!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Re: ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Cavaliere έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:58
Giorgos 574 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:17 «Οι Έλληνες δεν έχουν συνηθίσει να συζητούν, γι’ αυτό αλληλοσφάζονται»

Ιωσήφ Στάλιν
Ο συγχωρεμένος λάτρευε τον διάλογο.
Ανακρίβειες. Φυσικά, και λάτρευε τον διάλογο. Την διαφωνία αντιπαθούσε.
Giorgos 574

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos 574 »

«Η Ελλάδα είναι μόνο θραύσμα, μόνο γκρεμισμένα συντρίμμια από τον κολοσσό της τούρκικης αυτοκρατορίας βλέπει κανείς, τα οποία μάταια η τέχνη των ανθρώπων πασχίζει να συνενώσει και να φτιάξει απ’ αυτά ένα κανονικό οικοδόμημα: ασμίλευτο, άψυχο θραύσμα μαρμάρου, στο οποίο δεν είναι σε θέση να εμφυσήσει νέα ζωή ούτε καν ένας πιο ενθουσιώδης Πυγμαλίων»

Ιάκωβος Φίλιππος Φαλμεράυερ
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Giorgos 574 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:17 «Οι Έλληνες δεν έχουν συνηθίσει να συζητούν, γι’ αυτό αλληλοσφάζονται»

Ιωσήφ Στάλιν
εφα γεωργιανος φονιας
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

Giorgos 574 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 12:32 »Κλείσε στην καρδιά σου την Ελλάδα και θα πάθεις έμφραγμα»

Νίκος Δήμου

τωρα αυτος είναι πολύ μεεγαλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

Giorgos 574 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 12:38 «Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν σχηματίσει αυτοί οι άνθρωποι, η Ελλάδα είναι κάτι σαν ευρωπαϊκό ίδρυμα αναπήρων, ένα γενικό παγκόσμιο Πρυτανείο, στους κατοίκους του οποίου όλοι οι λαοί της γης που διαβάζουν την Ιλιάδα έχουν την υποχρέωση να στέλνουν τρόφιμα και επαίνους, παρέχοντάς τους έτσι μια γεμάτη τιμές, αλλά οκνηρή και ξέγνοιαστη ζωή»

αυτος ειδικα μεγιστος μεγιστος
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Giorgos 574 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 15:39 «Η Ελλάδα είναι μόνο θραύσμα, μόνο γκρεμισμένα συντρίμμια από τον κολοσσό της τούρκικης αυτοκρατορίας βλέπει κανείς, τα οποία μάταια η τέχνη των ανθρώπων πασχίζει να συνενώσει και να φτιάξει απ’ αυτά ένα κανονικό οικοδόμημα: ασμίλευτο, άψυχο θραύσμα μαρμάρου, στο οποίο δεν είναι σε θέση να εμφυσήσει νέα ζωή ούτε καν ένας πιο ενθουσιώδης Πυγμαλίων»

Ζούμε σε ένα σύστημα.
run

Northern Spirit έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:18 Εικόνα

Σουρης

αυτά τα γαιδουρια πολεμσαν και φτιακσανε ελλαδα
run

NewModelArmy έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:34
Giorgos 574 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 12:48 «Οι αδελφοί με τους Έλληνες λαοί του Μαυροβούνιου και της Σερβίας πέτυχαν στην ξηρά πολύ λαμπρότερα πολεμικά κατορθώματα κατά των Τούρκων απ’ όλους μαζί τους Βλάχους και τους κλεφτοκαπεταναίους κατά τον απελευθερωτικό πόλεμο∙ γιατί κανένα από τα γεγονότα συνολικά του ελληνικού αγώνα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ήττα του Αλήπασα στο Μαυροβούνιο (22 Σεπτ. 1795) και με τις ένδοξες μέρες του Βαρβάριν και της Νίσσας στη Σερβία (1810). Έλληνες της Βαράσοβας, της Κράκοβας και της Γλόγοβας, κοιτάξτε τους ομοαίματους αδελφούς σας στη Γιαγκοντίνα, στο Κραγκούγεβατς, στο Μοράβα· δεν είναι η χώρα τους πιο ακμαία και ο πληθυσμός τους πολυαριθμότερος, πιο μορφωμένος και πολύ πιο έξυπνος από τον δικό σας;»

Τι μορφαρα ρε φιλε ο Ιακωβος.Πως τους πετσοκοβε ετσι τους νεοελληνες απο τοτε.
ευαγγελιο ευαγγελιο για τα αρφανα μοσκας μαο χοτζα
run

ποιος θυμαται τον ιακωβο σημερα

κατι πυροβολημενα αριστερας κτλ
Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Εικόνα

Εικόνα

Εκ αγνωστου
Hang on sloopy :smt023
ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό »

Έλληνες... κανείς δεν μπορεί να βρει το δηλητήριο που θα τους ξεκάνει.

Φρ. Νίτσε

Εδώ ο Ν. υπονοεί ότι έχουμε φτάσει σε μια τέτοια κατάσταση αθανασίας που είμαστε πνευματικοί κύριοι του κόσμου όχι μόνον για τους ακόμη ζώντες, αλλά κυρίως για τους κεκοιμημένους, τους κατ' εξοχήν ανίκητους.
Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Ο ελληνικός λαός ψωνίζει σκατά, μαγειρεύει σκατά, στρώνει το κυριακάτικο τραπέζι του με σκατά, και στο τέλος διαπιστώνει πως... "κάτι" δεν του πολυαρέσει στη γεύση. Αλλά ο ελληνικός λαός δεν είναι κανά κορόιδο. Και την επόμενη μέρα ψωνίζει άλλης μάρκας σκατά. Είναι σοφός ο ελληνικός λαός. (Εκτός από κοπορολάγνος).
sloopy
Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Νήμα με αποφθέγματα του Δήμου για τους Ελληνες. Σαν να λέμε ρητά του Τάκη Τσουκαλά για τους Βαζελους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 10:59 υπαρχει ομως μια αντιστοιχη δηλωση του Ρουζβελτ, οπως και μια του Ζουκωφ, που δεν γνωριζω εαν εχουν διαψευθει ακομα. Απο τον πιο παπατζιδικο λαο στην ιστορια των παπατζιδικων λαων, ολα να τα περιμενεις :8)
Οι Έλληνες έχουν τους λιγότερους μύθους σχετικά με την χώρα τους. Στα 125.000 θετικά πράγματα που έχουν ειπωθεί για τους Έλληνες ανά τους αιώνες υπάρχουν και μερικά που είναι ψευδή ή ανακριβή. Για τις υπόλοιπες χώρες η αναλογία είναι 1 αληθινό προς 5-100 μύθους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”