!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Βλέπω βροχές τις επόμενες 2 βδομάδες.
Θα βοηθήσει ο καιρός στο να μείνουν μέσα οι απείθαρχοι, θέλω να πιστεύω
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
stergiosbik
Α ρε πστ Παπαδοπουλε ποσο μπροστα ησουν!
Δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο
Ο σκοπός είναι μπας και φοβερίσει κάποιους και βγούνε λιγότεροι
Κανένας σεισμός μην συμβεί. Ο σεισμός που συνέβη κοντά στο Νεκρομαντείο ήταν σχεδόν 6 ρίχτερ (5,9 το έδωσαν στην Ιταλία, 5,6 εδώ) αλλά πέρασε στα ψιλά, μια μικρή περιοχή, σημαδιακή όμως. 
-
stergiosbik
Ναι καλα.jason0 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:52 Δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο
Αν μπαγλαρωσουν κανα δυο στην αρχη με ταυτοχρονη καταγραφη απο καμερα και δωσουν την συλληψη στα καναλια να την παιζουν συνεχως να σου πω εγω πως συμμορφωνονται ολοι.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ας δώσουν και σε όλους εξασφαλισμενο εισόδημα, όπως και να υπάρχει οργάνωση για τη σίτιση του πληθυσμού, όχι μόνο μαλακιές για όσους έχασα τη δουλειά. Τόσοι την βγάζουν με ψίχουλα πλέον όπως δεν μπορούν να δουλέψουν στα μαύρα.
Κατά τα λοιπά εγώ μόνος μένω, ποσώς με κόφτει. Τώρα αν ήμουν πιτσιρικάς, όλοι μαζί να καθόμαστε σπίτι Αθήνα για ολόκληρη μέρα, δύο φορές το θυμάμαι στα 30 χρόνια που έζησα με τους γονείς μου. αν γινόταν για δύο μήνες θα ήταν πολύ ζόρικα και δεν μεγάλωσα και σε βιαιο παρελθόν. Για αρκετες οικογένειες σίγουρα θα είναι φρίκη, ειδικά για τα γυναικόπαιδα.
Γενικά ο πληθυσμός έχει πειθαρχησει, απλά όταν λειτουργεί το διαδίκτυο, μια φωτογραφία γίνεται βαιραλ και δημιουργεί εντυπώσεις. Ετσι λειτουργει γενικώς τα φεικ νιουζ, και έτσι θα πάμε κι εμείς τώρα, με λαϊκισμούς, κραυγές, αλληλοσπαραγμους, κλπ., γιατί έτσι μάθανε αυτήν την κοινωνία να συμπεριφερεται, και όποτε έβγαλε σωστό αλληλέγγυο δημιουργικό οργανωμένο πρόσωπο, να έπεφτε βρωμοξυλο.
Κατά τα λοιπά εγώ μόνος μένω, ποσώς με κόφτει. Τώρα αν ήμουν πιτσιρικάς, όλοι μαζί να καθόμαστε σπίτι Αθήνα για ολόκληρη μέρα, δύο φορές το θυμάμαι στα 30 χρόνια που έζησα με τους γονείς μου. αν γινόταν για δύο μήνες θα ήταν πολύ ζόρικα και δεν μεγάλωσα και σε βιαιο παρελθόν. Για αρκετες οικογένειες σίγουρα θα είναι φρίκη, ειδικά για τα γυναικόπαιδα.
Γενικά ο πληθυσμός έχει πειθαρχησει, απλά όταν λειτουργεί το διαδίκτυο, μια φωτογραφία γίνεται βαιραλ και δημιουργεί εντυπώσεις. Ετσι λειτουργει γενικώς τα φεικ νιουζ, και έτσι θα πάμε κι εμείς τώρα, με λαϊκισμούς, κραυγές, αλληλοσπαραγμους, κλπ., γιατί έτσι μάθανε αυτήν την κοινωνία να συμπεριφερεται, και όποτε έβγαλε σωστό αλληλέγγυο δημιουργικό οργανωμένο πρόσωπο, να έπεφτε βρωμοξυλο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πόσο λέτε θα διαρκέσει αυτό το μέτρο?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Lugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:34Αν δεν εφαρμοστεί κι αυτό, βλέπω αυτοδικίες από αγανακτισμένους πολιτοφυλακες![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Σκεφτείτε λίγο τα εν διαστάσει ζευγάρια που θα αναγκαστούν να συμβιώνουν 24/7. Φοβάμαι ότι θα έχουμε πολλά οικογενειακά δράματα το επόμενο διάστημα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ακόμα και χωρίς Internet-smartphones η γκαρσόνα καθόταν όλη μέρα σαν ημιόνα και παρασιτούσε εις βάρος της άρχουσας τάξης - του καθηγητή Κωνσταντίνου, της δημοσίου υπαλλήλου Ματίνας και του βιομήχανου Μάνθου.Antares έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:47 Έβλεπα ένα επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης για πολλοστή φορά και αναρωτιόμουν, τι δεν έχουν, τι δεν έχουν, α κινητά, για να κάθονται από πάνω σαν μουλάρια ή γρήγορο τουλάχιστον internet για να κάθονται επίσης από πάνω σαν μουλάρια. Δεν είναι πολλά χρόνια πριν, μερικοί από εμάς τα ζήσαμε.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Σαν τα σαλιγκάρια θα βγαίνουν μόλις σταματάει λίγο.Lugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:50 Βλέπω βροχές τις επόμενες 2 βδομάδες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Black mirror έχεις παρακολουθήσει;
Διάγγελμα Μητσοτάκη, απαγόρευση κυκλοφορίας και μπλόκο στα αεροπλάνα
https://www.protothema.gr/politics/arti ... erodromia/
https://www.protothema.gr/politics/arti ... erodromia/
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Όλα τα season του είδα.
Λες?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις