!!! DEVELOPMENT MODE !!!

“Εξαφάνισε” την Ανίκ από φωτογραφία ο Γιάννης Λοβέρδος – Την επανέφερε μετά από κατακραυγή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Re: “Εξαφάνισε” την Ανίκ από φωτογραφία ο Γιάννης Λοβέρδος – Την επανέφερε μετά από κατακραυγή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:39 :smt005: αληθινό ειναι αυτό με τον καλυβάτση?
ναι

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE ... F%89%CE%BD
nowhere

Re: “Εξαφάνισε” την Ανίκ από φωτογραφία ο Γιάννης Λοβέρδος – Την επανέφερε μετά από κατακραυγή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

τον είχα ξεχάσει αυτόν τον τρόμπα,για τον πασόκο νόμιζα ότι μιλούσατε τόση ώρα
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:57 τον είχα ξεχάσει αυτόν τον τρόμπα,για τον πασόκο νόμιζα ότι μιλούσατε τόση ώρα
Πασόκος ήταν κι αυτός. Μην νομίζεις. Τώρα απλά βγάζει αλλού το μεροκάματο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:21
Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:19
NewModelArmy έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:16

Γιατι δεν εκοψε και τον αλλον απο τη φωτογραφια τοτε να κρατησει μονο τον..Νεστορα.
Δεν κόβεται, το σκέφτηκα κι εγώ. Είναι κολλημένος πάνω του, θα τον άφηνε μισό αναγκαστικά.
Και γιατί ήθελε να μιλήσει μόνο για τον Νέστορα και όχι για την Ανικ; Ή και για την Ανίκ;

Κατά την άποψη μου, είναι προφανές το γιατί. Δεν ταιριάζει με το αφήγημα που έχει υιοθετήσει.
Στείλε του το πρόγραμμα να ξέρει ο άνθρωπος τι θέλεις να λέει άλλη φορά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

break έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:49 Απολαύστε υπεύθυνα:

https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/02/23/loverdos/
:smt005:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:11
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:21
Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:19

Δεν κόβεται, το σκέφτηκα κι εγώ. Είναι κολλημένος πάνω του, θα τον άφηνε μισό αναγκαστικά.
Και γιατί ήθελε να μιλήσει μόνο για τον Νέστορα και όχι για την Ανικ; Ή και για την Ανίκ;

Κατά την άποψη μου, είναι προφανές το γιατί. Δεν ταιριάζει με το αφήγημα που έχει υιοθετήσει.
Στείλε του το πρόγραμμα να ξέρει ο άνθρωπος τι θέλεις να λέει άλλη φορά.

Τέλος πάντων, εσείς νομίζετε ότι πρόκειται για ζήτημα ελευθερίας του λόγου. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Προφανώς και είναι ελεύθερος να λέει ο,τι θέλει, αλλά δεν θα προσποιούμαστε και τους χαζούς για το ποιος είναι ο συγκεκριμένος και τι θέλει να πει με την ανάρτηση του.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:36
Τέλος πάντων, εσείς νομίζετε ότι πρόκειται για ζήτημα ελευθερίας του λόγου. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Προφανώς και είναι ελεύθερος να λέει ο,τι θέλει, αλλά δεν θα προσποιούμαστε και τους χαζούς για το ποιος είναι ο συγκεκριμένος και τι θέλει να πει με την ανάρτηση του.
Μια χαρά προσποιείστε. Γιατί την έκοψε; Γιατί είναι μαύρη; Γιατί είναι γυναίκα; Γιατί είναι άσχημη; Γιατί είναι παιδί του χαμόγελου το παιδιού; Πολλά τα ερωτήματα. Μήπως απλά την έκοψε, γιατί δεν τον ενδιέφερε καθόλου και ήθελε να προωθήσει το χαβά του με τον άλλο το μπάρμπα;

Θέλω να πω, καλά τα σενάρια, αλλά μεταξύ μας, καταντάει αστείο μετά από ένα σημείο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
nowhere

για τον λοβέρδο όλα αυτά που ανοίγει το στόμα του να χασμουρηθεί και σου δίνει 10 διαφορετικούς λόγους να τον βρίσεις :lol:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:49 για τον λοβέρδο όλα αυτά που ανοίγει το στόμα του να χασμουρηθεί και σου δίνει 10 διαφορετικούς λόγους να τον βρίσεις :lol:
Αλήθεια τώρα, δλδ εσύ σοβαρά πιστεύεις ότι έκατσε το ΠΟΚΕΜΟΝ και σκέφτηκε:

"Lοιπόν, θα κόψω τη μαυρούκα, γιατί μου χαλάει τη φωτό και θα κρατήσω τους 2 μορφονιούς που'ναι και κωτσονάτοι, να πάρω πολλά like. :roll: "
nowhere

Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:53 Αλήθεια τώρα, δλδ εσύ σοβαρά πιστεύεις ότι έκατσε το ΠΟΚΕΜΟΝ και σκέφτηκε:

"Lοιπόν, θα κόψω τη μαυρούκα, γιατί μου χαλάει τη φωτό και θα κρατήσω τους 2 μορφονιούς που'ναι και κωτσονάτοι, να πάρω πολλά like. :roll: "
είπα πριν γιατί το έκανε.λόγω του κλίματος των ημερών το παιδί από το χαμόγελο του παιδιού που έβγαλε την ευελπίδων ήταν πιο πατριωτικό τουιτ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:00
Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:53 Αλήθεια τώρα, δλδ εσύ σοβαρά πιστεύεις ότι έκατσε το ΠΟΚΕΜΟΝ και σκέφτηκε:

είπα πριν γιατί το έκανε.λόγω του κλίματος των ημερών το παιδί από το χαμόγελο του παιδιού που έβγαλε την ευελπίδων ήταν πιο πατριωτικό τουιτ
Α δεν το είδα, σόρρυ. Κι εγώ με αυτό συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Αν ίσχυε αυτό, θα έβγαινε να πει 'ρε σεις τι λέτε; Εγώ ήθελα να μιλήσω για τον νεαρό αξιωματικο'

Δεν θα κατέβαζε άρον, άρον την ανάρτηση του
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:11 Αν ίσχυε αυτό, θα έβγαινε να πει 'ρε σεις τι λέτε; Εγώ ήθελα να μιλήσω για τον νεαρό αξιωματικο'

Δεν θα κατέβαζε άρον, άρον την ανάρτηση του
Την κατέβασε, γιατί τον πρήξανε με τις πολιτικές ορθότητες και άλλες παπαριές. Σιγά μην αναγνώρισε "λάθος". Ας σοβαρευτούμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”