Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ίφιδα έγραψε: 26 Μάιος 2018, 20:07
Ένα ερώτημα που καίει αρκετούς, ας τους δώσουμε μια απάντηση
Ακόμη κι εδώ. Πίσω από την ανωνυμία, δεν θα είστε και πολύ ειλικρινείς! Και δεν φταίτε εσείς. Τα κοινωνικά πρότυπα και οι κοινωνικές αγκυλώσεις φταίνε.
μια χαρά πληροφορία είναι, μας λέει ότι δεν λένε ψέμματα σε εμάς, παντού λένε.
Ίφιδα έγραψε: 26 Μάιος 2018, 20:07
Ένα ερώτημα που καίει αρκετούς, ας τους δώσουμε μια απάντηση
Ακόμη κι εδώ. Πίσω από την ανωνυμία, δεν θα είστε και πολύ ειλικρινείς! Και δεν φταίτε εσείς. Τα κοινωνικά πρότυπα και οι κοινωνικές αγκυλώσεις φταίνε.
μια χαρά πληροφορία είναι, μας λέει ότι δεν λένε ψέμματα σε εμάς, παντού λένε.
Ενα από τα καλά που έιχα διαβάσει για το θέμα
'' Μην ρωτάς ποτέ μια γυναίκα με πόσους έχει κοιμηθεί - μπορεί να σου απαντήσει , με κανέναν είσαι ο πρώτος - οι αλλοι με κρατούσαν ξύπνια ''
Αγις έγραψε: 26 Μάιος 2018, 23:50
Ενα από τα καλά που έιχα διαβάσει για το θέμα
'' Μην ρωτάς ποτέ μια γυναίκα με πόσους έχει κοιμηθεί - μπορεί να σου απαντήσει , με κανέναν είσαι ο πρώτος - οι αλλοι με κρατούσαν ξύπνια ''
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Υπάρχει νομίζω και έρευνα που συσχετίζει τις γυναικείες απαντήσεις με την πραγματικότητα, πχ γυναίκα που δηλώνει ότι έχει παειε 1-2 στην πραγματικότητα έχει πάει με 5-6.
Όσες δηλώνουν 5-6 με καμιά δεκαριά.
Και όσες δηλώνουν λίγο πάνω από 10, η αλήθεια είναι ότι έχουν πάει με πάνω από 30.
Το χειρότερο δε, συμφωνα με την έρευνα, ήταν ότι οι ίδιες οι γυναίκες πίστευαν τα ψέματα που έλεγαν. Κι όταν τους παρουσίαζαν τα στοιχεία έλεγαν , "α εκείνον δεν το θυμόμουν, α με τον άλλο δεν μετράει γιατί ήμουν μεθυσμενη " κλπ κλπ
ritzeri έγραψε: 27 Μάιος 2018, 00:47
Υπάρχει νομίζω και έρευνα που συσχετίζει τις γυναικείες απαντήσεις με την πραγματικότητα, πχ γυναίκα που δηλώνει ότι έχει παειε 1-2 στην πραγματικότητα έχει πάει με 85-196.
Όσες δηλώνουν -56 με καμιά δεκαριά κατοσταριά .
Και όσες δηλώνουν λίγο πάνω από 10, η αλήθεια είναι ότι έχουν πάει με πάνω από 30. 299
Το χειρότερο δε, συμφωνα με την έρευνα, ήταν ότι οι ίδιες οι γυναίκες πίστευαν τα ψέματα που έλεγαν. Κι όταν τους παρουσίαζαν τα στοιχεία έλεγαν , "α εκείνον δεν το θυμόμουν, α με τον άλλο δεν μετράει γιατί ήμουν μεθυσμενη " κλπ κλπ
φξδ
Και τι έγινε ;;; αναφορά θα μας δώσουν η θα δώσουμε ;
Έχουμε ξαναπεί ότι στις έρευνες που κάνουν αυτήν την ερώτηση, οι γυναίκες φέρεται να έχουν πάει με Χ άντρες και οι άντρες φέρεται να έχουν πάει με 2Χ γυναίκες, πράγμα απολύτως αδύνατον. Στην πραγματικότητα η ερώτηση «με πόσες γυναίκες έχετε πάει» θα πρέπει να δίνει ίδιο μέσο όρο με την ερώτηση «με πόσους άντρες έχετε πάει».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.