!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ισραηλινοί καίνε την τουρκική σημαία στην Ιερουσαλήμ!

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ισραηλινοί καίνε την τουρκική σημαία στην Ιερουσαλήμ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Kauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:21
Σενέκας έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:18
Kauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:17

Για ποιόν λές οτι είναι ναζί?
υποχρεώθηκες να αλλάξεις τίτλο στο νήμα βλέπω. Θέλω να πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η καίρια παρέμβασή μου

τι καλά :D
Οι κοινωνιοπαθείς συχνά φαντάζονται οτι αυτά που κάνουν επηρεάζουν πρόσωπα και πράγματα. :c020:
Δεν χρειαζεται να απολογεισαι σε επαγγελματιες ρουφιανους.Ο συγκεκριμενος αποχωρησε απο το φορουμ
αλλες δυο φορες ανοιγοντας κλαψιαρικα νηματα αποχωρησης και επεστρεφε παλι σαν να μην τρεχει τιποτα.
Ειναι αποριας αξιο πως δεν κανει καταγγελια στο ΣΔΗΕ οταν το φορουμ κλεισει για παντα ολοι εμεις θα μνημονευουμε
τον ρουφιανο Σενεκα.

Ενα περμαμπαν για την περιπτωση του θα ηταν ενδεδειγμενο αφου δημιουργει ενα σωρο προβληματα εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

plouf έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:31
Σενέκας έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:18

υποχρεώθηκες να αλλάξεις τίτλο στο νήμα βλέπω. Θέλω να πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η καίρια παρέμβασή μου

τι καλά :D
Οι κοινωνιοπαθείς συχνά φαντάζονται οτι αυτά που κάνουν επηρεάζουν πρόσωπα και πράγματα. :c020:
Δεν χρειαζεται να απολογεισαι σε επαγγελματιες ρουφιανους.Ο συγκεκριμενος αποχωρησε απο το φορουμ
αλλες δυο φορες ανοιγοντας κλαψιαρικα νηματα αποχωρησης και επεστρεφε παλι σαν να μην τρεχει τιποτα.
Ειναι αποριας αξιο πως δεν κανει καταγγελια στο ΣΔΗΕ οταν το φορουμ κλεισει για παντα ολοι εμεις θα μνημονευουμε
τον ρουφιανο Σενεκα.

Ενα περμαμπαν για την περιπτωση του θα ηταν ενδεδειγμενο αφου δημιουργει ενα σωρο προβληματα εδω μεσα.
Συμφωνώ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μπήκε με διαφορετικό όνομα, αφού όλοι τον καταλάβανε απ' τα πρώτα 10 πόστ το πολύ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Kauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:32
plouf έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:31

τον ρουφιανο Σενεκα.

Συμφωνώ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μπήκε με διαφορετικό όνομα, αφού όλοι τον καταλάβανε απ' τα πρώτα 10 πόστ το πολύ.
Προφανως γιατι ειναι καθυστερας τι αλλο να πω ολοι ομως ξερουν οτι ειναι ρουφιανος ακομα κι αν δεν ειναι
σιγουροι οτι ειναι ο παλιος Νερωνας.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

plouf έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:31Ο συγκεκριμενος αποχωρησε απο το φορουμ
αλλες δυο φορες ανοιγοντας κλαψιαρικα νηματα αποχωρησης και επεστρεφε παλι σαν να μην τρεχει τιποτα
Πότε άνοιξα εγώ νήμα αποχώρησης και μάλιστα κλαψιάρικο;
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Kauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:27
Σενέκας έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:25

Μπορεί. Πάντως να ξέρεις ότι σε κάρφωσα στον Σπυρέτο :D
Μ' αυτή τη λογική βέβαια, για τ' άλλα που έλεγες για τον ιό, μου έκλασες τ' αρχίδια. Και κάθε μέρα που περνάει και δε συμβαίνει τίποτα, μου τα κλάνεις. :003:
Ο Nero στα σχολικα του χρονια πρεπει να ηταν το κλασσικο ρουφιανακι που οταν η δασκαλα ρωτουσε τα παιδια τι ειχαν να διαβασουν για σημερα και τα παιδια συνεννοημενα ελεγαν "οχι, κυρια, τιποτα δεν μας βαλατε" εκεινος σαν κλασσικο τσουτσεκι πεταγονταν επανω και ελεγε "κυρια, ειχαμε να διαβασουμε τις ταδε σελιδες και μας βαλατε αυτες τις ασκησεις! Κυρια, ο Γιαννακης αντεγραψε απο τον Κωστακη! Κυρια, η Μαιρουλα πεταξε ραβασακι στον Γιωργο"...
Ποιος ξερει ποσο χαλικι θα εχουν φαει τα γονατα του μικρος...
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Σενέκας έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:36
αλλες δυο φορες ανοιγοντας κλαψιαρικα νηματα αποχωρησης και επεστρεφε παλι σαν να μην τρεχει τιποτα
Μπορει να θυμαμαι λαθος τεσπα.Ολοι ξερουμε ομως οτι εισαι επαγγελματιας ρουφιανος.
Το 80% των ελληνων αποκαλουν την τουρκικη σημαια μογγολικο κωλοπανο εκτος απο
τους αριστερουληδες.

Αν δηλαδη η διαχειριση δεν επεβαλλε στον Κωλδρον να αλλαξει τον τιτλο του νηματος θα εκανες
καταγγελεια στο ΣΔΗΕ?
Άβαταρ μέλους
Kauldron

plouf έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:40
Μπορει να θυμαμαι λαθος τεσπα.Ολοι ξερουμε ομως οτι εισαι επαγγελματιας ρουφιανος.
τους αριστερουληδες.

Αν δηλαδη η διαχειριση δεν επεβαλλε στον Κωλδρον να αλλαξει τον τιτλο του νηματος θα εκανες
καταγγελεια στο ΣΔΗΕ?
Έχει δηλώσει οτι το να ρουφιανεύει είναι η μόνη πηγή ηδονής του. :-?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Kauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:41
plouf έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:40

τους αριστερουληδες.

καταγγελεια στο ΣΔΗΕ?
Αυτο το ξερουμε δεν χρειαζεται να μας το δηλωσει ρητως. :wave:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

περαστικος έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:38
Kauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:27
Σενέκας έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:25

Μπορεί. Πάντως να ξέρεις ότι σε κάρφωσα στον Σπυρέτο :D
Μ' αυτή τη λογική βέβαια, για τ' άλλα που έλεγες για τον ιό, μου έκλασες τ' αρχίδια. Και κάθε μέρα που περνάει και δε συμβαίνει τίποτα, μου τα κλάνεις. :003:
Ο Nero στα σχολικα του χρονια πρεπει να ηταν το κλασσικο ρουφιανακι που οταν η δασκαλα ρωτουσε τα παιδια τι ειχαν να διαβασουν για σημερα και τα παιδια συνεννοημενα ελεγαν "οχι, κυρια, τιποτα δεν μας βαλατε" εκεινος σαν κλασσικο τσουτσεκι πεταγονταν επανω και ελεγε "κυρια, ειχαμε να διαβασουμε τις ταδε σελιδες και μας βαλατε αυτες τις ασκησεις! Κυρια, ο Γιαννακης αντεγραψε απο τον Κωστακη! Κυρια, η Μαιρουλα πεταξε ραβασακι στον Γιωργο"...
Ποιος ξερει ποσο χαλικι θα εχουν φαει τα γονατα του μικρος...
:P
plouf έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:43
Kauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:41
plouf έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:40 Μπορει να θυμαμαι λαθος τεσπα.Ολοι ξερουμε ομως οτι εισαι επαγγελματιας ρουφιανος.
τους αριστερουληδες.

καταγγελεια στο ΣΔΗΕ?
Αυτο το ξερουμε δεν χρειαζεται να μας το δηλωσει ρητως. :wave:
Ε, τώρα είναι πλέον επίσημο. Περίεργο πάντως, έχω ακούσει για διάφορα βίτσια, τη ρουφιανολαγνεία δεν την έχω ξανακούσει. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε και ρουφ πράηντ, αν μαζευτούν αρκετοί. Θα κάνουν παρέλαση με κουκούλες. :102:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”