!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως θα επρεπε να πολεμησουμε την Τουρκια.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Πως θα επρεπε να πολεμησουμε την Τουρκια.
Φίλοι μου, αριστεροί, δεξιοί, φασίστες, κομουνιστές. Δεν έχει σημασία. Όταν έρθει η ώρα όλοι θα πολεμήσουμε. Μη χολοσκάτε άδικα. Δεν είναι δική σας απόφαση. Είναι πέρα από τον έλεγχό σας.
Καλέ μου φίλε, εμείς οι Τροτσκισταί δεν πολεμήσαμε ούτε στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, κρατώντας την διεθνιστική μας συνείδηση καθαρήΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Δεκ 2019, 15:49 Φίλοι μου, αριστεροί, δεξιοί, φασίστες, κομουνιστές. Δεν έχει σημασία. Όταν έρθει η ώρα όλοι θα πολεμήσουμε. Μη χολοσκάτε άδικα. Δεν είναι δική σας απόφαση. Είναι πέρα από τον έλεγχό σας.
Για μια ακόμη φορά αποδείξαμε ότι είχαμε την πιο έντιμη στάση στον πιο λάθος χρόνο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εγώ θα πολεμούσα αν ήταν επανάσταση ταξικού χαρακτήρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Δεκ 2019, 15:49 Φίλοι μου, αριστεροί, δεξιοί, φασίστες, κομουνιστές. Δεν έχει σημασία. Όταν έρθει η ώρα όλοι θα πολεμήσουμε. Μη χολοσκάτε άδικα. Δεν είναι δική σας απόφαση. Είναι πέρα από τον έλεγχό σας.
Θα επανέλθω με κριτική ανάλυση.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ξεκόλλα.sloopy έγραψε: 06 Δεκ 2019, 15:44Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι τα λέτε και δεν τα κάνετε το πρόβλημα είναι ότι τα λέτε ενώ γνωρίζετε ότι δε μπορείτε να τα κάνετε
Ordem e Progresso.
καταρχήν πρεπει να ξεμπερδευουμε μια και καλη με τους αριστερούς στην ελλαδα που δεν θελουν το καλο μας.
πρεπει να τους φαμε ολους τους.
μετα θα πολεμισουμε τους τουρκαλαδες και θα τους νικήσουμε
τελος η Αγια Σοφια θα σταματησει να είναι μουσειο, εμεις θα την ξανακανουμε εκκλησια.
πρεπει να τους φαμε ολους τους.
μετα θα πολεμισουμε τους τουρκαλαδες και θα τους νικήσουμε
τελος η Αγια Σοφια θα σταματησει να είναι μουσειο, εμεις θα την ξανακανουμε εκκλησια.
- Dwarven Blacksmith
Εσύ που είσαι μάγκας ξανασφουγγαριζε όλη μέρα το ίδιο σημείο.sloopy έγραψε: 06 Δεκ 2019, 14:59 Μάς κουνιώνται οι τουρκαλάδες κι οι δικοί μας αποτριχώνουν γάμπα, σιχαίνονται τα ξύγκια στην προβατίνα και φοβώνται να πατήσουν στα σφουγγαρισμένα μας .
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Θα τα συζητήσουμε όλα αυτά στα χαρακώματα.Beria έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:02Καλέ μου φίλε, εμείς οι Τροτσκισταί δεν πολεμήσαμε ούτε στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, κρατώντας την διεθνιστική μας συνείδηση καθαρήΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Δεκ 2019, 15:49 Φίλοι μου, αριστεροί, δεξιοί, φασίστες, κομουνιστές. Δεν έχει σημασία. Όταν έρθει η ώρα όλοι θα πολεμήσουμε. Μη χολοσκάτε άδικα. Δεν είναι δική σας απόφαση. Είναι πέρα από τον έλεγχό σας.
Για μια ακόμη φορά αποδείξαμε ότι είχαμε την πιο έντιμη στάση στον πιο λάθος χρόνο![]()
Θα μιλήσουμε για την πάλη των τάξεων φίλε μου αφού τακτοποιήσουμε στις εξαρτήσεις μας τα σκαλπ των Μογγόλων. 5 αριστερά, 5 δεξιά. Για ισορροπία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:03
Εγώ θα πολεμούσα αν ήταν επανάσταση ταξικού χαρακτήρα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Δε μαθαίνεις απτην ΙστορίαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:27Θα τα συζητήσουμε όλα αυτά στα χαρακώματα.Beria έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:02Καλέ μου φίλε, εμείς οι Τροτσκισταί δεν πολεμήσαμε ούτε στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, κρατώντας την διεθνιστική μας συνείδηση καθαρήΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Δεκ 2019, 15:49 Φίλοι μου, αριστεροί, δεξιοί, φασίστες, κομουνιστές. Δεν έχει σημασία. Όταν έρθει η ώρα όλοι θα πολεμήσουμε. Μη χολοσκάτε άδικα. Δεν είναι δική σας απόφαση. Είναι πέρα από τον έλεγχό σας.
