!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Αμα στο 1 εκατ βγαζουμε 5 δεν αξίζει τον κοπο.
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
ναι, τι, ψεμματα ειπε;panos291 έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 07:56Τι σχεση εχει το χώρα λευκών με το ότι οι γονείς του ηταν παράνομοι και κινδυνευαν με απέλαση?Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 07:49που την βλεπεις την αχαριστια. οσα λεει, σωστα ειναι, και δε βλεπω κακη κουβεντα για την ελλαδα, εκτος αν φτασαμε θα θεωρειται προσβολη το "χωρα λευκων"Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:11 Ο Αντεντοκούμπο είναι αστέρι μέν, αλλά "ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος".
τελοσπαντων, τι απο αυτα που ειπε σου φαινεται λαθος η προσβλητικο για την ελλαδα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Maejima
Οι Έλληνες δεν είναι ιστορικά 'λευκοί' WASPs στην Αμερική, και είναι λάθος να θεωρούνται "λευκοί" με την υπόνοια ότι μοιράζονται τις ευθύνες των WASPs για το δουλεμπόριο στον Αμερικάνικο Νότο (εμμέσως λόγω της 'λευκότητας τους'). Μόνο, πρόσφατα, τις τελευταίες 3 δεκαετίες μπήκαν στους λεγόμενους "λευκούς" Caucasians, μαζί με Παλαιστίνιους, Ιρανούς, και λοιπούς.Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 07:49που την βλεπεις την αχαριστια. οσα λεει, σωστα ειναι, και δε βλεπω κακη κουβεντα για την ελλαδα, εκτος αν φτασαμε θα θεωρειται προσβολη το "χωρα λευκων"Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:11 Ο Αντεντοκούμπο είναι αστέρι μέν, αλλά "ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος".
Πρώτο φάουλ διεστρέβλωσης ιστορικής αλήθειας.
Το δεύτερο είναι η παράβλεψη, φυσικά, ότι οι Έλληνες ήταν οι ίδιοι σκλάβοι στους Οθωμανούς, πληρώναν κεφαλικό φόρο και φόρο αίματος (devshirme), και κάποιοι Έλληνες αντιμετώπισαν και εθνοκαθάρσεις από το Κεμαλικό καθεστώς. Εν τούτοις, δεν χρωστάνε τίποτε ιστορικά στους Αφρικανούς μαύρους και η απόπειρα να μπούν στο ίδιο καζάνι με τους White Anglo-Saxon Protestants, είναι γελοία τουλάχιστον και ανιστόρητη.
Μια χαρά είναι η δήλωση, αφού οι Έλληνες του συμπεριφέρθηκαν σαν λευκοί παρόλο που δεν είναι κληρονομούν και όλη την ματωβαμενη λευκότητα
-
Maejima
Και ποιός το αποφασίζει αυτό, εσείς; Τα αριστερά απόβλητα της κοινωνίας;Fluffy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 08:22 Μια χαρά είναι η δήλωση, αφού οι Έλληνες του συμπεριφέρθηκαν σαν λευκοί παρόλο που δεν είναι κληρονομούν και όλη την ματωβαμενη λευκότητα
μπασκετμπολιστας ειναι ο ανθρωπος, οχι ακαδημαικος. δεν εκανε επιστημονικη αναλυση στο χαρβαρντ, μια καθημερινη κουβεντα ειπε, και ως τετοια ειναι απολυτα σωστη, λευκοι ειμαστε.Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 08:19Οι Έλληνες δεν είναι ιστορικά 'λευκοί' WASPs στην Αμερική, και είναι λάθος να θεωρούνται "λευκοί" με την υπόνοια ότι μοιράζονται τις ευθύνες των WASPs για το δουλεμπόριο στον Αμερικάνικο Νότο (εμμέσως λόγω της 'λευκότητας τους'). Μόνο, πρόσφατα, τις τελευταίες 3 δεκαετίες μπήκαν στους λεγόμενους "λευκούς" Caucasians, μαζί με Παλαιστίνιους, Ιρανούς, και λοιπούς.Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 07:49που την βλεπεις την αχαριστια. οσα λεει, σωστα ειναι, και δε βλεπω κακη κουβεντα για την ελλαδα, εκτος αν φτασαμε θα θεωρειται προσβολη το "χωρα λευκων"Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:11 Ο Αντεντοκούμπο είναι αστέρι μέν, αλλά "ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος".
