Σε σχάρα, τηγάνι ή φούρνο τις προτιμάς;Λεγεών έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:19 Τι φαγητό μαγειρεύετε σήμερα καλοί μου φίλοι; Έχω ήδη έχω βγάλει τις μοσχαρίσιες μπριζόλες που αγόρασα χτες για να έρχονται σε θερμοκρασία δωματίου και βλέπω βιντεάκια για να αποφασίσω πως θα τις φτιάξω!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άβε, Μεγάλε Αυτοκράτορα Διοκουλητιανέ!
Re: Άβε, Μεγάλε Αυτοκράτορα Διοκουλητιανέ!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μανία με τον Απόστολο ΠαύλοΛεγεών έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:32Και για πες, τι είδατε; Πότε γίνονται όλα;bluerose έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:28Άνευ κουλουρακιων κάτι με κανελλοσταφυδα είχα και τυλιχτο σοκολάτα με ινδοκαρυδο και τα κερασα εχθες που ήρθε μια και βλέπαμε γιουτουμπ στη μεγάλη τβ για τις προφητειεςΛεγεών έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:13
Να φέρεις και κουλουράκια με σοκολάτα, εκείνα τα αρτήσιμα, γιατί έχουμε πολλά να πούμε.
Και άσε τα σάπια, μη νομίζεις ότι δεν πρόσεξα πως μίσιασε το βάζο αυτή τη βδομάδα.![]()
Τελικά είχαν δίκιο οι αρχαίοι Θεσσαλονικείς που σταμάτησαν να δουλεύουν και να πλένονται επειδή πίστεψαν τον Παύλο και το τέλος που τους κήρυττε; Βέβαια ο ίδιος μετά τους έκραζε και τους έλεγε ότι δεν τα εννοούσε όλα έτσι όπως τα κατάλαβαν. Οι κυβιστήσεις είναι συχνότατο περιοδικό φαινόμενο του χριστιανισμού.![]()
Εγώ λέω να αρχίσουμε αν και φυσικά άκρη δε θα βγει, από απλά
Όχι πολλά πολλά
Ήταν σκότος
Μετά;;;
Πώς βγήκε ο άνθρωπος
Ευκολάκι νομίζω, τον έφτιαξε ο θεός. Να σου πω όμως, πριν τον άνθρωπο υπήρχε τίποτα άλλο;bluerose έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:33 Μανία με τον Απόστολο Παύλο
Όχι πολλά πολλά
Ήταν σκότος
Μετά;;;
Πώς βγήκε ο άνθρωπος
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Λοιπόν
Μια πνευματικη αδερφή πολύ ανεβασμένη ρώτησε το Πατήρ
Πριν το σκότος τι υπήρχε υπήρχαν ανθρωποι;;
Τις λέει άστα...εσύ από κει και πέρα
Για αυτό σου λέω δε μας λέειΛεγεών έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:36Ευκολάκι νομίζω, τον έφτιαξε ο θεός. Να σου πω όμως, πριν τον άνθρωπο υπήρχε τίποτα άλλο;bluerose έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:33 Μανία με τον Απόστολο Παύλο
Όχι πολλά πολλά
Ήταν σκότος
Μετά;;;
Πώς βγήκε ο άνθρωπος
Δε ξέρω
Εντάξει, δεν γίνεται δουλειά όμως έτσι. Ή ξέρουμε ή μας δουλεύουνε. Δηλαδή ο πάτερ δεν αναρωτήθηκε ποτέ; Τι ξέρει και τι μας κρύβει; Τι κερδίζει ο παντοδύναμος θεός που έφτιαξε τον παράδεισο και τον Αδάμ με τη Λίλιθ από λάσπη και την Εύα από πλευρό, κρύβοντας μας τους δεινόσαυρους;bluerose έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:37 Λοιπόν
FUCK DONALD TRUMP
στο ιντερνέτ κοιτάς από περιέργεια ή είναι αμαρτία βαριά και ψέμματα;bluerose έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:39Για αυτό σου λέω δε μας λέειΛεγεών έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:36Ευκολάκι νομίζω, τον έφτιαξε ο θεός. Να σου πω όμως, πριν τον άνθρωπο υπήρχε τίποτα άλλο;bluerose έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:33 Μανία με τον Απόστολο Παύλο
