!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πιο μυθομανής χρήστης.
Re: Ο πιο μυθομανής χρήστης.
Ο Αρίστος είναι επαγγελματίας απατεών, δεν είναι μυθομανής
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μιλάω για ψυχοπαθολογία μυθομανούς
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το φορουμ εχει τοσους φιδεμπορες που κανονικα πρεπει να γινει final 8 με head to head battles για να βγει ο πιο μυθομανης
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο τυπος υποστηριζε οτι εμενε στο κτιριο που τελικα στεγαζεται το επιμελητηριο Θεσσαλονικης
Μιλαμε για ακραιο μυθομανη
Οτι ιστορια εχει πει ειναι δημιουργημα της φαντασιας του
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Κάποτε οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον Εμπεδοκλή για έλεγχο.Veni Vidi Vici έγραψε: 03 Απρ 2020, 03:24Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 02:57Σε παρακαλώ. Μιλάμε για τον Τσάκ Νόρρις του πχόρουμ.Veni Vidi Vici έγραψε: 03 Απρ 2020, 02:53
Μυθομανής;
Μα για να φτιάξεις έναν μύθο ή ένα σενάριο χρειάζεται iq άνω του 51.
Θεωρείς τον Εμπεδόκλα ικανό;![]()
Tο iq έχει χαμηλό Εμπεδοκλή.![]()
![]()
![]()
Πλήρωσαν από 150 ευρώ πρόστιμο ο καθένας, και τους άφησε να φύγουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο Αρίστος δεν είναι απατεών, σκαρώνει ωραίες ιστορίες. Ως συγγραφέας συνωμοσιών κλπ, εμένα μου αρέσει, ευχάριστα θα διάβαζα μυθιστόρημά του φαντασίας ή άλλο. Πού τα ψάχνει, πού τα βρίσκει, πού τα συνδυάζει, έχει ένα χάρισμα, φτιάχνει μια ιστορία. Μόνο με το Ολοκαύτωμα με είχε ξενερώσει, γιατί την περίοδο 2008-2010 είχε φανατιστεί χοντρά κατά των Εβραίων, και τα είχε τακιμιάσει με νεοναζιστικά στοιχεία. Όμως αν έγραφε μυθιστορήματα, θα έσκιζε, θα γινόταν μεγάλος.
Ordem e Progresso.
Αφού είναι για γέλια ορισμένη βρε φαντασματάκι.
Μπήκανε στο πχόρουμ να δείξουν το μπόι του.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Εμπεδοκλής
Εδώ να πούμε ότι δεν με έχουν σταματήσει ακόμη. Και βγαίνω όσες φορές θέλω. Επίσης, υπάρχει φορά που έχω βγει με ένα μήνυμα 5-6 φορές για 15 διαφορετικά πράγματα, ειδικά τα Σάββατα.Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 14:21Κάποτε οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον Εμπεδοκλή για έλεγχο.Veni Vidi Vici έγραψε: 03 Απρ 2020, 03:24Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 02:57
Σε παρακαλώ. Μιλάμε για τον Τσάκ Νόρρις του πχόρουμ.
Tο iq έχει χαμηλό Εμπεδοκλή.![]()
![]()
![]()
Πλήρωσαν από 150 ευρώ πρόστιμο ο καθένας, και τους άφησε να φύγουν.![]()
Εσείς οι ψεκασμένοι μπορείτε να συνεχίσετε να πιστεύετε ότι θα σας κόψουν πρόστιμο επειδή βγήκατε να πάτε να πάρετε καφέ ενώ είχατε στείλει μήνυμα ότι πάτε στο σουπερμάρκετ.
Ή ότι οι αστυνομικοί θα σας ζητήσουν την απόδειξη του φαρμακείου αν στείλατε μήνυμα ότι πήγατε στο φαρμακείο και βρεθήκατε να οδηγείτε σε άλλο δήμο... Γιατί ως γνωστόν οι βάσεις του ελληνικού CSI εκτός από τα στοιχεία ταυτότητας έχουν και τη διαθεσιμότητα των φαρμάκων ανά φαρμακείο.
Τώρα, αν είστε τόσο βλάκες και όντως σας κόψουν πρόστιμο, ελπίζω να μην είστε τόσο βλάκες ώστε να το πληρώσετε κιόλας. Εδώ θα είμαστε όσοι ζήσουμε και θα βλέπουμε να ακυρώνονται τα πρόστιμα αυτά...
Εδώ σβήνονται κλήσεις της τροχαίας επειδή αντί να γράφουν χρώμα σομόν γράφουν χρώμα ροζ. Φανταστείτε τι θα γίνει με τις αντισυνταγματικές κλήσεις επειδή ο άλλος βγήκε έξω...
Eντάξει
Πώς να σου κόψουν κλήση?
Αφού οι αστυνομικοί όταν βγαίνουν περιπολία στέλνουν μήνυμα στο κινητό σου.
Αφού οι αστυνομικοί όταν βγαίνουν περιπολία στέλνουν μήνυμα στο κινητό σου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Εμπεδοκλής
Βγες στο μπαλκόνι, ή από το υπόγειο σου ξέρω εγώ, και πες μου πόσους βλέπεις να τους ελέγχει η αστυνομία.Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 14:46 Πώς να σου κόψουν κλήση?
Αφού οι αστυνομικοί όταν βγαίνουν περιπολία στέλνουν μήνυμα στο κινητό σου.![]()
Και μην μου πεις ότι το βλέπεις στην τηλεόραση. Γιατί στην τηλεόραση είδαμε και την παραλία της Θεσσαλονίκης να έχει στίλους φωτισμού και δέντρα ανά ένα μέτρο...
Βρε το ξέρω, εσένα δε σου κάνει έλεγχο η αστυνομία, εσύ τους ελέγχεις. Κι αν δεν έχουν την απαραίτητη βεβαίωση, τους επιβάλλεις βιαίως το νόμο...Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2020, 14:50Βγες στο μπαλκόνι, ή από το υπόγειο σου ξέρω εγώ, και πες μου πόσους βλέπεις να τους ελέγχει η αστυνομία.Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 14:46 Πώς να σου κόψουν κλήση?
Αφού οι αστυνομικοί όταν βγαίνουν περιπολία στέλνουν μήνυμα στο κινητό σου.![]()
Και μην μου πεις ότι το βλέπεις στην τηλεόραση. Γιατί στην τηλεόραση είδαμε και την παραλία της Θεσσαλονίκης να έχει στίλους φωτισμού και δέντρα ανά ένα μέτρο...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Εμπεδοκλής
Εντάξει, ότι πεις. Κάτσε τώρα κλεισμένος μέσα μην ενοχλείς όλους εμάς που κυκλοφορούμε κανονικά...
O Εμπεδοκλής δεν κυκλοφορεί κανονικά, η κυκλοφορία κινείται εμπεδοκλικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.