!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σας ευχαριστώ θερμά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Σας ευχαριστώ θερμά.
Τhank all of you, περάσαμε ωραία χτες, φάγαμε τα καλαμάρια, κι ήπια μπύρα χωρίς αλκοόλ, λόγω αντιβίωσης.Το απόγευμα πήγαμε στην πόλη, μπήκαμε σε μια προτεσταντική εκκλησία όπου είχε πρόβα για συναυλία μια ορχήστρα ένας μπάσος και μία σοπράνο, και κάτσαμε κι απολαύσαμε μουσική, αγοράσαμε κινέζικα μπαχαρικά στην ασιατική αγορά, βάλαμε το παιδί στα καρουσέλ, έφαγα hot dog μεξικάνικο ντεμέκ, και γενικώς ήταν γλύκα.

Ordem e Progresso.
Χρόνια σου πολλά και καλά. Υγεία, μακροημέρευση, γνώσεις. 
Πολύχρονος και καλόχρονος, υγεία σε εσένα και τους δικούς σου! 
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές, πηγαίνω στην πεθερά σε λίγο όπου θα περάσουμε τα Χριστούγεννα, είναι 120 χλμ από δω. Θα σας γράφω από κει, αν θέλει ο Θεός, θα έχω μεγάλη άνεση, διότι ο σώγαμπρος θα είναι ξάπλα και θα τα έχει όλα έτοιμα. Πασάς. Θα τα πούμε για τις γιορτές.
Ordem e Progresso.
Χρόνια πολλά, καλά κ ευτυχισμενα!
Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κ όσους αγαπάς!
Θαθελα να πεις, όταν ευκαιρησεις, τι θα έχει ή τι είχε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!
Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κ όσους αγαπάς!
Θαθελα να πεις, όταν ευκαιρησεις, τι θα έχει ή τι είχε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!
-
fagano3
Να σου χαριζει ο θεος φωτιση και υγεια ωστε να εισαι παντα διπλα στην οικογενεια σου
Και λεφτά να έχουμε.fagano3 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 13:46Να σου χαριζει ο θεος φωτιση και υγεια ωστε να εισαι παντα διπλα στην οικογενεια σου
Ordem e Progresso.
-
fagano3
-
fagano3
Αμα βρεις παντως αυτο το κασερι , ιδιως το καπνιστο, αγορασε καναδυο και θα με θυμηθεις.
Αμα ηταν γαλλικο και οχι απο το Σοχο θα ηταν σε ολα τα γκουρμεδομαγαζα του κοσμου.
Αυτο και τα κερασια.
Αμα ηταν γαλλικο και οχι απο το Σοχο θα ηταν σε ολα τα γκουρμεδομαγαζα του κοσμου.
Αυτο και τα κερασια.
Γιατί τα ελληνικά τυριά είναι από καλά έως άριστα. Δεν έχουν κακό όνομα, και για μια χώρα 10 εκατομμυρίων έχουμε πολλές ποικιλίες.
Ordem e Progresso.
-
fagano3
Τα κιτρινα τυρια λιγοι τα ξερουν.Cavaliere έγραψε: 24 Δεκ 2019, 14:02 Γιατί τα ελληνικά τυριά είναι από καλά έως άριστα. Δεν έχουν κακό όνομα, και για μια χώρα 10 εκατομμυρίων έχουμε πολλές ποικιλίες.
Εχω δοκιμασει πολλα καλα τυρια αλλα σαν το Σοχινο κασερι το καπνιστο δεν εχω ξαναματοδοκιμασει.
Τυφλα να εχει το ολντ αμστερνταμ μπροστα του.
ΟΙ ψαγμένοι τα ξέρουν, δεν περιμένω να τα ξέρει η Ingrid, που ψωνίζει στοn Markt από τον Τούρκο που λέει grazie, και δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον grana απ΄τον parmiggiano. Ο κόσμος που ξέρει να φάει ξέρει και τα ελληνικά τυριά, στο Αμβούργο έχει ελληνικό μάρκετ που πουλάει, θα δεις γκουρμέδες να μπαίνουν μέσα. Είναι θέμα παιδείας, όταν ζούσα Ιταλία βρήκα φανταστική βιβλιογραφία για τυριά, που δίνει περίοπτη θέση στα ελληνικά, ιταλώνε συγγραφέων.fagano3 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 14:06Τα κιτρινα τυρια λιγοι τα ξερουν.
Εχω δοκιμασει πολλα καλα τυρια αλλα σαν το Σοχινο κασερι το καπνιστο δεν εχω ξαναματοδοκιμασει.
Τυφλα να εχει το ολντ αμστερνταμ μπροστα του.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-