andy12gr έγραψε: 01 Ιαν 2020, 18:11 Καλη χρονια σε ολους, σαν ανεβαζω βιντεο που τραβηξα εγω και το αναρτησα για να δειξω που εκανα την αλλαγη του χρονου
το μουσείο καραμπαμπικής ιστορίας είναι από κεί
Καλή χρονιά Σπύρο. Με βάση την θέση των πλανητών στο ηλιακό σύστημα πάμε. Η δικαιοσύνη είναι πιο κοντά στον ήλιο.Σπύρος έγραψε: 01 Ιαν 2020, 18:23 Ήμουν στην τροχιά της δικαιοσύνη (Ερμής). Από πάνω μου βρισκόταν το πεπρωμένο (Ουρανός) και από την άλλη μεριά ο Χρόνος (Κρόνος).![]()
Καλή Χρονιά να έχουμε!
Εγώ ήμουν εδωandy12gr έγραψε: 01 Ιαν 2020, 18:11 Καλη χρονια σε ολους, σαν ανεβαζω βιντεο που τραβηξα εγω και το αναρτησα για να δειξω που εκανα την αλλαγη του χρονου
Η χαρά του milf, gilf, cougar, mature τύπου!andy12gr έγραψε: 01 Ιαν 2020, 18:11 Καλη χρονια σε ολους, σαν ανεβαζω βιντεο που τραβηξα εγω και το αναρτησα για να δειξω που εκανα την αλλαγη του χρονου
η χαρα του χρεωκοπικου γηραλεου μπουμερ
Αν μιλουσες Ελληνικα να καταλαβει ενας χαμηλης νοημοσυνης ανθρωπος σαν και μενα θα το εκτιμουσα
Χαλάρωσε, δικέ μου. Αστείο ήταν.andy12gr έγραψε: 01 Ιαν 2020, 21:47Αν μιλουσες Ελληνικα να καταλαβει ενας χαμηλης νοημοσυνης ανθρωπος σαν και μενα θα το εκτιμουσα
Οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
Αντι να μεινετε στη χαρα που σας μεταδιδω λετε τις κακιες σας μερες που ειναι
Ελεος....
Από 12 χρονών τέτοια ακούν. Όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά.Ορέστης 35 έγραψε: 01 Ιαν 2020, 21:58 Ολες οι κοπελες πηγαν την πρωτοχρονια σε κλαμπ να δουν εναν Αλβανο που τραγουδαει αυτους τους στιχους και τραγουδουσαν μαζι του. Εσεις σαν γονεις τι γνωμη εχετε γι αυτο; Τα δικα σας παιδια πηγαινουν εκει.