Όχι πολλά πολλά
Ήταν σκότος
Μετά;;;
Πώς βγήκε ο άνθρωπος
Δε ξέρω
FUCK DONALD TRUMP
Με ησυχάζει η κατήχηση και μου λύνει τις απορίεςΛεγεών έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:39στο ιντερνέτ κοιτάς από περιέργεια ή είναι αμαρτία βαριά και ψέμματα;
Πρακτικά έχω πιάσει τον εαυτό μου να ψιλοφωτιζομαι όταν ζητάω κάτι πχ τι να κάνω; Μου έρχεται η απάντηση και πάλι ρωτάω το Πάτερ αν είναι σωστό
Δεν έχω την ανάγκη να ψαχνω
Άγιοι είναι αυτοί φωτισμένοι λες να μη ξέρουν;Λεγεών έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:39Εντάξει, δεν γίνεται δουλειά όμως έτσι. Ή ξέρουμε ή μας δουλεύουνε. Δηλαδή ο πάτερ δεν αναρωτήθηκε ποτέ; Τι ξέρει και τι μας κρύβει; Τι κερδίζει ο παντοδύναμος θεός που έφτιαξε τον παράδεισο και τον Αδάμ με τη Λίλιθ από λάσπη και την Εύα από πλευρό, κρύβοντας μας τους δεινόσαυρους;bluerose έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:37 Λοιπόν
Εδώ μας είπε πέρσυ ότι κάποτε ερχετε δε θα μπορούμε να είμαστε έτσι μαζεμένοι
Κι ότι η Γερμανία θα ζητήσει βοήθεια από την Ελλάδα. Αυτό το πιστεύω
Δε μας λένε
Τι κέρδισε ο Θεός;
Που μας έφτιαξε;
Στόλισε τη γη:P
Που μας έφτιαξε;
Στόλισε τη γη:P
Aμα δεν έχεις όρεξη μετά, το καταλαβαίνω
Όταν δεν έχω όρεξη με παίρνει τηλ η αδερφή μου
Κι όταν έχω βαριετε
Όταν δεν έχω όρεξη με παίρνει τηλ η αδερφή μου
Κι όταν έχω βαριετε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δύο τα τίνα όμως. Δεν σας λένε ενώ γνωρίζουν ή δεν σας λένε γιατί δεν ξέρουν ούτε εκείνοι.
Εσύ πιστεύεις το πρώτο, εγώ το δεύτερο, και οι 2 χαρούμενες με τις πεποιθήσεις μας.
Εσύ πιστεύεις το πρώτο, εγώ το δεύτερο, και οι 2 χαρούμενες με τις πεποιθήσεις μας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Λίνο Βεντούρα
Κάτσε, νωρίτερα έγραφες ότι σας είπε για κλειστά σούπερ μάρκετbluerose έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:44
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δηλαδή τι ερωτήσεις κάνεις και φωτίζεσαι; Ας πούμε, "τι να φάω σήμερα;" ή "πότε να πάω για ύπνο;" ή "να πάω εκκλησία στις 8 ή στις 9 την Κυριακή;" ή "είναι καλό να σκέφτομαι αυτό ή αμαρτία;" ή "αν ο θεός είναι παντοδύναμος γιατί άφησε τον σατανά να κάνει κουμάντο στον κόσμο και γιατί φέρνει κορονοϊούς, αντί να μας πάρει όλους στον παράδεισο και να μας δώσει καρέκλες να καθόμαστε ήσυχοι και ήρεμοι στην αυλή του;". Τέτοιες ερωτήσεις;bluerose έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:42 Πρακτικά έχω πιάσει τον εαυτό μου να ψιλοφωτιζομαι όταν ζητάω κάτι πχ τι να κάνω; Μου έρχεται η απάντηση και πάλι ρωτάω το Πάτερ αν είναι σωστό
FUCK DONALD TRUMP
Κι αυτό το είπε λέμεΛίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:48Κάτσε, νωρίτερα έγραφες ότι σας είπε για κλειστά σούπερ μάρκετbluerose έγραψε: 18 Απρ 2020, 09:44
Κι αυτά που εγραψα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση