Οσο τσίπουρο εχει φτιαξει ο πατερας σου το εχω πιει εγω μικρη .Naida έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:27Αν δεν ξέρω εγώ που έχω πατέρα που το φτιάχνει ποιος ξέρει; Εσύ που το παίρνεις έτοιμο;perseus έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:25 Αι μαρη , ξέρεις και απο αυτα .
Δυστυχώς μαο ,δεν μπορώ να κάνω ανθρωπους τους γιαννιωτες και δεν εχει απευθείας λεωφορειο απο το βελβεντο γισ να φερνω προμηθειες![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί πίνουμε σήμερα;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
perseus μόνο χύμα πίνεις ή και εμφιαλωμένο;
Κι ακόμα να μάθεις να πίνεις τσιπουρο.perseus έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:33Οσο τσίπουρο εχει φτιαξει ο πατερας σου το εχω πιει εγω μικρη .Naida έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:27Αν δεν ξέρω εγώ που έχω πατέρα που το φτιάχνει ποιος ξέρει; Εσύ που το παίρνεις έτοιμο;perseus έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:25 Αι μαρη , ξέρεις και απο αυτα .
Δυστυχώς μαο ,δεν μπορώ να κάνω ανθρωπους τους γιαννιωτες και δεν εχει απευθείας λεωφορειο απο το βελβεντο γισ να φερνω προμηθειες![]()
Και μικρό είναι το μάτι σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσύ δεν ήσουν μπουμπούκι σε κάτι αλλά νήματα, τύπισσα;Naida έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:35Κι ακόμα να μάθεις να πίνεις τσιπουρο.
Και μικρό είναι το μάτι σου.
Τι έγινε ξαφνικά και ωρίμασες ωσάν γινομένο σύκο;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ναι καλά καλά, αυτός το λέει και καλά ότι εγώ δεν ξέρω κι αυτός ξέρει.Feindflug έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:37Εσύ δεν ήσουν μπουμπούκι σε κάτι αλλά νήματα, τύπισσα;
Τι έγινε ξαφνικά και ωρίμασες ωσάν γινομένο σύκο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
Τσ τσ τσ τσ ασεβεια, πες στον μπαμπα σου οτι εχω εναν γνωστο που λεει ότι πινει 120 λιτρα τσίπουρο τον χρονο .
120lt τον χρόνο είναι 10lt το μηνα. Που σημαίνει 2.5lt την εβδομαδα άρα περίπου 350ml ανα ημέρα. Περίπου τα 4/5 από ένα μπουκαλάκι του νερού.perseus έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:48 Τσ τσ τσ τσ ασεβεια, πες στον μπαμπα σου οτι εχω εναν γνωστο που λεει ότι πινει 120 λιτρα τσίπουρο τον χρονο .
Χμ. Θα μου έλεγε να σου πω ότι το τσίπουρο δεν γίνεται με γλυκάνισο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
Σημαίνει οτι εχω πιει πολυ περισσοτερο τσίπουρο από οτι ο πατερας σου εχει φανταστεί και επειδη ειμαι σε εξαιρετική κατάσταση ξέρω τι πινω .
perseus έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:55 Σημαίνει οτι εχω πιει πολυ περισσοτερο τσίπουρο από οτι ο πατερας σου εχει φανταστεί και επειδη ειμαι σε εξαιρετική κατάσταση ξέρω τι πινω .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
Που παμε ρε γυναικα να μας κανει υποδειξεις στο τσιπουρο ,Εθνι που εισαι ρε γιδι?
Ε άμα μπερδεύεις το ούζο με το τσίπουρο, αυτά παθαίνεις. Ψάχνεις τον Εθνιperseus έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:59 Που παμε ρε γυναικα να μας κανει υποδειξεις στο τσιπουρο ,Εθνι που εισαι ρε γιδι?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Tην τρελα μου μεσα!
Το τσιπουρο σε πλαστικο ρε Περσεα;Ελεος ρε πστη μου,ελεος.
-
stergiosbik
Ε αμα το φτιαχνει ο πατερας σου,εισαι ειδικη κι εσυ!Naida έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:27Αν δεν ξέρω εγώ που έχω πατέρα που το φτιάχνει ποιος ξέρει; Εσύ που το παίρνεις έτοιμο;perseus έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:25 Αι μαρη , ξέρεις και απο αυτα .
Για πε.Δωσε πληροφοριες για την παρασκευη του.
Τι θες να μάθεις;stergiosbik έγραψε: 07 Οκτ 2019, 22:18Ε αμα το φτιαχνει ο πατερας σου,εισαι ειδικη κι εσυ!Naida έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:27Αν δεν ξέρω εγώ που έχω πατέρα που το φτιάχνει ποιος ξέρει; Εσύ που το παίρνεις έτοιμο;perseus έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:25 Αι μαρη , ξέρεις και απο αυτα .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Τα μυστικα.Μολόγα τα.Naida έγραψε: 07 Οκτ 2019, 22:21Τι θες να μάθεις;stergiosbik έγραψε: 07 Οκτ 2019, 22:18Ε αμα το φτιαχνει ο πατερας σου,εισαι ειδικη κι εσυ!Naida έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:27
Αν δεν ξέρω εγώ που έχω πατέρα που το φτιάχνει ποιος ξέρει; Εσύ που το παίρνεις έτοιμο;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis