Ποτε δεν κατάλαβα το ολο pro gay vs anti gay θεμα. Απο εφηβος θυμάμαι σε συζητήσεις με φιλους να λυσσανε ορισμενοι για τους πουστηδες κτλ κ ήμουν παντα σε φαση who gives a fuck man, αμα δε γαμιοσαντο στο κρεβάτι σου να πρέπει να μαζευεις τα φλοκια απο τις ξιφομαχιες κ αμα μιλαμε για συναινουντες ενήλικες γιατι να σε νοιαζει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τασούλας για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Οσο ωριμάζουν τα πράγματα στην κοινωνία τόσο διευκολύνεται και η θεσμική εξέλιξη
- EKPLIKTIKOS
Re: Τασούλας για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Οσο ωριμάζουν τα πράγματα στην κοινωνία τόσο διευκολύνεται και η θεσμική εξέλι
Δε με ενοχλεί ο γαμος των εξαποδω
Ποτε δεν κατάλαβα το ολο pro gay vs anti gay θεμα. Απο εφηβος θυμάμαι σε συζητήσεις με φιλους να λυσσανε ορισμενοι για τους πουστηδες κτλ κ ήμουν παντα σε φαση who gives a fuck man, αμα δε γαμιοσαντο στο κρεβάτι σου να πρέπει να μαζευεις τα φλοκια απο τις ξιφομαχιες κ αμα μιλαμε για συναινουντες ενήλικες γιατι να σε νοιαζει;
- Otto Weininger
Re: Τασούλας για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Οσο ωριμάζουν τα πράγματα στην κοινωνία τόσο διευκολύνεται και η θεσμική εξέλι
Δεν έχω πρόβλημα με τους γάμους τον gay. Το αντίθετο μάλιστα.
Με αυτό που έχω πρόβλημα (σε ότι αφορά τους gay) είναι η υιοθεσία παιδιών. Είμαι 100% αντίθετος.
Με αυτό που έχω πρόβλημα (σε ότι αφορά τους gay) είναι η υιοθεσία παιδιών. Είμαι 100% αντίθετος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
kingstonian έγραψε: 15 Ιουν 2020, 16:09Οι ατομικες ελευθερίες πρεπει να ειναι ακριβως αυτο.
Γουσταρω δεν γουσταρω τους γκεη και τις λεσβιες ειναι δικαιωμα μου και γουστο μου. Να μπλεχτω στην ζωη τους οχι. Δεν μου πεφτει λογος. Και εκει γινεται ολο το νταβαντουρι και εδω φαινεται η πολιτισμικη ποιοτητα του φιλελευθερισμου σε σχεση με τα αλλα συστηματα που απαιτουν και επιβαλουν.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πώς δεν υπάρχει; Δεν έχουν περιουσίες οι ομοφυλόφιλοι;Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:00Ο γάμος ως προς τον νόμο υπάρχει για να λύνει κυρίως θέματα οικογενειακό δικαίου οικονομικής φύσης. Για αυτό και σε πολλά κράτη σήμερα πχ βρρ;ζιλια αν σηζεις με γκόμενά 2 χρονια νομικά εισια ντς φςκτο παντρεμένος. Αν την διοξεις το κράτος σε λέει χεστηκα που δεν την παντρεύτηκε στα χαρτιά θα πληρώσεις. Αυτό θεωρούν οι νομοθέτης δίκαιο σήμερα γιατί σε πολλά κράτη έχει εμφανιστεί το φαινόμενο του Αντωνάκη και ο νόμος προστατεύει την γυναίκα κυρίως.
Με τους πουστηδες και τις λεσβιες δεν υπάρχει κάτι να προστατέψει ο νομος
Και εν τέλει, εσένα τι σε κόφτει πώς ρυθμίζει ο νόμος τις σχέσεις τους; Εσένα πάει να ρυθμίσει;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
λολ ναι μετά πήγε και ζήτησε συγχώρεση από τον πνευματικό του.Kauldron έγραψε: 15 Ιουν 2020, 15:43 Το οτι κάποιος ζωγράφισε κάτι πριν από 2500 χρόνια, δεν σημαίνει οτι αυτό το κάτι είναι αληθινό.
Αποδείξεις; Από αρχαία συγγράμματα παρακαλώ, όχι από βιβλία που έγραψαν Αγγλίδες λούγκρες αρχαιολόγες.Σενέκας έγραψε: 15 Ιουν 2020, 13:35 Έπειτα υπάρχει το παράδειγμα της αρχαίας Ελλάδας. Άμα ήσουν έφηβος και έβλεπε ο μουσάτος το αποτύπωμα που άφησε το πωπουδάκι σου στο σκάμμα...καλή τύχη![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
καλά αυτό με τους αρχαίους Έλληνες που σε όλον τον πλανήτη είναι συνώνυμο της ομοφυλοφιλίας εδώ και 2500 χρόνια με την εξαίρεση της ίδιας της Ελλάδας που έτυχε να κατοικηθεί από οπαδούς εβραϊκής θρησκείας που θέλουν ΚΑΙ να είναι γνήσιοι απόγονοι ΚΑΙ να μην αμφισβητείται ότι στο σόι τους πηδάνε μόνο γίδες με αποτέλεσμα να σου αρχίζουν τα "δεν τα εννοούσανε" και "να τι έλεγε στ' αλήθεια ο τάδε" πρέπει να είναι η μόνη κωμική νότα σε ολόκληρο το σχετικό culture war, που σκάνε όλοι δηλαδή στα γέλια (εκτός από τους γιδογάμηδες οπαδούς της εβραϊκής θρησκείας εννοείται).
Αν αναγνωρίζεις κάτι ως γάμο, δε μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι προκύπτει ως δικαίωμα εκ του γάμου. Δε μπορείς δηλαδή να πεις ότι οτι επιτρέπω την υιοθεσία σε μια ένωση που την ονομάζω γάμο και δεν επιτρέπω την υιοθεσία σε μια άλλη ένωση που πάλι την λέω γάμο.Otto Weininger έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:50 Δεν έχω πρόβλημα με τους γάμους τον gay. Το αντίθετο μάλιστα.
Μπερδεύεσαι με τα ρωμαϊκά όργια.foscilis έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:18 καλά αυτό με τους αρχαίους Έλληνες που σε όλον τον πλανήτη είναι συνώνυμο της ομοφυλοφιλίας εδώ και 2500 χρόνια
Καμία αποδειξούλα; Από αρχαία συγγραμμάτα, κάτι τέλος πάντων;foscilis έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:18 με την εξαίρεση της ίδιας της Ελλάδας που έτυχε να κατοικηθεί από οπαδούς εβραϊκής θρησκείας που θέλουν ΚΑΙ να είναι γνήσιοι απόγονοι ΚΑΙ να μην αμφισβητείται ότι στο σόι τους πηδάνε μόνο γίδες με αποτέλεσμα να σου αρχίζουν τα "δεν τα εννοούσανε" και "να τι έλεγε στ' αλήθεια ο τάδε" πρέπει να είναι η μόνη κωμική νότα σε ολόκληρο το σχετικό culture war, που σκάνε όλοι δηλαδή στα γέλια (εκτός από τους γιδογάμηδες οπαδούς της εβραϊκής θρησκείας εννοείται).
Επειδή κάνεις τον επιστήμονα, περιμένεις να δεχόμαστε τις βλακείες που λες έτσι απλά;
Και πάλι, γιατί μένεις στην Ελλάδα αφού δείχνεις σε κάθε ευκαιρία πως δεν μας αντέχεις; Επιστήμων άνθρωπος, κάτι θα βρεις στο εξωτερικό.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Otto Weininger
Αδιάφορο. Όχι στις υιοθεσίες.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:22Αν αναγνωρίζεις κάτι ως γάμο, δε μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι προκύπτει ως δικαίωμα εκ του γάμου. Δε μπορείς δηλαδή να πεις ότι οτι επιτρέπω την υιοθεσία σε μια ένωση που την ονομάζω γάμο και δεν επιτρέπω την υιοθεσία σε μια άλλη ένωση που πάλι την λέω γάμο.Otto Weininger έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:50 Δεν έχω πρόβλημα με τους γάμους τον gay. Το αντίθετο μάλιστα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Άρα ας μη αναγνωρίζουμε και τον γάμο τους.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:22Αν αναγνωρίζεις κάτι ως γάμο, δε μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι προκύπτει ως δικαίωμα εκ του γάμου. Δε μπορείς δηλαδή να πεις ότι οτι επιτρέπω την υιοθεσία σε μια ένωση που την ονομάζω γάμο και δεν επιτρέπω την υιοθεσία σε μια άλλη ένωση που πάλι την λέω γάμο.Otto Weininger έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:50 Δεν έχω πρόβλημα με τους γάμους τον gay. Το αντίθετο μάλιστα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Φυσικά και έχουν περιουσίες. Δεν ήξερα όμως πως άμα πας σε συμβολαιογράφο για μεταβίβαση περιουσίας θα σε τσεκάρουν πρώτα με κωλοβυθομετρο.Leporello έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:01Πώς δεν υπάρχει; Δεν έχουν περιουσίες οι ομοφυλόφιλοι;Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:00Ο γάμος ως προς τον νόμο υπάρχει για να λύνει κυρίως θέματα οικογενειακό δικαίου οικονομικής φύσης. Για αυτό και σε πολλά κράτη σήμερα πχ βρρ;ζιλια αν σηζεις με γκόμενά 2 χρονια νομικά εισια ντς φςκτο παντρεμένος. Αν την διοξεις το κράτος σε λέει χεστηκα που δεν την παντρεύτηκε στα χαρτιά θα πληρώσεις. Αυτό θεωρούν οι νομοθέτης δίκαιο σήμερα γιατί σε πολλά κράτη έχει εμφανιστεί το φαινόμενο του Αντωνάκη και ο νόμος προστατεύει την γυναίκα κυρίως.
Με τους πουστηδες και τις λεσβιες δεν υπάρχει κάτι να προστατέψει ο νομος
Και εν τέλει, εσένα τι σε κόφτει πώς ρυθμίζει ο νόμος τις σχέσεις τους; Εσένα πάει να ρυθμίσει;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ε τι αδιάφορο ρε όταν συνηγορείς στο να ανοίξει η νομική πόρτα για το θέμα των υιοθεσιων;Otto Weininger έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:25Αδιάφορο. Όχι στις υιοθεσίες.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:22Αν αναγνωρίζεις κάτι ως γάμο, δε μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι προκύπτει ως δικαίωμα εκ του γάμου. Δε μπορείς δηλαδή να πεις ότι οτι επιτρέπω την υιοθεσία σε μια ένωση που την ονομάζω γάμο και δεν επιτρέπω την υιοθεσία σε μια άλλη ένωση που πάλι την λέω γάμο.Otto Weininger έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:50 Δεν έχω πρόβλημα με τους γάμους τον gay. Το αντίθετο μάλιστα.
Δεν έχωJuno έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:17Αποδείξεις; Από αρχαία συγγράμματα παρακαλώ, όχι από βιβλία που έγραψαν Αγγλίδες λούγκρες αρχαιολόγες.Σενέκας έγραψε: 15 Ιουν 2020, 13:35 Έπειτα υπάρχει το παράδειγμα της αρχαίας Ελλάδας. Άμα ήσουν έφηβος και έβλεπε ο μουσάτος το αποτύπωμα που άφησε το πωπουδάκι σου στο σκάμμα...καλή τύχη![]()
Έχω εκφραστεί εγώ υπέρ της αναγνώρισης κάτι τέτοιου ως γάμου;Juno έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:25Άρα ας μη αναγνωρίζουμε και τον γάμο τους.Maspoli έγραψε: 15 Ιουν 2020, 18:22Αν αναγνωρίζεις κάτι ως γάμο, δε μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι προκύπτει ως δικαίωμα εκ του γάμου. Δε μπορείς δηλαδή να πεις ότι οτι επιτρέπω την υιοθεσία σε μια ένωση που την ονομάζω γάμο και δεν επιτρέπω την υιοθεσία σε μια άλλη ένωση που πάλι την λέω γάμο.Otto Weininger έγραψε: 15 Ιουν 2020, 17:50 Δεν έχω πρόβλημα με τους γάμους τον gay. Το αντίθετο μάλιστα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 15 Απαντήσεις