!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το κιτς ζευγάρι που θέλει το Δήμο Αθηναίων
Re: Το κιτς ζευγάρι που θέλει το Δήμο Αθηναίων
Ε ναι, το "μα οι άλλοι έκαναν χειρότερα" εκφράζει απόλυτα την κατάντια των τωρινών.aspergillus έγραψε: 27 Μάιος 2018, 23:40Γνωστό το ήθος της δεξιάς.Chainis έγραψε: 27 Μάιος 2018, 20:13Η Πατούλαινα τουλάχιστον δεν πήγε να το παίξει διανόηση κι από δασκάλα να βρεθεί καθηγητής πανεπιστημίου.
Φαίνεται από την πορεία της κυρίας Καραμανλή.
![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
aspergillus
Δεν είπα πως οι άλλοι έκαναν χειρότερα.Chainis έγραψε: 28 Μάιος 2018, 01:42Ε ναι, το "μα οι άλλοι έκαναν χειρότερα" εκφράζει απόλυτα την κατάντια των τωρινών.
Απλά υπενθυμίζω σε ορισμένους, που προφανώς ξεχνούν, ότι η κυρία Καραμανλή πήρε πτυχίο ιατρικής και ειδικότητα χειρουργού όλως τυχαίως επί πρωθυπουργίας του συζύγου της.
Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε όλο αυτό πέραν του γεγονότος πως ποτέ δεν μάθαμε ακριβώς πως εισήχθη η εν λόγω κυρία στην ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης και πως μέσα σε λίγο διάστημα τελείωσε και ξεκίνησε και ειδικότητα στην χειρουργική.
Καλό θα είναι να τα θυμόνται και αυτά όσοι βγαίνουν να κράξουν την σύζυγο του Τσίπρα.
Το ίδιο αξιοκατάκριτοι είναι και οι δυο.aspergillus έγραψε: 28 Μάιος 2018, 14:18Δεν είπα πως οι άλλοι έκαναν χειρότερα.Chainis έγραψε: 28 Μάιος 2018, 01:42Ε ναι, το "μα οι άλλοι έκαναν χειρότερα" εκφράζει απόλυτα την κατάντια των τωρινών.
Απλά υπενθυμίζω σε ορισμένους, που προφανώς ξεχνούν, ότι η κυρία Καραμανλή πήρε πτυχίο ιατρικής και ειδικότητα χειρουργού όλως τυχαίως επί πρωθυπουργίας του συζύγου της.
Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε όλο αυτό πέραν του γεγονότος πως ποτέ δεν μάθαμε ακριβώς πως εισήχθη η εν λόγω κυρία στην ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης και πως μέσα σε λίγο διάστημα τελείωσε και ξεκίνησε και ειδικότητα στην χειρουργική.
Καλό θα είναι να τα θυμόνται και αυτά όσοι βγαίνουν να κράξουν την σύζυγο του Τσίπρα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
aspergillus
Εγώ φίλε μου δεν διαφώνησα και ούτε παίρνω το μέρος της Περιστέρας.
Άλλο λέω.Φρεσκάρω τις μνήμες αυτών οι οποίοι βγήκαν να κράξουν τον ΣΥΡΙΖΑ γι'αυτόν τον λόγο.
Κάποιοι όπως εγώ πχ το ίδιο κράζαμε και την Παζαΐτη και τον Κωνσ/νο τον οκνό.aspergillus έγραψε: 28 Μάιος 2018, 14:27Εγώ φίλε μου δεν διαφώνησα και ούτε παίρνω το μέρος της Περιστέρας.
Άλλο λέω.Φρεσκάρω τις μνήμες αυτών οι οποίοι βγήκαν να κράξουν τον ΣΥΡΙΖΑ γι'αυτόν τον λόγο.
Μάργκαρετ Θάτσερ:

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 37 Απαντήσεις