Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Όχι
Πρέπει να τηρήσει τον όρκο τού Ιπποκράτη και να διατεθεί αυτοβούλως στην πρώτη γραμμή όπως με αυτοθυσία κάνουν πολλοί συνάνθρωποί μας είτε νοσηλευτές είτε ιδιώτες. Μέχρι στιγμής έχουν νοσήσει πάνω από 70 ιατροί και νοσηλευτές στην επικράτεια
Η κυρία συμμετέχει;
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
GoBack έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:22
Σας τα λεγα οτι θα σκορπισουν σαν τα ποντικια.Btw οποιος εχει κρατησει τις φωτο της μπλου να ριξει ενα πμ γιατι καηκε ο σκληρος και δεν ειχα κανει μπακ απ.
Θέλω και εγώ. Α και bluerose τα παίρνω όλα πίσω. Θέλεις να βρεθούμε να μου μιλάς για τον Πατήρ Παισιο με τις ώρες;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:23
Στα Μάλγαρα πάντως δεν έχει ψυχή.
Ε θα ανέβασε ένας καμία φώτο, αμέσως πανικός στα διόδια, κραξιμο, ελληναρες κλπ. Παρασκευή είναι, υπάρχει και ο φόβος της καραντίνας, πολλές δουλειες έχουν κλείσει, εξοχικά παίζουν, λογικο να έχει κίνηση. Η υστερια όμως είναι παντού, με αποτέλεσμα ένα διάχυτο κανιβαλισμο που ξεσπάει με το παραμικρό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:59
Ενταξει τρεις μηνες μεσα στο σπιτι δεν παλευεται, θα τελειωσει και θα λεμε εσεις ποσο καιρο εκατσες φυλάκη φιλαρακι....
Ευκαιρια να μαθετε μπαγλαμαδακι
Ωραιος!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Σας τα λεγα οτι θα σκορπισουν σαν τα ποντικια.Btw οποιος εχει κρατησει τις φωτο της μπλου να ριξει ενα πμ γιατι καηκε ο σκληρος και δεν ειχα κανει μπακ απ.
τον εκαψε ο θεος τον δισκο αμαρτωλε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:59
Ενταξει τρεις μηνες μεσα στο σπιτι δεν παλευεται, θα τελειωσει και θα λεμε εσεις ποσο καιρο εκατσες φυλάκη φιλαρακι....
Ευκαιρια να μαθετε μπαγλαμαδακι
Ωραιος!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Θέλω και εγώ. Α και bluerose τα παίρνω όλα πίσω. Θέλεις να βρεθούμε να μου μιλάς για τον Πατήρ Παισιο με τις ώρες;
Έχω αλλαξει
Πάρα πολύ
Τόσο που η μάνα μου δε με γνώρισε που λένε
Φούστες μακριές,αβαφη, γυαλιά, και καμμιά σχέση οι μπλε τούφες στο μαύρο μαλλί
Περιμένω να ασπρίσουν να τα πιάνω κοτσο
Ματαιοτης ματαιοτητων
Κενοδοξία
Φαντασία
Αμαρτίες ειναι
Αλλά ναι! Θα μιλάω για τον Άγιο Παΐσιο με τις ώρες
Διάβασε να μάθεις κι εσυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 20 Μαρ 2020, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικά όποιος δεν αντέχει σπίτι με όλα τα βιβλία, τις ταινίες και τα παιχνίδια που έχει φτιάξει ποτέ η ανθρωπότητα στη διάθεσή του, είναι άξιος της μοίρας του.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Όχι
Πρέπει να τηρήσει τον όρκο τού Ιπποκράτη και να διατεθεί αυτοβούλως στην πρώτη γραμμή όπως με αυτοθυσία κάνουν πολλοί συνάνθρωποί μας είτε νοσηλευτές είτε ιδιώτες.
Ο.Ι.
Mπα, αυτή είναι μόνο για τις μπούρδες. Το ίδιο συμβαίνει και με την ΔΕΚΟ που εργάζομαι. Όλα τα στελέχη κάνουν τηλεργασία. Υπήρχε ένα νόημα όταν ο στρατηγός, βασιλιάς, ο κάθε επικεφαλής γενικά, έμπαινε μπροστά στην μάχη, στην φυσική καταστροφή, στην επιδημία. Τον προστάτευαν βέβαια αλλά μέσα στην μάχη. Ποιος βασιλιάς καθόταν ψηλά και παρακολουθούσε τα στρατεύματα; Όλοι το μάθαμε στο σχολείο. Ποιοι είναι επικεφαλής σήμερα αλλά τους φυλάνε αστυνομικοί ή ταμπουρώνονται πίσω από τείχη;