Οι δυο ετεροφυλοι γονεις του απλα καταλαβαν την ομοφυλοφιλια του απο νωρις και την αποδεχτηκαν, κανονικα και με παιδοψυχολογο. Τι θα πρεπε να κανουν δηλαδη, να μην το συζητανε καθολου και να τον αφησουνε μονο του να βγει απο τη ντουλαπα; Η να τον κανουνε στρειτ με το ζορι;ST48410 έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 01:10Τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά. Νομίζω ότι η βασική διαφωνία μου έγκειται στο ότι εσύ είσαι πεπεισμένος πως το περιβάλλον δεν πρόκειται να παίξει κανένα ρόλο στο φύλο. Εγώ απλά δεν είμαι σίγουρος. Έτσι εσύ θεωρείς πως ό,τι και να γίνει, το παιδί θα καταλήξει στο φύλο το οποίο είναι καθορισμένο στον εγκέφαλό του. Άρα σου είναι σχετικά αδιάφορο αυτό το "ότι και να γίνει". Εγώ είμαι επιφυλακτικός βλέποντας πόσο τραυματικές μπορεί να είναι κάποιες εμπειρίες της παιδικής ηλικίας και πόσο δύσκολο να ξεπεραστούν στην ενήλικη ζωή.John Brown Gun Club έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 00:59 Παντως τζομπανηδες μου, εμενα μια χαρα μου φαινεται ο μικρος.
Αν υπάρχει 1% πιθανότητα να κάνεις λάθος, δεν μπορεί κανείς να παίζει με αυτά τα πράγματα.
Ολο το ζητημα ομως καταληγει στο εξης: θεωρεις την ομοφυλοφιλια ως μια φυσιολογικη ανθρωπινη συμπεριφορα η οχι;