Πρώτο φάουλ διεστρέβλωσης ιστορικής αλήθειας.
Το δεύτερο είναι η παράβλεψη, φυσικά, ότι οι Έλληνες ήταν οι ίδιοι σκλάβοι στους Οθωμανούς, πληρώναν κεφαλικό φόρο και φόρο αίματος (devshirme), και κάποιοι Έλληνες αντιμετώπισαν και εθνοκαθάρσεις από το Κεμαλικό καθεστώς. Εν τούτοις, δεν χρωστάνε τίποτε ιστορικά στους Αφρικανούς μαύρους και η απόπειρα να μπούν στο ίδιο καζάνι με τους White Anglo-Saxon Protestants, είναι γελοία τουλάχιστον και ανιστόρητη.
-
the comet the course the tail
Λογικό το βρίσκω να είναι πικραμένος από την Ελλάδα αλλά δείξτε μου μια χώρα που να έχει υποδεχτεί μετανάστες με θετικότητα.
Ακόμα και οι ΕΠΑ άσχημα αντιμετώπισαν τους Έλληνες μετανάστες εκεί.
Ακόμα και οι ΕΠΑ άσχημα αντιμετώπισαν τους Έλληνες μετανάστες εκεί.
Σαν να χάνουν την ψυχραιμία τους, έτσι πως να γίνει διάλογος;
τιποτα δεν κληρονομουν.Fluffy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 08:22 Μια χαρά είναι η δήλωση, αφού οι Έλληνες του συμπεριφέρθηκαν σαν λευκοί παρόλο που δεν είναι κληρονομούν και όλη την ματωβαμενη λευκότητα
και μια χαρα του φερθηκαν.
Ναι, ζούσε με την αγωνία της απέλασης. Μια χαρά.
ε, ναι. παρανομος ηταν, λογικο να ζει ετσι.
-
Maejima
Εγώ πάντως, για την οικονομία της συζήτησης, τον θεωρώ παιχταρά και τον βλέπω να παίζει στο youtube.
Επίσης, χαίρομαι και για την προαναφερθείσα δήλωση του, μπράβο του που τα λέει. Βοηθάει, εμμέσως πλήν σαφώς, στο να διαλυθούν οι ψευδαισθήσεις μερικών για το πόσο βιώσιμο είναι το έθνος μας ώς πολυεθνικό μπουρδέλο.
Άρα, +1 από εμένα.
Επίσης, χαίρομαι και για την προαναφερθείσα δήλωση του, μπράβο του που τα λέει. Βοηθάει, εμμέσως πλήν σαφώς, στο να διαλυθούν οι ψευδαισθήσεις μερικών για το πόσο βιώσιμο είναι το έθνος μας ώς πολυεθνικό μπουρδέλο.
Άρα, +1 από εμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maejima την 25 Ιούλ 2020, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Σαν οικογένεια βάλαμε τους εαυτούς μας γύρω από ανθρώπους θετικούς, όπως ο ιδιοκτήτης ενός καφέ, ο κύριος Γιάννης."
Ευτυχώς, σαν χώρα, διασωζόμαστε από έναν κυρ Γιάννη ...
Οι κυρ Γιάννηδες που δεν φαίνονται, δεν φωνάζουν υστερικά, είναι ο πολιτισμός αυτής της χώρας.
Ευτυχώς, σαν χώρα, διασωζόμαστε από έναν κυρ Γιάννη ...
Οι κυρ Γιάννηδες που δεν φαίνονται, δεν φωνάζουν υστερικά, είναι ο πολιτισμός αυτής της χώρας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση