Τι να κάνουμε, δεν θα τους διορίσουμε και Διοικητές Ιδρυμάτων Μεταναστών και προσφύγων. Ας πάνε σε πιάτσα ταξί να δουλέψουν.Ασέβαστος έγραψε: 22 Μάιος 2020, 20:19
εγω νομιζω οτι πρωταρηδες και αγνωστοι συγγραφεις, ψιλοχοντροψωνια συνηθως, προκειμενου να βγει το βιβλιο τους θα το εδιναν και στη "σατανας αε" ε, οι θουληδες ηταν προφανως η ευκολοτερη (η μοναδικη ισως) λυση για να το δει τυπωμενο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χρήστος Τσιάχρης διοικητης Δομης Φιλοξενιας και Ναζιστης.
Re: Χρήστος Τσιάχρης διοικητης Δομης Φιλοξενιας και Ναζιστης.
Ordem e Progresso.
- blackpaint
σ εχουμε συνηθισει σε κωλοτουμπες, δε θα ναι η πρωτη σουunder έγραψε: 22 Μάιος 2020, 19:48Ε αυτο ηταν,θα ψηφισω συριζα !blackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2020, 19:46...οπως αυτη εκφραζεται σε ισλαμοφοβικες φυλαδες δημοσιευμενες σε νεοναζι εκδοσεις.under έγραψε: 22 Μάιος 2020, 19:44
Αλλαξε η κατευθυνση στην διοικηση των κεντρων.Μιλαμε για κρατικες δομες και το λογικο ειναι να διοικουνται απο στελεχη που εκφραζουν την κυβερνητικη πολιτικη.
-
likosmokeses
Διώκεται για τις ιδέες του;
-
likosmokeses
πατησιωτης έγραψε: 22 Μάιος 2020, 19:57 Κάτσε γιατί μπορεί να τον διώξει ο Κούλης όχι λόγω Σόρος αλλά επειδή έκανε την καταγγελία ο Καμίνης.![]()
μήν μας πούνε φασίστες
Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 20:06 Είναι κάτι πολύ σοβαρό, αν τοποθετείται ένας τέτοιος άνθρωπος σ΄αυτή τη θέση. Είναι υποχρεωμένοι να τον αποσύρουν και να απολογηθούν. Σκανδαλώδες, και δεν τρολλάρω. Ντροπή.

Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
-
likosmokeses
Εάν ήταν πιστός στις θεωρείες του δεν θα καταδεχόταν αυτήν την θέση. Μου μυρίζει golden boy της ακροδεξιάς.
να μην τους διορισετε, οταν θα γινει η επαναστα και θα ερθετε στα πραγματα, και θα κανετε δικες αποψεων.Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 20:20Τι να κάνουμε, δεν θα τους διορίσουμε και Διοικητές Ιδρυμάτων Μεταναστών και προσφύγων. Ας πάνε σε πιάτσα ταξί να δουλέψουν.Ασέβαστος έγραψε: 22 Μάιος 2020, 20:19
εγω νομιζω οτι πρωταρηδες και αγνωστοι συγγραφεις, ψιλοχοντροψωνια συνηθως, προκειμενου να βγει το βιβλιο τους θα το εδιναν και στη "σατανας αε" ε, οι θουληδες ηταν προφανως η ευκολοτερη (η μοναδικη ισως) λυση για να το δει τυπωμενο.
γω στο κειμενο βλεπω αυτα που λενε τουλαχιστον οι μισοι ανθρωποι στην ευρωπη. οτι οι πετσετοκεφαλοι θενε να τη χωθουνε στο χωριο μας με το μαλακο, και σιγα σιγα να μας κανουν σαν τα μουτρα τους. μια μετριοπαθης αποψη.
βρειτε καπου να λεει καμμια μαλακια, να τονε βρισω κι εγω. αλλα αυτο το κειμενο, και ο εκδοτικος που τυπωσε, δε μου λενε κατι.
εκτος κι αν θετε να αποκλεισουμε απο καθε δημοσια θεση και οποιον τυπωνει στην τυποεκδοτικη, και λεει πιπες για επαναστες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- blackpaint
Αντιθετως, απο αυτη τη θεση μπορει να δειξει ιδιαιτερο ζηλο στην Ιερη Αποστολη του αποισλαμοποιησης της Ευρωπης. Και κατα πασα πιθανοτητα γι αυτο διοριστηκε εκει.likosmokeses έγραψε: 22 Μάιος 2020, 20:26 Εάν ήταν πιστός στις θεωρείες του δεν θα καταδεχόταν αυτήν την θέση. Μου μυρίζει golden boy της ακροδεξιάς.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
λογικά άλματα 101blackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2020, 18:44αρα δικαιωνονται οσοι μιλανε για στρατοπεδα συγκεντρωσης.Σενέκας έγραψε: 22 Μάιος 2020, 18:42 Προφανώς έκαναν διοικητές δομών παιδιά του κομματικού σωλήνα και μάλιστα ακροδεξιάς κοψιάς για να μασουλήσουν μαρουλάκι και να μη γκρινιάζουν για το προσφυγικό. Απο realpolitik σκοπιά, λογικό...αλλά κακό
διευθυντής δομής φιλοξενίας έχει εκδώσει βιβλίο
το βιβλίο εκδόθηκε από ακροδεξιό εκδοτικό οίκο
άρα
ο διευθυντής είναι ναζί
άρα
η δομή φιλοξενίας δεν είναι δομή φιλοξενίας αλλά στρατόπεδο συγκέντρωσης
άρα
όταν τις διοικούσαν αριστεροί, οι δομές φιλοξενίας ήταν γκουλάγκ

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
στην εφ συν βέβαια λέει ότι ήταν αντίθετος στα κέντρα στην ενδοχώρα...μέχρι να καπαρώσει τις 3 χήνες, οπότε θα πάρω την επιλογή του golden boyblackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2020, 20:30Αντιθετως, απο αυτη τη θεση μπορει να δειξει ιδιαιτερο ζηλο στην Ιερη Αποστολη του αποισλαμοποιησης της Ευρωπης. Και κατα πασα πιθανοτητα γι αυτο διοριστηκε εκει.likosmokeses έγραψε: 22 Μάιος 2020, 20:26 Εάν ήταν πιστός στις θεωρείες του δεν θα καταδεχόταν αυτήν την θέση. Μου μυρίζει golden boy της ακροδεξιάς.
-
likosmokeses
blackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2020, 20:30Αντιθετως, απο αυτη τη θεση μπορει να δειξει ιδιαιτερο ζηλο στην Ιερη Αποστολη του αποισλαμοποιησης της Ευρωπης. Και κατα πασα πιθανοτητα γι αυτο διοριστηκε εκει.likosmokeses έγραψε: 22 Μάιος 2020, 20:26 Εάν ήταν πιστός στις θεωρείες του δεν θα καταδεχόταν αυτήν την θέση. Μου μυρίζει golden boy της ακροδεξιάς.
Questions:
Σκοπεύει να στήσει κρυφά στρατόπεδο συγκέντρωσης;
Βάζει δηλητήριο στο φαγητό των προσφύγων;
Answer:
Τα 3000 τον μήνα είναι πολλά για να αρχίσουμε τις μπούρδες.
blackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2020, 20:30Αντιθετως, απο αυτη τη θεση μπορει να δειξει ιδιαιτερο ζηλο στην Ιερη Αποστολη του αποισλαμοποιησης της Ευρωπης. Και κατα πασα πιθανοτητα γι αυτο διοριστηκε εκει.likosmokeses έγραψε: 22 Μάιος 2020, 20:26 Εάν ήταν πιστός στις θεωρείες του δεν θα καταδεχόταν αυτήν την θέση. Μου μυρίζει golden boy της ακροδεξιάς.

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ποτε "Ισλαμοποιηθηκε " η Ευρωπη για να απο-Ισλαμοποιηθει κατα τα αλλα συμπαθη τυπε?blackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2020, 20:30
Αντιθετως, απο αυτη τη θεση μπορει να δειξει ιδιαιτερο ζηλο στην Ιερη Αποστολη του αποισλαμοποιησης της Ευρωπης.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 180 Απαντήσεις