relativer777 έγραψε: 19 Αύγ 2020, 03:42
1) Για την επιβίωση από την ατομική βόμβα, βρίσκονταν σε βάρκα και απείχε κάποια μίλια από την στεριά. Τα πόσα δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος.
Περιγράφει όσο λεπτομερές μπόρεσε, γιατί ήταν σε ημιθανή κατάσταση, όποτε οι αισθήσεις του δεν λειτουργούσαν όλες σωστά.
2) Για το θέμα των χρωμάτων των συναισθημάτων είναι αμφιλεγόμενη ιδιότητα, Μιάς και έχουν την ιδιότητα
να βλέπουν τους χρωματισμούς ελάχιστοι διορατικοι μόνο. Ο Βίλχελμ Ράιχ "λέγεται " οτι ειχε ανακαλύψει μια μηχανή που εκανε ορατά αυτά τα χρώματα, καθώς
Και ένα Είδος ζωτικής ενέργειας που το ονόμασε οργόνη. Μπορείς να ψάξεις για την θεματολογία στο διαδίκτυο.
Οπότε και σε αυτό το θέμα Δεν μπορεί κανένας να τον βγάλει ψεύτη.
3Το πετρέλαιο ότι ήρθε από κάποιο ξένο ουράνιο σώμα
Το υποστηρίζουν πολλοί Γαιολόγοι, ορικτολογοι Φυσικοί και άλλοι. Απλά δεν γίνονται πιστεφτοί γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν τα υπολείμματα του ξένου σώματος.
4) Ότι τα ζώα είναι τηλεπαθητικά Αληθεύει όπως είναι και άνθρωποι δεν είναι όμως όλα τα ζώα Όπως δεν είναι και όλοι οι άνθρωποι τηλεπαθητικοί Απλά υπερβάλλει λέγοντας όλα.
5) Για την κούφια γή έχουν γραφτεί εκατοντάδες βιβλία. Το υποστηρίζουν πολλοί Γαιολόγοι, Αστροφυσικοί και συγγραφείς, που
Πριν συνεχίσω, θα ήθελα να σου πω ότι έχω ασχοληθεί συστηματικά με τέτοιου είδους θέματα πάνω από 20ετια. Έχω διαβάσει αποκρυφιστές, γκουρού, προφήτες και διδασκάλους ένα σωρό. Από ινδους, μουσουλμανους, Κινέζους, Ελληνεσ, ινδιάνους, ότι θες. Μάλιστα το έχω ψάξει και από άλλες πλευρές όπως κοινωνικά, πολιτικά, ιστορικά, φιλοσοφικά, επιστημονικά. Και καινή διαθήκη και κοράνι και μπαγκαβατ γκιτα και Καμπάλα και βουδιστές και σατανιστές και γιόγκι, έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα. Αυτη την εποχή διαβάζω ταοιστες.
Έχω βγάλει μετά από όλα αυτά ένα συμπέρασμα το οποίο θέλω να μοιραστώ μαζί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ
Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του, επειδή του το είπε άγγελος, ένας ζητιάνος, η γάτα του. οι μυστικοί επτά σοφοί, ο μύστης που δεν έχει δει κανένας, το όνειρό του κλπ. Το 90% αυτών που μίλησαν το έκαναν για το χρήμα, το υπόλοιπο 10% ήταν είτε αφελείς είτε ψυχοπαθείς.
Πάμε τώρα σε αυτά που έγραψες για τον "γκουρού" Υπ όψιν αυτά που έγραψα πριν, ήταν από 5 λεπτά που κοίταξα τις εισαγωγές στα βιβλία. Αν κάτσω και διαβάσω τι λέει το βιβλίο πάω στοίχημα ότι θα στον αποδομησω στο μισάωρο και πολύ λέω. Θα δοκιμάσω να το κάνω το σκ που θα έχω χρόνο.
1. Υπάρχει μάρτυρας που τον είδε; Κάποιος που να τον είδε έστω στην Ιαπωνία; Η ιστορία μου φαίνεται πολύ τραβηγμένη. Πάω στοίχημα πως όχι.
2. Είμαι πολύ εξοικειωμενος με το έργο του ραιχ, φυσικά και γνωρίζω τα περί οργονης αλλά και την σύνδεση που έκανε ψυχοθεραπευτικα της ψυχής με το σώμα. Με σιγουριά λέω ότι ηταν ψυχακιας και όλα αυτά που είπε είναι μπούρδες. Δεν το λεω μόνο εγώ, μέχρι και ο αινσταιν του το είχε γράψει ευθέως. Ο ραιχ πέθανε από ανακοπή στην φυλακή, όπου βρισκόταν μετά από μήνυση για απάτη από την αμερικανική ψυχιατρική εταιρία. Η οργονη δεν ανιχνεύθηκε ποτέ από κανένα επιστημονικό εργαλείο και σαν κονσεπτ είναι ίδιο με αυτό του "αιθέρα" που είχαν οι αρχαίοι Ελληνες το οποίο επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει.
3 Ε αν δεν έχουν αποδείξεις τι να λέμε. Δυστυχώς οι άλλοι που λένε ότι το πετρέλαιο δημιουργειται στην γη έχουν.
4 Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη για τηλεπάθεια. Αντίθετα όλες οι γνωστές περιπτώσεις αποδείχθηκαν απάτη.
5 Αυτό έχει ενδιαφέρον, γιατί ο πρώτος που έχω διαβάσει να αναφέρεται σε κούφια γης ήταν ο Χάλεϊ, αυτός που υπολόγισε την τροχιά του γνωστού κομήτη. Αυτός λοιπόν ήταν συνεργάτης του Νεύτωνα όταν ο δεύτερος έγραφε την θεωρία της βαρύτητας. Ερμηνεύοντας λάθος τις εξισώσεις, είδε ότι δεν υπολόγιζαν σωστά την βαρυτικη έλξη μεταξύ γης-σελήνης, οπότε για να βγουν οι πράξεις θεώρησε οτι η γη είναι κούφια και ότι έχει μέσα δυο ήλιους!! Από κει και πέρα μέχρι σήμερα το λάθος του Χάλεϊ έγινε ακόμα μια ψεκασμένη θεωρία
Ουσιαστικά η απάντηση είναι ότι αν η γη ήταν κούφια, λόγω της βαρυτικης έλξης θα είχε σκάσει σαν καρπούζι στο διάστημα.
ΥΓ Την θιβετιανη βίβλο είχα διαβάσει τα 90ς, αλλά δεν με ενδιαφέρει και πολύ τι παραμύθια σκέφτηκαν κάποιοι Ινδοί κατσικογαμηδες για να μαζεύουν τα λεφτά των υπολοίπων.
ΥΓ2 Ο Καστανεντα είπε ψέμματα, δεν υπήρχε κανένας Δον Χουάν, τα έβγαλε όλα απ το κεφάλι του.