Για μια ακόμη φορά αποδείξαμε ότι είχαμε την πιο έντιμη στάση στον πιο λάθος χρόνο![]()
Θα μιλήσουμε για την πάλη των τάξεων φίλε μου αφού τακτοποιήσουμε στις εξαρτήσεις μας τα σκαλπ των Μογγόλων. 5 αριστερά, 5 δεξιά. Για ισορροπία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:03
Η ταξική επανάσταση ατσαλώνει την αυτοδιάθεση και έίναι κατά βάθος επεκτατική. Συμπεριλαμβάνει υπονόμευση των άλλων κρατών με παρεμβατικές ενέργειες στα εσωτερικά τους. Ελλάδα των Σοβιέτ = Ελλάδα των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών.
Εγώ έχω περάσει εφεδρία πια, θα είμαι εθνοφυλακή, στην πόλη να φυλάω αποθήκες, ή να διανέμω συσσίτιο, θα φυλάω τις γυναίκες τέλος πάντων. Το καθήκον μου το έκανα, υπηρέτησα στα σύνορα, έκανα τα 20 χρόνια έφεδρος, τώρα αποστρατεύθηκα.
Ordem e Progresso.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι μανάρι μου. Θα διδάξουμε ιστορία ο ένας στον άλλο μετά την έφοδο σκουπίζοντας το μογγολικό αίμα από επάνω μας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:32Δε μαθαίνεις απτην ΙστορίαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:27Θα τα συζητήσουμε όλα αυτά στα χαρακώματα.Beria έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:02
Καλέ μου φίλε, εμείς οι Τροτσκισταί δεν πολεμήσαμε ούτε στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, κρατώντας την διεθνιστική μας συνείδηση καθαρή
Η ταξική επανάσταση ατσαλώνει την αυτοδιάθεση και έίναι κατά βάθος επεκτατική. Συμπεριλαμβάνει υπονόμευση των άλλων κρατών με παρεμβατικές ενέργειες στα εσωτερικά τους. Ελλάδα των Σοβιέτ = Ελλάδα των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
dna replication έγραψε: 06 Δεκ 2019, 17:45 θα μποϋκοτάρουμε τη Nutella
https://twitter.com/oulosP/status/1202943260563361792
έχει σπάσει τα κοντέρ γραφικογελοιότητας πια, αυτός ο τύπος.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ταυτόχρονα δεν παίζει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:37Ναι μανάρι μου. Θα διδάξουμε ιστορία ο ένας στον άλλο μετά την έφοδο σκουπίζοντας το μογγολικό αίμα από επάνω μας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:32Δε μαθαίνεις απτην ΙστορίαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:27
Θα τα συζητήσουμε όλα αυτά στα χαρακώματα.
Θα μιλήσουμε για την πάλη των τάξεων φίλε μου αφού τακτοποιήσουμε στις εξαρτήσεις μας τα σκαλπ των Μογγόλων. 5 αριστερά, 5 δεξιά. Για ισορροπία.
Αλλιώς θα κυριαρχήσουν οι συντηρητικές δυνάμεις της καπιταλιστικής ελίτ.
Θα καπελώσουν τις αιματοχυσίες του Λαού.
.
Εκείνες τίς ημέρες....η ατμόσφαιρα θά μυρίζει Μεθάνιο....μέ κάποια εσάνς Μέντας.... ..
,Σκεπτικός 12/2019.....
Γαμώτο....δέν έχουν εμότικον πού νά κουνάει τό κεφάλι μέ τή γνωστή έκφραση....
.
Εκείνες τίς ημέρες....η ατμόσφαιρα θά μυρίζει Μεθάνιο....μέ κάποια εσάνς Μέντας.... ..
Γαμώτο....δέν έχουν εμότικον πού νά κουνάει τό κεφάλι μέ τή γνωστή έκφραση....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ενταξει, η αληθεις ειναι οτι και γω θα φοβομουνα να πατησω στα σφουγγαρισμενα σου.sloopy έγραψε: 06 Δεκ 2019, 14:59 Μάς κουνιώνται οι τουρκαλάδες κι οι δικοί μας αποτριχώνουν γάμπα, σιχαίνονται τα ξύγκια στην προβατίνα και φοβώνται να πατήσουν στα σφουγγαρισμένα μας .
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 106 Απαντήσεις