!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ευρετηριο θεωριων που πιστευει ο Αριστος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
bullet

Re: Ευρετηριο θεωριων που πιστευει ο Αριστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bullet »

Γιατί η τεχνολογία πρέπει να περάσει από κάποια στάδια.
Εμένα άλλο με απασχολεί, αν κάποιος προηγούμενος πολιτισμός είχε χρησιμοποιήσει πλαστικό πως εμείς μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε; Έχουν βρεθεί μικροπλαστικά σωματίδια μέχρι και την Ανταρκτική σε τεράστιους αριθμούς, κάποια με την πάροδο του χρόνου έχουν γίνει μικρότερα από 11 μικρά που έχουμε σήμερα την δυνατότητα να μετρήσουμε.

Και ερωτώ, πως είμαστε βέβαιοι ότι όλα αυτά τα υπολείμματα προέρχονται από τον δικό μας πολιτισμό αφού δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια μέθοδος για την χρονολόγησή τους;
Άβαταρ μέλους
bullet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bullet »

Στο Pumapunku έχουν κάνει έρευνα για μικροπλασικά; Δεν νομίζω, την τεχνολογία για την ανίχνευση τους την αποκτήσαμε πολύ πρόσφατα και αυτή σε πειραματικό στάδιο στα πανεπιστήμια.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Kauldron έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:24 Ακόμα ένα νήμα σπασαρχιδισμού, από τον μαίτρ του είδους, τον κορυφαίο πχορουμικό σπασαρχίδη.
Το νημα εχει παρει παρα πολυ ωραια τροπη,κυλα σε πολιτισμενο κλιμα χωρις μεγαλες εντασεις αλλα ισως δεν μπορεις να το καταλαβεις γιατι ενδεχεται στον εγκεφαλο σου να εχεις τσιμεντο τεχνολογιας Γκομπεκλι Τεπε
Ξεφευγουμε λιγο απο την κατηφεια του τελευταιου μηνα με τον ριστο να μας ταξιδευει σε πολιτισμους που δεν υπηρξαν ποτε

Αν σε καποια αλλη ζωη ειμασταν Μινωιτες με τον Αριστο να προσπαθεινα μας οδηγησει στην Αμερικη αυτος θα ηταν καπετανιος εγω θα ειχα οργανωσει εξεγερση και εσυ απλα θα εκανες αδιακοπο κουπι
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Cavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 13:29 Ο Αρίστος μέχρι και το 2010 περίπου ήτανε αρνητικής Ολοκαυτώματος, και αναρτούσε συνέχεια αντισημιτικά και αντισιωνιστικά ποστ, σε σημείο να τσακωνόμαστε άγρια. Μέχρι και του Πλεύρη τα επιχειρήματα από το ταλμούδ έβαζε. Μιλάμε για χρυσή εποχή συστηματική αντισημιτική προπαγάνδα, και ο πιο μανιώδης αντιεβραίος, ο... Ας μην τον δώσω, Μ. Πέμπτη. Όχι ο Αρίστος πάντως, άλλος.
Ήταν αυτός που αρνιόταν την προσελήνωση και ενημερωνόταν μόνο από αυτό τον σκουπιδότοπο redskywarning;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:04 Εχω βρει ηδη τρεις που θελουν να το εκδωσουν ασπρομαυρο.

Ο ενας δεχεται να το βγαλει εγχρωμο αρκει να πληρωσω απο την τσεπη μου τη διαφορα στην εκτυπωση.

Δεν προκειται να πληρωσω ουτε δεκαρα. Εχω εγωισμο γιατι ξερω οτι εχω στα χερια μου σκετο δυναμιτη.

Αλλα αν δεν βρω λυση μεχρι το φθινοπωρο τελικα θα το βγαλω ασπρομαυρο.

Η δευτερη εκδοση μετα μπορει να γινει εγχρωμη αν περπατησει καλα η πρωτη.

.
Το βασικό πρόβλημα με τα ασπρόμαυρα βιβλία με φωτογραφίες (που είναι απαραίτητες για την υποστήριξη του κειμένου), είναι ότι δεν κοστίζει μόνον η 4/χρωμη εκτύπωση αλλά απαιτεί και καλύτερο χαρτί για να "στρώνουν" καλύτερα τα μελάνια. Και ακριβώς γι' αυτό μεγαλώνει πολύ το κόστος.

