taliban έγραψε: 01 Απρ 2020, 22:49
Ποιος ο λόγος να αγοράσει κάποιος το office αν δεν το χρειάζεται για επαγγελματική χρήση?
Εγώ δουλεύω το openoffice Χρόνια τώρα και κυρίως το excel .
Ειναι καλυτερο το Office αλλα συμφωνω οτι για το 95% των χρησεων ακομα και επαγγελματικα ειναι μια χαρα το libreoffice ή ακομα και τα τζαμπε εργαλεια της google.
Ουσιαστικα πιο πολλη αξια εχουν σε μια επιχειρηση οι δυνατοτητες συνεργασιας που παιρνεις με το Office.
Σας εχω πει που ξαναεγραψα την παρουσιαση του διδακτορικου μεταξυ 4 και 5 το πρωι της ημερας που παρουσιαζα επειδη το τοτε OpenOffice ειχε αποφασισει οτι ctrl-s ΔΕ θα σημαινει save ειδικα μεσα σε textbox;
Τα volume licences Εάν δεν απατώμαι είναι μόνο OEM
Για κατασκευαστές κομπιούτερ.
Το πόσο νόμιμα είναι έχει μέγα ερωτηματικό.
Το άν λειτουργούν είναι αβέβαιο.
Η γνώμη μου είναι ότι Εάν λειτουργούσαν τα κλειδιά με την τιμή αυτή, ή Microsoft θα είχε κλείσει.
Η MS GUIDES είταν συνεργαζόμενη εταιρεία με την Microsoft. Τώρα πώς την καταλογίζει η microsoft ως παράνομη, λίγο περίεργο. Φαίνεται ότι χάλασε η συνεργασία τους.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Και εγώ είπα στον Σταύρο για το Open Office και το
Soft Maker ότι είναι πολύ καλά. Το θέμα είταν άλλο.
Η ερώτηση είταν για το νόμιμο Office δεν είταν για κάποιο άλλο πακέτο.
Διαφορετικά θα είχα συστήσει το Soft Makler ασυζητητί, διότι υπερέχει σε κάποια σημεία από τις άλλες δωρεάν σουίτες. Τώρα θα μου πείς κάποιος γιατί αγόρασες 180€ το ms Office ? Η απάντηση είναι απλή. Είναι ότι ποιό ολοκληρωμένο ως σουίτα και έχει
Τα περισσότερα εργαλεία, και με λειτουργία δημιουργίας εξωφύλλου βιβλίων που είναι λειτουργία εξεζητημένων προγράμμάτων.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Ποιος ο λόγος να αγοράσει κάποιος το office αν δεν το χρειάζεται για επαγγελματική χρήση?
Αυτό το "openoffice" είναι δωρεάν ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Βρήκαμε τελικά μόλις άνοιξε το κατάστημα των πακιστανών, που ήταν κλειστό λόγω κορονοϊού.
2016 μάλιστα.
Ο πακιστανός μας το έδωσε τζάμπα, αφού είμαστε πελάτες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Δηλαδή έχεις ένα έργο και ορίζεις στάδια υλοποίησης, πακέτα εργασίας, παραδοτέα, ορίζεις ομάδες που αναλαμβάνουν κάθε κομμάτι, υπολογίζεις κόστη σε ώρες και λεφτά, εξαρτήσεις, ημερομηνίες κλειδιά, βαθμό προόδου κλπ.
Ειναι καλυτερο το Office αλλα συμφωνω οτι για το 95% των χρησεων ακομα και επαγγελματικα ειναι μια χαρα το libreoffice ή ακομα και τα τζαμπε εργαλεια της google.
Ουσιαστικα πιο πολλη αξια εχουν σε μια επιχειρηση οι δυνατοτητες συνεργασιας που παιρνεις με το Office.
Σας εχω πει που ξαναεγραψα την παρουσιαση του διδακτορικου μεταξυ 4 και 5 το πρωι της ημερας που παρουσιαζα επειδη το τοτε OpenOffice ειχε αποφασισει οτι ctrl-s ΔΕ θα σημαινει save ειδικα μεσα σε textbox;
Open office, libre και τα σχετικά τα αποφεύγω όπου και όπως μπορώ. Έχω φάει άπειρες ώρες για μια απλή εκτύπωση excel που αναμορφώνει τη σελίδα όπως γουστάρει που δεν διαβάζει σωστά αυτό ή εκείνο.
Μακριά κι αγαπημένα. Μόνο σαν viewers που θέλεις να διαβάσεις ένα έγγραφο πρόχειρα να δεις τι είναι ή για καμιά γραμματεία που συντάσσουν καμιά βεβαίωση της πλάκας. Οι ασυμβατότητες και το άγχος όταν πρέπει να παραδοθεί κάτι ΑΜΕΣΑ και δεν δουλεύει η τάδε λειτουργία δεν περιγράφονται. Προτιμώ να δουλεύω σε office περασμένης δεκαετίας.