και τα μπαλακια μεσα και τα μπαλακια
FUCK DONALD TRUMP
Όχι φίλε , δεν λέει τέτοια πράγματα η ΚΥΑ. Όταν λες ότι θα πας φαρμακείο, δεν περνάς και από άλλους δέκα προορισμούς.georgebi έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:20«πηγαίνοντας στο φαρμακείο, ο κόσμος θα περνάει να ανάβει και ένα κεράκι από την εκκλησία»Namrail έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:06
Οι έξι λόγοι για τους οποίους παίρνουμε άδεια εξόδου
1. Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
https://www.megatv.com/megagegonota/art ... d=38569122
Κι εσύ έχεις Χριστό μέσα σουΕμπεδοκλής έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:23 Δηλαδή στις τράπεζες και στα καταστήματα τηλεφωνίας για τις ουρές κατηγόρησε κανείς τις τράπεζες και τα καταστήματα τηλεφωνίας;
Λίγη τσίπα...
ναι αλλά θα έχεις φάει αρνάκι και θα έχεις χριστό μέσα σου, και εσύ και όλοι οι των τουριστικών επαγγελμάτων
FUCK DONALD TRUMP
Και για να μην τον βγάλω και απέξω μου, σκάσε τρολ...bluerose έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:24Κι εσύ έχεις Χριστό μέσα σουΕμπεδοκλής έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:23 Δηλαδή στις τράπεζες και στα καταστήματα τηλεφωνίας για τις ουρές κατηγόρησε κανείς τις τράπεζες και τα καταστήματα τηλεφωνίας;
Λίγη τσίπα...
Φαινεται
ΟκΕμπεδοκλής έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:26Και για να μην τον βγάλω και απέξω μου, σκάσε τρολ...bluerose έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:24Κι εσύ έχεις Χριστό μέσα σουΕμπεδοκλής έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:23 Δηλαδή στις τράπεζες και στα καταστήματα τηλεφωνίας για τις ουρές κατηγόρησε κανείς τις τράπεζες και τα καταστήματα τηλεφωνίας;
Λίγη τσίπα...
Φαινεται

Συνήθως μετά από πολύ αρνάκι, σατανάς βγαίνει από μέσα μουΛεγεών έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:25ναι αλλά θα έχεις φάει αρνάκι και θα έχεις χριστό μέσα σου, και εσύ και όλοι οι των τουριστικών επαγγελμάτων
Σας παρακαλώ, κύριέ μου. Τι λόγια είναι αυτά που λέτεΕμπεδοκλής έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:26Και για να μην τον βγάλω και απέξω μου, σκάσε τρολ...bluerose έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:24Κι εσύ έχεις Χριστό μέσα σουΕμπεδοκλής έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:23 Δηλαδή στις τράπεζες και στα καταστήματα τηλεφωνίας για τις ουρές κατηγόρησε κανείς τις τράπεζες και τα καταστήματα τηλεφωνίας;
Λίγη τσίπα...
Φαινεται
Την άποψη , οποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου δεν την αποδέχομαιbluerose έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:11Όλα γίνονταιΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:09 Θα εκφράσω μια απορία ως Άθεος
Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ρύθμιση ώστε και το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών (προσευχή μέσα στην εκκλησία τηρώντας μέτρα ασφαλείας με προσωπική έστω προσευχή κλπ ) να καλυφθεί και η ασφάλεια απέναντι στον ιό να υπάρξει ;
Και στο σπίτι να μας πουν θα κάτσουμε
Αλλά με το ένα πόδι στην εκκλησία με το άλλο στο κράτος δε γίνεται
Πρέπει να πάρουμε θέση ο καθένας
Χωρίς να ενοχλούμε κι ας μη πάμε εκκλησία αυτό το καιρό
Από το 2012 κι έπειτα πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός μέση οδό τέρμα
Είτε με το Χριστό είτε με αυτούς που τον πολεμούν
Namrail έγραψε: 09 Απρ 2020, 11:11 Αξίζει κοινωνικός στιγματισμός και στην επίσημη εκκλησία αλλά και στα πρόβατα που θα ακολουθήσουν τις νουθεσίες της και θα πάνε στους ναούς μεσα στην μεγάλη εβδομάδα.
Όλοι αυτοί έκαναν την επιλογή τους και στάθηκαν απέναντι στην κοινωνική προσπάθεια περιορισμού του ιού.Τους αξίζει απαξιωτική αντιμετώπιση και τίποτα άλλο.