βρεθεί στον δρόμο σας.
Κατά τα λοιπά, μου αρέσει το σχόλιο σου. Και τα δύο σκοτώνουν. Το ένα έτσι και το κολλήσεις έχει μεγαλύτερη θνησιμότητα, όμως το άλλο έχει μεταδοτικότητα με αποτέλεσμα συνολικά να σκοτώνει περισσότερους. Και τα δύο είναι αρρώστιες όπως ο ναζισμός και ο κομμουνισμός. Και τα δύο έχουν γιατρικό το νόμο.
Κοίτα. Από τη μία τι έχεις; Εχεις νέους κυρίως με αριστερές ιδέες που βλέπουν το πόνο και την αδικία που υπάρχει μεσ' τον καπιταλισμό και ονειρεύονται να αλλάξουν τον κόσμο. Ονειρεύονται επανάσταση. Ακούνε οτι όλα θα ανήκουν σε εμάς, δε θα υπάρχει εκμετάλλευση, όλα θα είναι ωραία και ο αέρας θα μυρίζει φράουλα. Από την άλλη τι έχεις; Πάλι νέους κυρίως που έχουν θολωθεί τόσο πολύ απ' το μίσος που είναι έτοιμοι να βγούν να κάνουν σουβλάκια από αριστερούς, πακιστανούς και Εβραίους. Αν τα βλέπεις όμοια αυτά ως ποσότητες και ως προς το αν μπορεί να υπάρξει σανίδα σωτηρίας I rest my case.
Δυστυχώς οι νέοι που αισθάνονται την αδικία γίνονται κατά καιρούς θύματα και οπαδοί των ναζιστών και των κομμουνιστών. Ευτυχώς όταν μεγαλώνουν καταλαβαίνουν το λάθος τους...
Ναι αυτό είπα και εγώ αλλά όπως εξήγησα διαφέρουν τα κίνητρα. Το κίνητρο είναι το παν.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Κοίτα. Από τη μία τι έχεις; Εχεις νέους κυρίως με αριστερές ιδέες που βλέπουν το πόνο και την αδικία που υπάρχει μεσ' τον καπιταλισμό και ονειρεύονται να αλλάξουν τον κόσμο. Ονειρεύονται επανάσταση. Ακούνε οτι όλα θα ανήκουν σε εμάς, δε θα υπάρχει εκμετάλλευση, όλα θα είναι ωραία και ο αέρας θα μυρίζει φράουλα. Από την άλλη τι έχεις; Πάλι νέους κυρίως που έχουν θολωθεί τόσο πολύ απ' το μίσος που είναι έτοιμοι να βγούν να κάνουν σουβλάκια από αριστερούς, πακιστανούς και Εβραίους. Αν τα βλέπεις όμοια αυτά ως ποσότητες και ως προς το αν μπορεί να υπάρξει σανίδα σωτηρίας I rest my case.
Δυστυχώς οι νέοι που αισθάνονται την αδικία γίνονται κατά καιρούς θύματα και οπαδοί των ναζιστών και των κομμουνιστών. Ευτυχώς όταν μεγαλώνουν καταλαβαίνουν το λάθος τους...
Ναι αυτό είπα και εγώ αλλά όπως εξήγησα διαφέρουν τα κίνητρα. Το κίνητρο είναι το παν.
Δεν διαφέρουν. Όλοι τους θέλουν να σπάσουν και να δείρουν...
Δεν διαφέρουν. Όλοι τους θέλουν να σπάσουν και να δείρουν...
Μαλακίες λες. Επίσης fonfon ρε φίλε ηρέμησε λίγο. Εχεις πει τη λέξη σκατά ηδη 12 φορές.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Επιθέσεις σε εβραϊκά νεκροταφεία γίνονται από τις αρχές τις δεκαετίας του 2000.Υπάρχουν άλλωστε και μέσα στην δίκη.
Η εγκληματική οργάνωση δεν είναι δημιούργημα λίγων χρόνων.
