!!! DEVELOPMENT MODE !!!

<3 Βορίδης <3

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: <3 Βορίδης <3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 07:39 [img]https://i.postimg.cc/fW7xMYGS/1164 ... .jpg[/img]

Και τους φουρνους; πότε θα χτίσει τους φουρνους το καθαρμα;
Τα νεκρά σκυλιά θα αποτεφρώνονται. ΝΑ και οι φούρνοι
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Yochanan έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 07:47 Σκυλομαμαδες αριστεραντζες: ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ (μαζί με τους Πακιζ ομως για να λυθει το πρόβλημα γρηγοροτερα). Με σκυλο και Πακμαν στο σπιτι σας θα έχετε αυτο που παντα ονειρευοσασταν και απαιτουσατε: και τη σουφρα σας ταληρο και τον Πακι χορτατο.
Αφιλόζωοι: Ρατσιστές, σεξιστές, ομοφοβικοί, με μια λέξη φασίστες που λένε τα ίδια και για τους ανθρώπους
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Yochanan έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 07:47 Σκυλομαμαδες αριστεραντζες: ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ (μαζί με τους Πακιζ ομως για να λυθει το πρόβλημα γρηγοροτερα). Με σκυλο και Πακμαν στο σπιτι σας θα έχετε αυτο που παντα ονειρευοσασταν και απαιτουσατε: και τη σουφρα σας ταληρο και τον Πακι χορτατο.
σ ευχαριστουμε για την υπηρεσια μεταφρασης στο διλεπτο μισους του φοσιλις.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 07:39 Εικόνα

https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/07/2 ... -adespota/

Βασικός στόχος κάθε κατασκευαστή hoax, είναι να μπαίνει στο ίντερνετ και να γελάει με τους ηλιθιους που κορόιδεψε.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

panos291 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 08:38

Βασικός στόχος κάθε κατασκευαστή hoax, είναι να μπαίνει στο ίντερνετ και να γελάει με τους ηλιθιους που κορόιδεψε.
τζαμπα χαρηκε ο νηματοθετης δηλαδη
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Υδράργυρος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 08:32
Αφιλόζωοι: Ρατσιστές, σεξιστές, ομοφοβικοί, με μια λέξη φασίστες που λένε τα ίδια και για τους ανθρώπους
John Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 08:36
σ ευχαριστουμε για την υπηρεσια μεταφρασης στο διλεπτο μισους του φοσιλις.
Χτύπησα φλέ...αιμορροΐδα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:38
EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:35
Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:25
Μπερδεύετε τους ζωόφιλους με τους κατ'επάγγελμα ζωόφιλους.
Κ γω μεγάλωσα με σκύλο στο σπίτι μεσα. Δεν μπερδεύουμε τίποτα, δεν ειναι θεμα επαγγελματιών, πολλοί ερασιτέχνες είναι που έχουν λασκαρισμενη τη βίδα, κ πολλοι ιδιοκτήτες σκύλου. Θα ελεγα ο 1 στους 2 είναι μαλακας που δε μαζεύει τις κουραδες του σκύλου του, έχει σκύλο (συχνά μεγαλόσωμο κ ανεκπαιδευτο) σε ημιδεσποζομενη κατάσταση καθιστώντας τον ενίοτε τον φόβο κ τον τρόμο της γειτονιάς για ποδηλατες κ παιδια, λένε ατάκες του στυλ στον πούτσο μου οι άνθρωποι προτιμώ να ψοφήσει ενας άνθρωπος από σκύλος κ.α. τέτοια ψυχανωμαλα. Κάντε ένα γκάλοπ, ρωτήστε 10 τυχαία ατομα ποσα τους έχει επιτεθεί σκύλος σε κάποια φαση, θα είναι τουλάχιστον ο 1 στους 2. Για τη δικιά μου περιπέτεια με επίθεση που δέχτηκα με ποδήλατο έχω μιλήσει πολλες φορες, και ξαναλέω, μεγάλωσα με σκύλο ΜΕΣΑ στο σπιτι, δεν ειμαι κανας άσχετος ούτε φοβικος. Δε με βοήθησε καθόλου όμως όταν μου την έπεσαν τα κοπρόσκυλα στη μεση του πουθενά σε δημόσιο δρόμο
Εγώ έχω μεγάλο θέμα με τα αμάζευτα σκατά έξω από το σπίτι. Ειδικά με μια κωλόγρια που δεν τα μαζεύει ποτέ. Έχω σκεφτεί να χέσω μια μέρα και να τα αφήσω έξω από την πόρτα της.
Να χεσεις εκεί ή να τα σερβίρεις;
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

John Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 08:41

Το κομμάτι με την ευθανασία εντός 15 ημερών ήταν το ψεύτικο, έκανε μπαμ άλλωστε.
Ο φοσιλης κατάλαβε τι διάβαζε.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

panos291 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 09:14
John Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 08:41

Το κομμάτι με την ευθανασία εντός 15 ημερών ήταν το ψεύτικο, έκανε μπαμ άλλωστε.
Ο φοσιλης κατάλαβε τι διάβαζε.
Παπαρια καταλαβε ,τι θα τα κανουν θα τα κρατανε να κανουν διακοπες? Από άμεσα μεχρι 15 ημερες τα κρατανε παντου (3-5-10-15)και μετα ευθανασία.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Fluffy έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 09:02
Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:38
EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:35

Κ γω μεγάλωσα με σκύλο στο σπίτι μεσα. Δεν μπερδεύουμε τίποτα, δεν ειναι θεμα επαγγελματιών, πολλοί ερασιτέχνες είναι που έχουν λασκαρισμενη τη βίδα, κ πολλοι ιδιοκτήτες σκύλου. Θα ελεγα ο 1 στους 2 είναι μαλακας που δε μαζεύει τις κουραδες του σκύλου του, έχει σκύλο (συχνά μεγαλόσωμο κ ανεκπαιδευτο) σε ημιδεσποζομενη κατάσταση καθιστώντας τον ενίοτε τον φόβο κ τον τρόμο της γειτονιάς για ποδηλατες κ παιδια, λένε ατάκες του στυλ στον πούτσο μου οι άνθρωποι προτιμώ να ψοφήσει ενας άνθρωπος από σκύλος κ.α. τέτοια ψυχανωμαλα. Κάντε ένα γκάλοπ, ρωτήστε 10 τυχαία ατομα ποσα τους έχει επιτεθεί σκύλος σε κάποια φαση, θα είναι τουλάχιστον ο 1 στους 2. Για τη δικιά μου περιπέτεια με επίθεση που δέχτηκα με ποδήλατο έχω μιλήσει πολλες φορες, και ξαναλέω, μεγάλωσα με σκύλο ΜΕΣΑ στο σπιτι, δεν ειμαι κανας άσχετος ούτε φοβικος. Δε με βοήθησε καθόλου όμως όταν μου την έπεσαν τα κοπρόσκυλα στη μεση του πουθενά σε δημόσιο δρόμο
Εγώ έχω μεγάλο θέμα με τα αμάζευτα σκατά έξω από το σπίτι. Ειδικά με μια κωλόγρια που δεν τα μαζεύει ποτέ. Έχω σκεφτεί να χέσω μια μέρα και να τα αφήσω έξω από την πόρτα της.
Να χεσεις εκεί ή να τα σερβίρεις;
Στο γιογιό του ανηψιού, κάπου το'χουμε παραπεταμένο. Θα τα σερβίρω ζεστα είναι κοντά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Εγω δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα με τις δασικές περιοχές. Εκεί και στη φύση είναι και πιο καθαρά και δεν ενοχλούν.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι περιοχές είναι πρακτικά απεριοριστες άρα χωράνε όλα τα σκυλιά.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Belisarius έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 10:28 Εγω δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα με τις δασικές περιοχές. Εκεί και στη φύση είναι και πιο καθαρά και δεν ενοχλούν.
Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα για την πανίδα και τους περιπατητες οτεν αποδράσουν.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

panos291 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 09:14 Το κομμάτι με την ευθανασία εντός 15 ημερών ήταν το ψεύτικο
Κακώς
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”