Μια ενδιάμεση λύση, είναι να χρησιμοποιηθεί απλό χαρτί για το ασπρόμαυρο κείμενο και κάποια 16/δα τετράχρωμα σε καλό χαρτί με τις φωτογραφίες.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ένα 4χρωμο βιβλίο, συνεπάγεται και πολύ μεγαλύτερη τιμή πώλησης και δεν ξέρω κατά πόσον αυτό θα ευνοήσει τις πωλήσεις.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις σε e-pub;
Προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες (πολύ μεγαλύτερες από τις έντυπες για σημειώσεις, παραπομπές κλπ) και το κυριώτερο δεν απαιτεί κόστος εκτύπωσης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:40
Kauldron έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:24 Ακόμα ένα νήμα σπασαρχιδισμού, από τον μαίτρ του είδους, τον κορυφαίο πχορουμικό σπασαρχίδη.
Το νημα εχει παρει παρα πολυ ωραια τροπη,κυλα σε πολιτισμενο κλιμα χωρις μεγαλες εντασεις αλλα ισως δεν μπορεις να το καταλαβεις γιατι ενδεχεται στον εγκεφαλο σου να εχεις τσιμεντο τεχνολογιας Γκομπεκλι Τεπε
Ξεφευγουμε λιγο απο την κατηφεια του τελευταιου μηνα με τον ριστο να μας ταξιδευει σε πολιτισμους που δεν υπηρξαν ποτε

Αν σε καποια αλλη ζωη ειμασταν Μινωιτες με τον Αριστο να προσπαθεινα μας οδηγησει στην Αμερικη αυτος θα ηταν καπετανιος εγω θα ειχα οργανωσει εξεγερση και εσυ απλα θα εκανες αδιακοπο κουπι
Για ποιό λόγο κάθεσαι και κολλάς τόσο πολύ με άτομα? Έχεις κάποιο θέμα? Δε σε πρόσεχαν, ξέρω 'γω όταν ήσουν μικρός? Τί παίζει?
Θυμάσαι πράγματα που είπαν άτομα πριν 4-5 συν χρόνια, κρατάς κακίες από δεκαετίες κλπ επειδή μάλλωνες με κάποιον και κάποιος στήριξε τον "εχθρό" σου, και άλλες τέτοιες μικρότητες.
Τί πρόβλημα έχεις?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Εικόνα

Μην κοροιδευετε τον Αριστο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Nandros έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:46
Ήταν αυτός που αρνιόταν την προσελήνωση και ενημερωνόταν μόνο από αυτό τον σκουπιδότοπο redskywarning;

Oυτε καν την ξερω αυτη την ιστοσελιδα. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Kauldron έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:48

Για ποιό λόγο κάθεσαι και κολλάς τόσο πολύ με άτομα? Έχεις κάποιο θέμα? Δε σε πρόσεχαν, ξέρω 'γω όταν ήσουν μικρός? Τί παίζει?
Θυμάσαι πράγματα που είπαν άτομα πριν 4-5 συν χρόνια, κρατάς κακίες από δεκαετίες κλπ επειδή μάλλωνες με κάποιον και κάποιος στήριξε τον "εχθρό" σου, και άλλες τέτοιες μικρότητες.
Τί πρόβλημα έχεις?
Αυτα μου τα ρταει καποιος ο οποιος εφυγε απο το φορουμ,μπηκε συντονιστης σε αλλο φορουμ βριζοντας επι μεγαλο χρονικο διαστημα το παλιο φορουμ και συγκεκριμενα μελη του,μπαναραρε η εκανε επιθεσεις σε μελη του παλιου φορουμ που εγιναν μελη στο φορουμ που ηταν συντονιστης κτλ κτλ
Τα ρωταει καποιο ατομο με απυθμενο μισος για τους μεταναστες που καθημερινα δημιουργει νηματα εναντιον τους για το παραμικρο πολλες φορες εφευρισκοντας και θεματα οπως πχ αυτο με τις πυρκαγιες
Οκ νομιζω οτι το τερματισες
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Just for the record για την προσεληνωση ειχα πει οτι πηγαν (ακομη και αν το φιλμακι για λογους ασφαλειας μπορει να το γυρισαν ακομη και στην ερημο της Νεβαδας). :lol:

.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2020, 12:04 Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να γινει ενα αρχειο γιατι μαζευτηκαν παρα πολλα
Θα χρειαστων την βοηθεια σας

