!!! DEVELOPMENT MODE !!!
βοηθάτε την κοπέλα/γυναίκα σας στις δουλειές του σπιτιού?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: βοηθάτε την κοπέλα/γυναίκα σας στις δουλειές του σπιτιού?
Έχω να γνωρίσω άντρα που να κάνει δουλειές σπιτιού από την ανήλικη ζωή μου που έβλεπα τον μπαμπά μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Της τα κάνω ολα !!!!1234
- Cecily Anne
Εκεί που γλύφει το φάκελο είναι λίγο εμετός . Εγώ θα του έβαζα το Ντολμά.στη μύτη .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τύπε, παντρέψου τον εαυτό σου! Δεν θα βρεις καλύτερη!Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 21:34 Λόγω του ότι κατοικησα πολλά χρόνια ως εργένης και τι έπρεπε να ντύνομαι σαν άνθρωπος μιας και δούλευα με ντρες κοουντ με γραβάτα, και όχι να έχω να τη μάνα μου να μαζεύει τα βρακια από τις γκομενες, μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές που κάνει μια γυναίκα, μέχρι και καρικωμα και ράψιμο. Καλά ψάρια και καλό κρέας δεν το εμπιστεύομαι ούτως ή άλλως σε κανέναν. Μερεμέτια σπάνια να μπορεί να τα διεκπεραιωσει μια γυναίκα. Χρειάστηκε δε να κρατήσω για πολλές μέρες μικρά παιδιά και μπορώ να τα ταΐζω να τα νανουριζω και να τα ξεσκατωνω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν λέει. Πρέπει να αφαιρέσω με εγχείρηση μερικά πλευρά σαν τον Μέριλιν Μανσον για να μπορώ να κάνω πίπα στον εαυτό μου.Feindflug έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 22:03Τύπε, παντρέψου τον εαυτό σου! Δεν θα βρεις καλύτερη!Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 21:34 Λόγω του ότι κατοικησα πολλά χρόνια ως εργένης και τι έπρεπε να ντύνομαι σαν άνθρωπος μιας και δούλευα με ντρες κοουντ με γραβάτα, και όχι να έχω να τη μάνα μου να μαζεύει τα βρακια από τις γκομενες, μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές που κάνει μια γυναίκα, μέχρι και καρικωμα και ράψιμο. Καλά ψάρια και καλό κρέας δεν το εμπιστεύομαι ούτως ή άλλως σε κανέναν. Μερεμέτια σπάνια να μπορεί να τα διεκπεραιωσει μια γυναίκα. Χρειάστηκε δε να κρατήσω για πολλές μέρες μικρά παιδιά και μπορώ να τα ταΐζω να τα νανουριζω και να τα ξεσκατωνω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Ε φτιάξε καμία μηλόπιτα , που να αφερεις παΐδια τώρα.Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 22:06Δεν λέει. Πρέπει να αφαιρέσω με εγχείρηση μερικά πλευρά σαν τον Μέριλιν Μανσον για να μπορώ να κάνω πίπα στον εαυτό μου.Feindflug έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 22:03Τύπε, παντρέψου τον εαυτό σου! Δεν θα βρεις καλύτερη!Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 21:34 Λόγω του ότι κατοικησα πολλά χρόνια ως εργένης και τι έπρεπε να ντύνομαι σαν άνθρωπος μιας και δούλευα με ντρες κοουντ με γραβάτα, και όχι να έχω να τη μάνα μου να μαζεύει τα βρακια από τις γκομενες, μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές που κάνει μια γυναίκα, μέχρι και καρικωμα και ράψιμο. Καλά ψάρια και καλό κρέας δεν το εμπιστεύομαι ούτως ή άλλως σε κανέναν. Μερεμέτια σπάνια να μπορεί να τα διεκπεραιωσει μια γυναίκα. Χρειάστηκε δε να κρατήσω για πολλές μέρες μικρά παιδιά και μπορώ να τα ταΐζω να τα νανουριζω και να τα ξεσκατωνω.
Γι' αυτά ρε δικέ μου θα έχεις καμμία γκόμενα. Το θέμα είναι ότι δεν είναι ανάγκη να παντρευτείς, αν είναι τόσο χρυσοχέρης όσο λες.Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 22:06Δεν λέει. Πρέπει να αφαιρέσω με εγχείρηση μερικά πλευρά σαν τον Μέριλιν Μανσον για να μπορώ να κάνω πίπα στον εαυτό μου.Feindflug έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 22:03Τύπε, παντρέψου τον εαυτό σου! Δεν θα βρεις καλύτερη!Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 21:34 Λόγω του ότι κατοικησα πολλά χρόνια ως εργένης και τι έπρεπε να ντύνομαι σαν άνθρωπος μιας και δούλευα με ντρες κοουντ με γραβάτα, και όχι να έχω να τη μάνα μου να μαζεύει τα βρακια από τις γκομενες, μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές που κάνει μια γυναίκα, μέχρι και καρικωμα και ράψιμο. Καλά ψάρια και καλό κρέας δεν το εμπιστεύομαι ούτως ή άλλως σε κανέναν. Μερεμέτια σπάνια να μπορεί να τα διεκπεραιωσει μια γυναίκα. Χρειάστηκε δε να κρατήσω για πολλές μέρες μικρά παιδιά και μπορώ να τα ταΐζω να τα νανουριζω και να τα ξεσκατωνω.
Dein Herz, meine Gier
- Cecily Anne
Γιατί να μην παντρευτεί όμως μια χρυσοχέρα να κάνουν σταυρωτή διπλοβελονια;
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 22:07Ε φτιάξε καμία μηλόπιτα , που να αφερεις παΐδια τώρα.Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 22:06Δεν λέει. Πρέπει να αφαιρέσω με εγχείρηση μερικά πλευρά σαν τον Μέριλιν Μανσον για να μπορώ να κάνω πίπα στον εαυτό μου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το ότι μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές δεν σημαίνει πως μπορώ να τις κάνω πάντα, 24/7.Είμαι ηδη παντρεμένος και τριτεκνος, χωρίς να έχω μάνα ή πεθερά σε ακτίνα μικρότερη των 300 χλμ. Οπότε ναι, πρέπει να βοηθάω.Feindflug έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 22:11Γι' αυτά ρε δικέ μου θα έχεις καμμία γκόμενα. Το θέμα είναι ότι δεν είναι ανάγκη να παντρευτείς, αν είναι τόσο χρυσοχέρης όσο λες.Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 22:06Δεν λέει. Πρέπει να αφαιρέσω με εγχείρηση μερικά πλευρά σαν τον Μέριλιν Μανσον για να μπορώ να κάνω πίπα στον εαυτό μου.
☦𓀢
☦𓀢
και δεν εχει και έτοιμη τζιβάνα.Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 22:03 Εκεί που γλύφει το φάκελο είναι λίγο εμετός . Εγώ θα του έβαζα το Ντολμά.στη μύτη .
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Θα με κάνεις κουμπάρο;Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 22:14 Γιατί να μην παντρευτεί όμως μια χρυσοχέρα να κάνουν σταυρωτή διπλοβελονια;
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος