ναι
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE ... F%89%CE%BD
Πασόκος ήταν κι αυτός. Μην νομίζεις. Τώρα απλά βγάζει αλλού το μεροκάματο.nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:57 τον είχα ξεχάσει αυτόν τον τρόμπα,για τον πασόκο νόμιζα ότι μιλούσατε τόση ώρα
Στείλε του το πρόγραμμα να ξέρει ο άνθρωπος τι θέλεις να λέει άλλη φορά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:21Και γιατί ήθελε να μιλήσει μόνο για τον Νέστορα και όχι για την Ανικ; Ή και για την Ανίκ;Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:19Δεν κόβεται, το σκέφτηκα κι εγώ. Είναι κολλημένος πάνω του, θα τον άφηνε μισό αναγκαστικά.NewModelArmy έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:16
Γιατι δεν εκοψε και τον αλλον απο τη φωτογραφια τοτε να κρατησει μονο τον..Νεστορα.
Κατά την άποψη μου, είναι προφανές το γιατί. Δεν ταιριάζει με το αφήγημα που έχει υιοθετήσει.
break έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:49 Απολαύστε υπεύθυνα:
https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/02/23/loverdos/
FUCK DONALD TRUMP
Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:11Στείλε του το πρόγραμμα να ξέρει ο άνθρωπος τι θέλεις να λέει άλλη φορά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:21Και γιατί ήθελε να μιλήσει μόνο για τον Νέστορα και όχι για την Ανικ; Ή και για την Ανίκ;Cecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:19
Δεν κόβεται, το σκέφτηκα κι εγώ. Είναι κολλημένος πάνω του, θα τον άφηνε μισό αναγκαστικά.
Κατά την άποψη μου, είναι προφανές το γιατί. Δεν ταιριάζει με το αφήγημα που έχει υιοθετήσει.
Μια χαρά προσποιείστε. Γιατί την έκοψε; Γιατί είναι μαύρη; Γιατί είναι γυναίκα; Γιατί είναι άσχημη; Γιατί είναι παιδί του χαμόγελου το παιδιού; Πολλά τα ερωτήματα. Μήπως απλά την έκοψε, γιατί δεν τον ενδιέφερε καθόλου και ήθελε να προωθήσει το χαβά του με τον άλλο το μπάρμπα;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:36
Τέλος πάντων, εσείς νομίζετε ότι πρόκειται για ζήτημα ελευθερίας του λόγου. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
Προφανώς και είναι ελεύθερος να λέει ο,τι θέλει, αλλά δεν θα προσποιούμαστε και τους χαζούς για το ποιος είναι ο συγκεκριμένος και τι θέλει να πει με την ανάρτηση του.
viewtopic.php?f=24&t=22349&hilit=ellinikahoaxesbreak έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:49 Απολαύστε υπεύθυνα:
https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/02/23/loverdos/
Αλήθεια τώρα, δλδ εσύ σοβαρά πιστεύεις ότι έκατσε το ΠΟΚΕΜΟΝ και σκέφτηκε:nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:49 για τον λοβέρδο όλα αυτά που ανοίγει το στόμα του να χασμουρηθεί και σου δίνει 10 διαφορετικούς λόγους να τον βρίσεις![]()
είπα πριν γιατί το έκανε.λόγω του κλίματος των ημερών το παιδί από το χαμόγελο του παιδιού που έβγαλε την ευελπίδων ήταν πιο πατριωτικό τουιτCecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:53 Αλήθεια τώρα, δλδ εσύ σοβαρά πιστεύεις ότι έκατσε το ΠΟΚΕΜΟΝ και σκέφτηκε:
"Lοιπόν, θα κόψω τη μαυρούκα, γιατί μου χαλάει τη φωτό και θα κρατήσω τους 2 μορφονιούς που'ναι και κωτσονάτοι, να πάρω πολλά like."
Α δεν το είδα, σόρρυ. Κι εγώ με αυτό συμφωνώ.nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:00είπα πριν γιατί το έκανε.λόγω του κλίματος των ημερών το παιδί από το χαμόγελο του παιδιού που έβγαλε την ευελπίδων ήταν πιο πατριωτικό τουιτCecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 16:53 Αλήθεια τώρα, δλδ εσύ σοβαρά πιστεύεις ότι έκατσε το ΠΟΚΕΜΟΝ και σκέφτηκε:
"Lοιπόν, θα κόψω τη μαυρούκα, γιατί μου χαλάει τη φωτό και θα κρατήσω τους 2 μορφονιούς που'ναι και κωτσονάτοι, να πάρω πολλά like."
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Την κατέβασε, γιατί τον πρήξανε με τις πολιτικές ορθότητες και άλλες παπαριές. Σιγά μην αναγνώρισε "λάθος". Ας σοβαρευτούμε.Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 17:11 Αν ίσχυε αυτό, θα έβγαινε να πει 'ρε σεις τι λέτε; Εγώ ήθελα να μιλήσω για τον νεαρό αξιωματικο'
Δεν θα κατέβαζε άρον, άρον την ανάρτηση του