1.Οι Μινωιτες ταξιδευσαν στην Αμερικη
2.Ειναι δυνατη η αυθυποβολη του ζαριου
3.Εχει γινει πυρηνικος πολεμος στην αρχαιοτητα
4.Ο Μπιλ Γκειτς δοικιμαζει πειραματικα εμβολια στην Ινδια σκοτωνοντας ανθρωπους
5.Ο ΠΟΥ σε συνεργασια με τις φαρμακευτικες και η Κινα ψευδόταν σκόπιμα και παραπληροφορούσε αποδεδειγμένα για τον κορονοιο
υπάρχουν πρόσθετα βενζίνης που αυξάνουν 10% την απόδοση.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΓΓ, με τόση διαφήμιση που του κάνεις άρχισα να πιστεύω ότι είστε συνεταιράκια... :smt047
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:54
Kauldron έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:48

Τί πρόβλημα έχεις?
Αυτα μου τα ρταει καποιος ο οποιος εφυγε απο το φορουμ,μπηκε συντονιστης σε αλλο φορουμ βριζοντας επι μεγαλο χρονικο διαστημα το παλιο φορουμ και συγκεκριμενα μελη του,μπαναραρε η εκανε επιθεσεις σε μελη του παλιου φορουμ που εγιναν μελη στο φορουμ που ηταν συντονιστης κτλ κτλ
Τα ρωταει καποιο ατομο με απυθμενο μισος για τους μεταναστες που καθημερινα δημιουργει νηματα εναντιον τους για το παραμικρο πολλες φορες εφευρισκοντας και θεματα οπως πχ αυτο με τις πυρκαγιες
Οκ νομιζω οτι το τερματισες
tu quoque.
H κλασική τακτική σου όταν στριμώχνεσαι.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

stavmanr έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:58 ΓΓ, με τόση διαφήμιση που του κάνεις άρχισα να πιστεύω ότι είστε συνεταιράκια... :smt047
Ωραια θεωρια
Ταιριαζει στο νημα
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:48
Αρίστος έγραψε: 16 Απρ 2020, 20:04 Εχω βρει ηδη τρεις που θελουν να το εκδωσουν ασπρομαυρο.

Ο ενας δεχεται να το βγαλει εγχρωμο αρκει να πληρωσω απο την τσεπη μου τη διαφορα στην εκτυπωση.

Δεν προκειται να πληρωσω ουτε δεκαρα. Εχω εγωισμο γιατι ξερω οτι εχω στα χερια μου σκετο δυναμιτη.

Αλλα αν δεν βρω λυση μεχρι το φθινοπωρο τελικα θα το βγαλω ασπρομαυρο.

Η δευτερη εκδοση μετα μπορει να γινει εγχρωμη αν περπατησει καλα η πρωτη.

.
Το βασικό πρόβλημα με τα ασπρόμαυρα βιβλία με φωτογραφίες (που είναι απαραίτητες για την υποστήριξη του κειμένου), είναι ότι δεν κοστίζει μόνον η 4/χρωμη εκτύπωση αλλά απαιτεί και καλύτερο χαρτί για να "στρώνουν" καλύτερα τα μελάνια. Και ακριβώς γι' αυτό μεγαλώνει πολύ το κόστος.

Μια ενδιάμεση λύση, είναι να χρησιμοποιηθεί απλό χαρτί για το ασπρόμαυρο κείμενο και κάποια 16/δα τετράχρωμα σε καλό χαρτί με τις φωτογραφίες.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ένα 4χρωμο βιβλίο, συνεπάγεται και πολύ μεγαλύτερη τιμή πώλησης και δεν ξέρω κατά πόσον αυτό θα ευνοήσει τις πωλήσεις.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις σε e-pub;
Προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες (πολύ μεγαλύτερες από τις έντυπες για σημειώσεις, παραπομπές κλπ) και το κυριώτερο δεν απαιτεί κόστος εκτύπωσης.

Θα το κοιταξω. Υπαρχει και η λυση (που για μενα ειναι η τελευταια επιλογη) να αρκεστω σε ενα 16σελιδο ενθετο ασπρομαυρων φωτογραφιων που θα μπει στο κεντρο του βιβλιο αλλα σε γυαλιστερο χαρτι. Αυτο βεβαια σημαινει οτι απο τις γυρω 150 εγχρωμες φωτογραφιες θα μπουν καπου 20 μονο και αυτες ασπρομαυρες.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”