Και σε χριστιανικές εκκλησίες γίνονται βανδαλισμοί η γράφονται συνθήματα
Δεν βλέπω κάποιον να μιλά για ρατσισμό
11/10/2020 Κύπρος: Άγνωστοι βανδάλισαν την εικόνα της Παναγίας Λαμπαδιώτισσας - Ζωγράφισαν σατανικά σύμβολα.
Άγνωστοι βανδάλισαν κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου τις εικόνες και την πόρτα της Παναγίας Λαμπαδιώτισσας στο Μιτσερό.
Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και φαίνεται ότι οι άγνωστοι ζωγράφισαν πεντάλφες και ανάποδους σταυρούς πάνω στις εικόνες.
Μιλώντας στο SigmaLive ο Κοινοτάρχης του Μιτσερού, Ανδρέας Κυριάκου, ανέφερε ότι κλήθηκε στο σημείο και η Αστυνομία.
«Κατέστρεψαν με σπρέι όλες τις εικόνες, δεν ξέρω τι τους οδήγησε σε μια τέτοια πράξη», ανέφερε.
Ο Κοινοτάρχης θεωρεί πως πρόκειται για άτομα που δεν διαμένουν στο χωριό ενώ σημείωσε πως πιθανό να σχετίζεται και με φωτιά που άγνωστοι είχαν βάλει μέσα στην εκκλησία το προηγούμενο διάστημα.
fonfon έγραψε: 11 Οκτ 2020, 17:11
Κάθε μέρα θα σκούζετε και θα προσπαθείτε να ξεπλύνετε τα σκατά.Αυτοί είστε.Γίνατε "Έλληνες εθνικιστές".Νάζουλα.Για να δολοφονείτε ότι είναι διαφορετικό και δεν ταιριάζει στα σκατά που έχετε στο κεφάλι.Όποιον αδύναμο βρεθεί στον δρόμο σας.
μπλα μπλα μπλα
Την μπλουζα με την ελληνικη σημαια θα την φορεσεις στα Εξαρχεια; Εχεις τα αρχιδια;
Γιατι εγω,αν βαλεις στοιχημα, τολμαω να φορεσω μπλουζα με το αναρχικο Α η με ο,τι συνθημα θες μπροστα απο συγκεντρωση της ΧΑ στην Νικαια.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
μπλα μπλα μπλα
Την μπλουζα με την ελληνικη σημαια θα την φορεσεις στα Εξαρχεια; Εχεις τα αρχιδια;
Γιατι εγω,αν βαλεις στοιχημα, τολμαω να φορεσω μπλουζα με το αναρχικο Α η με ο,τι συνθημα θες μπροστα απο συγκεντρωση της ΧΑ στην Νικαια.
Βρε με φθηνά τρικ δεν γλυτώνετε...
Ο αρχιναζί έσβησε την σβάστικα και το έπαιζε ΓΤΠ Έλληνας.Το ίδιο κάνετε όλα σας.Το παίζετε Έλληνες εθνικιστές τώρα.Δεν αλλάζει αυτό που είστε.Βόθρος.
μη πάμε και πολύ μακριά 200 χρόνια είναι που οι εθνικιστές πολεμούσαν σε όλους τους πολέμους
που είτε την μεγαλώσαμε είτε την λευτερώσαμε εσείς απλώς αποτελείτε το όνειδος και την σαπίλα
nemo έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:58
μη πάμε και πολύ μακριά 200 χρόνια είναι που οι εθνικιστές πολεμούσαν σε όλους τους πολέμους
που είτε την μεγαλώσαμε είτε την λευτερώσαμε εσείς απλώς αποτελείτε το όνειδος και την σαπίλα
Το ότι ζείτε 200 χρόνια πριν είναι σίγουρο.
Το ότι οι ναζιστές πολέμησαν για την Ελλάδα είναι ιστορικό ανέκδοτο.