Δεν γαμάς, τύπε;Μηχανικός έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:18wooded glade έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 20:00 Λείπουν πολλά από τις ενότητες που θα ήθελε ο λαός.
Πχ ιππόδρομος.
Αλλά και το στοίχημα λείπει.![]()
Εγώ λέω ότι λείπει το ψάρεμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί το φόρουμ δεν τραβάει καινούργια μέλη;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί το φόρουμ δεν τραβάει καινούργια μέλη;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Jimmy81 έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 20:43 Διότι τα forums είναι παρωχημένα για πολλούς χρήστες του internet που επιθυμούν σύντομο και ευκαιριακό σχολιασμό. Όλοι αυτοί πάνε στα social media πλέον.
-
the comet the course the tail
Ναι αλλά εκεί έχει γκομενάκια.
Όσοι επιζήσαμε βαδίζουμε παράμερα, με τα ρολόγια μας σταματημένα σε έναν άλλο χρόνο, γιαυτό και γερνάμε τόσο επώδυνα.
Εσύ με σωσίβιο καρχαρία, ο γιόκας με μπρατσάκια καρχαρία, προβλέπω να γίνεσαι ο αγαπημένος του άνθρωπος, θα ησυχάσουμε και λίγο με τον Καβαλιέρε να μεθύσουμε σαν άνθρωποι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:15 [
Καλά, όταν είπε το πλάνο ο Καβαλιέρε, είχα την απόλυτη εικόνα. Πέ-θα-να.
Ταπεράκια έχω, θα βουτήξω το εγγόνι κάποιας γνωστής κι έρχομαι. Θα πάρω κι ένα σωσίβιο/στρώμα καρχαρία κι αφήστε τα μικρά σ' εμένα, το' χω.
Και τον Εμπειρίκο να τον ξεχάσεις. Ακόμα άκοπες είναι οι περισσότερες σελίδες του Ανατολικού.
Σκέφτομαι κάτι σε Θαλερό του Σικελιανού, ο Καβαλιέρε θα κάνει τον κύρη, εσύ την αρχοντοθυγατέρα κι εγώ αυτή που θα αναπαύεται. Μετά θα το γυρίσουμε στο πιο επικό, με έργα του Σιντ, ιππότες, αρχοντοπούλες τέτοια. Θα γουστάρουν τρελλά τα πιτσιρίκια.
Θα έχεις να αντιμετωπίσεις έναν Βαλκάνιο αναρχικό κι έναν γαλαζοαιματο Βορειοευρωπαιο. Καλή τύχη!
Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:35 Τέλος πάντων εγώ βαρέθηκα και φεύγω. Θα στείλω μήνυμα στον διαχειριστή να με διαγράψει.

- Obi Wan Iakobi
Γιατι φοβουνται την τρελα.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Πού μπορούμε να πηδηξουμε αποθεώνοντας τη σοφία μας;
-
Γιάννης
Πώς να μαζέψει νέα μέλη; αδύνατον. Είναι αρκετά μικρή η δημογραφική συνομοταξια στην οποία πρωτίστως απευθύνεται (ιδρυματικοί ακροδεξιοί με ειδικές ανάγκες), έχουν μαζευτεί όλοι εδώ, δεν υπάρχουν άλλοι εκεί έξω για να έρθουν.Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:07 Οι ίδιοι 40ρηδες και τα ίδια παπούδια με τις ίδιες μαλακίες. Πάντα έτσι ήταν ή έχει έρθει παρακμή;
Την επομενη φορα που θα χρειαστει να συμφωνησω με καποιον θα του αφιερώσω κ ενα ρομαντικο ποιηματακι .
Δε νομίζω να ανεχτεί τον δικό μου, είναι καράμπαμπας μικρός.Ίφιδα έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:56Εσύ με σωσίβιο καρχαρία, ο γιόκας με μπρατσάκια καρχαρία, προβλέπω να γίνεσαι ο αγαπημένος του άνθρωπος, θα ησυχάσουμε και λίγο με τον Καβαλιέρε να μεθύσουμε σαν άνθρωποι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:15 [
Ταπεράκια έχω, θα βουτήξω το εγγόνι κάποιας γνωστής κι έρχομαι. Θα πάρω κι ένα σωσίβιο/στρώμα καρχαρία κι αφήστε τα μικρά σ' εμένα, το' χω.
Και τον Εμπειρίκο να τον ξεχάσεις. Ακόμα άκοπες είναι οι περισσότερες σελίδες του Ανατολικού.
Σκέφτομαι κάτι σε Θαλερό του Σικελιανού, ο Καβαλιέρε θα κάνει τον κύρη, εσύ την αρχοντοθυγατέρα κι εγώ αυτή που θα αναπαύεται. Μετά θα το γυρίσουμε στο πιο επικό, με έργα του Σιντ, ιππότες, αρχοντοπούλες τέτοια. Θα γουστάρουν τρελλά τα πιτσιρίκια.
Θα έχεις να αντιμετωπίσεις έναν Βαλκάνιο αναρχικό κι έναν γαλαζοαιματο Βορειοευρωπαιο. Καλή τύχη!
Ordem e Progresso.
Μια χαρά φόρουμ είναι και μια χαρά τραβάει καινούργια μέλη. 
Τα παιδιά είναι σαν τις γάτες βρε. Δεν τα ανέχεσαι, σε ανέχονται.Cavaliere έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 22:47Δε νομίζω να ανεχτεί τον δικό μου, είναι καράμπαμπας μικρός.Ίφιδα έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:56Εσύ με σωσίβιο καρχαρία, ο γιόκας με μπρατσάκια καρχαρία, προβλέπω να γίνεσαι ο αγαπημένος του άνθρωπος, θα ησυχάσουμε και λίγο με τον Καβαλιέρε να μεθύσουμε σαν άνθρωποι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:15 [
Οπότε, θα την βρούμε την άκρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σας κερδίζω όλους στα σημεία.Cavaliere έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 22:47Δε νομίζω να ανεχτεί τον δικό μου, είναι καράμπαμπας μικρός.Ίφιδα έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:56Εσύ με σωσίβιο καρχαρία, ο γιόκας με μπρατσάκια καρχαρία, προβλέπω να γίνεσαι ο αγαπημένος του άνθρωπος, θα ησυχάσουμε και λίγο με τον Καβαλιέρε να μεθύσουμε σαν άνθρωποι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:15 [
Ο Σεπτέμβριος αργεί ακόμη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
netmaggas21
- Phorum.gr user: netmaggas21
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-