!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί παράνοια και αυτή με τα ενοίκια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τί παράνοια και αυτή με τα ενοίκια
Δε μιλάω για μήλα, αλλά δε θα διαφωνήσω. Για πορτοκαλι μιλάω. Το πορτοκαλί στα μέσα του 80 έφτασε και γερο τριψήφιο, το οποίο δεν συνέβη για λίγους μήνες αλλά κρατήθηκε για καιρό. Η λακωνική γουβα και το Άργος είχαν ασύλληπτα χρήματα. Τότε που ήταν και οι χρυσές εποχές για κωλομπαρα μπουζούκια σκυλάδικα και στις δύο αυτές περιοχές. Δε τα έζησα, αλλα τυγχάνει η εταιρεία να υπάρχει από το 84, υπάρχουν αρχεία από τότε ακομη, γι'αυτό το λεω.
Ναι αρχές και μέσα του 90 οι τιμές έπεσαν στα τάρταρα. Όσοι όμως δε τα είχαν κάνει φύλλο και φτερό, άντεξαν.
Ναι αρχές και μέσα του 90 οι τιμές έπεσαν στα τάρταρα. Όσοι όμως δε τα είχαν κάνει φύλλο και φτερό, άντεξαν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πασόκ, γυφτιά και ξερό και ψωμί. όλα τα λαμόγια μου θέλανε ΕΟΚ επιδοτήσεις γιατί τόσο μυαλό είχαν. έβαζαν μέσα την Ελλάδα και σήμερα τα πληρώνουμε.
Τέλος πάντων, εκτός θέματος βγήκαμε.
Τέλος πάντων, εκτός θέματος βγήκαμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν είμαστε ακριβώς εκτός θέματος. Συνδέεται το ένα με το άλλο με διάφορους τρόπους.
Όπως τότε γαμουσαν τις επιδοτήσεις, έτρωγαν τα κέρδη Χωρίς αύριο και μετά έριχναν κλάμα, κάτι τέτοιο γίνεται και τώρα. Εισοδηματίες κονομάνε αβέρτα κουβέρτα και αν αύριο σκάσει καμία φούσκα πάλι, θα κλαίνε για το κακό κράτος που δε προστατεύει τον νοικοκυραιο. Ίδιοι άνθρωποι είναι.
Και σε αυτά που λέει η Εσθηρ παραπάνω δεν έχει άδικο, αν βγάλεις έξω τα αναρθρα ουρλιαχτά. Για τον ενοικιαστή δεν υπάρχει καμία προστασία/στηριξη από το κράτος. Ένα επίδομα ενοικίου δίνει και αυτό για να το πάρεις πρέπει να είσαι απορος
Όπως τότε γαμουσαν τις επιδοτήσεις, έτρωγαν τα κέρδη Χωρίς αύριο και μετά έριχναν κλάμα, κάτι τέτοιο γίνεται και τώρα. Εισοδηματίες κονομάνε αβέρτα κουβέρτα και αν αύριο σκάσει καμία φούσκα πάλι, θα κλαίνε για το κακό κράτος που δε προστατεύει τον νοικοκυραιο. Ίδιοι άνθρωποι είναι.
Και σε αυτά που λέει η Εσθηρ παραπάνω δεν έχει άδικο, αν βγάλεις έξω τα αναρθρα ουρλιαχτά. Για τον ενοικιαστή δεν υπάρχει καμία προστασία/στηριξη από το κράτος. Ένα επίδομα ενοικίου δίνει και αυτό για να το πάρεις πρέπει να είσαι απορος
τι προστασια εννοεις ...? αν ερθω εγω και νοικιασω το σπιτι σου και σε αφησω απληρωτω κανενα 8μηνο τι θα μου κανεις ...?Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:00 Δεν είμαστε ακριβώς εκτός θέματος. Συνδέεται το ένα με το άλλο με διάφορους τρόπους.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
αυτά είναι.έγινε κομούνι ο ερμής 
Οτι οριζει ο νόμος.nostromos έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:11τι προστασια εννοεις ...? αν ερθω εγω και νοικιασω το σπιτι σου και σε αφησω απληρωτω κανενα 8μηνο τι θα μου κανεις ...?Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:00 Δεν είμαστε ακριβώς εκτός θέματος. Συνδέεται το ένα με το άλλο με διάφορους τρόπους.
Νομίζω πως όταν γίνεται ενα συμβόλαιο σπιτιού, γνωρίζουν και οι δύο πλευρές τις προϋποθέσεις και συνέπειες.
Και πολύ Καλώς υπάρχει ο ΕΝΦΙΑ. Απλά είναι άδικο να υπάρχει για την πρώτη κατοικία. Και αυτο υπό προϋποθέσεις πάλι.
καινουργες οικοδομες ελαχιστες ... αρα μιλαμε για οτι υπαρχει προς ενοικιαση ... εστω ενα 3αρι χρειαζεται ανακαινηση ...θες 8-10 χιλιαδες αν τα εχεις φυσικα ... μονο για αποσβεση θες μια 5ετια ... γιατι να μπεις στη διαδικασια ...? απλα μαθηματικα ειναι
καλα θα σου το κανω εγω μπαχαλο και εσυ τραβα με στα δικαστηριο να τα παρεις του Αγιου φουφουτου ... αν εχεις για δικηγορο βεβαια αφου θα σου αφησω απληρωτα κοινοχρηστα και οτι αλλο μπορωΕρμής έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:15Οτι οριζει ο νόμος.nostromos έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:11τι προστασια εννοεις ...? αν ερθω εγω και νοικιασω το σπιτι σου και σε αφησω απληρωτω κανενα 8μηνο τι θα μου κανεις ...?Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:00 Δεν είμαστε ακριβώς εκτός θέματος. Συνδέεται το ένα με το άλλο με διάφορους τρόπους.
Νομίζω πως όταν γίνεται ενα συμβόλαιο σπιτιού, γνωρίζουν και οι δύο πλευρές τις προϋποθέσεις και συνέπειες.
Και πολύ Καλώς υπάρχει ο ΕΝΦΙΑ. Απλά είναι άδικο να υπάρχει για την πρώτη κατοικία. Και αυτο υπό προϋποθέσεις πάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 01 Δεκ 2019, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε όμορφα τότε σε όποιον δεν αρέσει το πουλάει.nostromos έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:17 καινουργες οικοδομες ελαχιστες ... αρα μιλαμε για οτι υπαρχει προς ενοικιαση ... εστω ενα 3αρι χρειαζεται ανακαινηση ...θες 8-10 χιλιαδες αν τα εχεις φυσικα ... μονο για αποσβεση θες μια 5ετια ... γιατι να μπεις στη διαδικασια ...? απλα μαθηματικα ειναι
Ξέρεις καμία επένδυση που να αποδίδει αμεσα; Όχι φυσικά. Απλά οι γερολαδαδες εισοδηματίες έτσι μάθαιναν τόσα χρόνια. Ότι σε δύο τρία χρόνια θα βγάλουν άλλο ένα σπιτι.
Αυτά τέλος. Κάθε επένδυση έχει το κεφάλαιο της, το Ρίσκο της, τα πάγια έξοδα της. Σε όποιον δεν αρέσει, να πουλήσει.
Όχι επενδυτές δύο ταχυτήτων
Και όχι δεν είναι όλοι οι ενοικιαστές γυφταρια όπως περιγράφεις. Το ότι κάποιος δεν έχει να αγοράσει σπίτι δε τον καθιστά γύφτο. Αυτά μόνο σε λογικές γερολαδαδων
-
User_601
Και εγω συμφωνω με αυτα που λες,τα αναρθρα ουρλιαχτα δεν ειδα ομως.Ξεκολλα.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:00 Δεν είμαστε ακριβώς εκτός θέματος. Συνδέεται το ένα με το άλλο με διάφορους τρόπους.
-
User_601
Ωραιος.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:22Ε όμορφα τότε σε όποιον δεν αρέσει το πουλάει.nostromos έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:17 καινουργες οικοδομες ελαχιστες ... αρα μιλαμε για οτι υπαρχει προς ενοικιαση ... εστω ενα 3αρι χρειαζεται ανακαινηση ...θες 8-10 χιλιαδες αν τα εχεις φυσικα ... μονο για αποσβεση θες μια 5ετια ... γιατι να μπεις στη διαδικασια ...? απλα μαθηματικα ειναι
Ξέρεις καμία επένδυση που να αποδίδει αμεσα; Όχι φυσικά. Απλά οι γερολαδαδες εισοδηματίες έτσι μάθαιναν τόσα χρόνια. Ότι σε δύο τρία χρόνια θα βγάλουν άλλο ένα σπιτι.
Αυτά τέλος. Κάθε επένδυση έχει το κεφάλαιο της, το Ρίσκο της, τα πάγια έξοδα της. Σε όποιον δεν αρέσει, να πουλήσει.
Και όχι δεν είναι όλοι οι ενοικιαστές γυφταρια όπως περιγράφεις. Το ότι κάποιος δεν έχει να αγοράσει σπίτι δε τον καθιστά γύφτο. Αυτά μόνο σε λογικές γερολαδαδων
μιλαμε για ενοικιαση φιλε μου ... φυσικα συμφερει περισσοτερο να πουλησεις ακινητο παρα να νοικιασεις ... δεν ειναι ολοι οι ιδιοκτητες ακινητων εισοδηματιες ... με 5 χιλιαρικα το χρονο (χωρις την εφορια) δεν γινεσαι εισοδηματιας ... ο μεσος ταλαιπωρος που εφτιαξε ενα σπιτι για το παιδι του δεν ειναι επενδυτης ... και ναι δεν ειναι ολοι οι ενοικιαστες απατεωνες αλλα σου εξηγω με απλα μαθηματικα οτι δεν συμφερει σημερα σε καποιον να ανακαινησει σπιτι για να το νοικιασει ... αν πιστευεις οτι ο αλλος θα ριξει 8-10 χιλιαρικα για να σου δωσει εσενα σπιτι μοντερνο και λειτουργικο και εσυ να του δινεις 250 ευρω θα πρεπει να βρεις την περιπτωση ... φτιαξε εσυ τετοιο σπιτι και θα ερθω εγω να μεινω ... αφου πρωτα πουλησω το δικο μου θα μου εχει φυγει τεραστιο βαροςΕρμής έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:22Ε όμορφα τότε σε όποιον δεν αρέσει το πουλάει.nostromos έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:17 καινουργες οικοδομες ελαχιστες ... αρα μιλαμε για οτι υπαρχει προς ενοικιαση ... εστω ενα 3αρι χρειαζεται ανακαινηση ...θες 8-10 χιλιαδες αν τα εχεις φυσικα ... μονο για αποσβεση θες μια 5ετια ... γιατι να μπεις στη διαδικασια ...? απλα μαθηματικα ειναι
ωραιος ειναι αλλα εσυ εχεις λαθος ... ποσα διαμερισματα airbnp υπαρχουνε στην Αττικη ...? μερικες χιλιαδες ... το 2014 υπηρχανε 120.000 ξενοικιαστα στην Αττικη ... δεν νομιζω να αλλαξε δραματικα το νουμερο ... αρα δεν φταιει το airbnp για την κατασταση εκτος απο συγκεκριμενες περιοχεςΕσθήρ έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:24Ωραιος.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:22Ε όμορφα τότε σε όποιον δεν αρέσει το πουλάει.nostromos έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:17 καινουργες οικοδομες ελαχιστες ... αρα μιλαμε για οτι υπαρχει προς ενοικιαση ... εστω ενα 3αρι χρειαζεται ανακαινηση ...θες 8-10 χιλιαδες αν τα εχεις φυσικα ... μονο για αποσβεση θες μια 5ετια ... γιατι να μπεις στη διαδικασια ...? απλα μαθηματικα ειναι
Και όχι δεν είναι όλοι οι ενοικιαστές γυφταρια όπως περιγράφεις. Το ότι κάποιος δεν έχει να αγοράσει σπίτι δε τον καθιστά γύφτο. Αυτά μόνο σε λογικές γερολαδαδων![]()
https://www.newsbeast.gr/financial/arth ... amerismata
διαβαστε σχολιο απο το αρθρο
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Τριτη, 22 Ιουλιου 2014, 14:40
Πέθανε η μητέρα μου και κληρονόμησα ένα μικρό διαμέρισμα. Ο ενοικιαστής της μητέρας μου που έμενε εκμεταλλεύτηκε πλήρως το γεγονός της ασθένειάς της, του θανάτου και του χρόνου που πέρασε μέχρι να διευθετηθούν τα κληρονομικά και δεν πλήρωνε ούτε ενοίκια, ούτε λογαριασμούς, ούτε έφευγε. Αποτέλεσμα: εγώ που είμαι άνεργη έπρεπε να πληρώσω εκτός από μηχανικούς, συμβολαιογράφους, μεταβίβαση κλπ, τους φόρους από τα ενοίκια που δεν εισπράχθηκαν ποτέ, 1500 ευρώ ΔΕΗ, 640 ευρώ ΔΕΠΑ, 500 ευρώ ΕΥΔΑΠ που άφησε ο νοικάρης επειδή εγώ ήμουνα η πλούσια ιδιοκτήτρια. Και ο ίδιος έχει και ιδιόκτητο σπίτι και πολλά στρέμματα στο χωριό του και επιπλέον εργάζεται. Όχι, δεν το ξανανοικιάζω, κι ας είμαι άνεργη, δεν έχω τα χρήματα για επισκευές και για να πληρώνω τους λογαριασμούς κάποιων απατεώνων που εκμεταλλεύονται το αλαλούμ της οικονομικής κρίσης.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ακριβώς! Το χτίζω/αγοράζω 1-2 διαμερισματάκια να νοικιάζω και να ενισχύσω την σύνταξη μου, πέθανε μαζί με την γενιά του πατέρα μου.nostromos έγραψε: 01 Δεκ 2019, 02:11οχι φιλε μου ... δεν φταιει το airbnp ουτε ου μπουμερς που λεει ο αλλος ο ασχετος ... οτι χτιστηκε χτιστηκε ... δεν υπαρχει εξυπνος ανθρωπος να βαλει την ζωη του σε δανειο για να παρει ενα 3αρι και να πληρωνει 2000 φορους και να παιρνει απο τον καθε ενοικιαστει τα @#@ του οταν και οποτε ο αλλος θελησει ...αυτα
Δυστυχώς κάποιοι δεν το είχαν καταλάβει έγκαιρα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Κατάληψη εδώ και τώρα!!!ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Δεκ 2019, 04:17.
.
Αιντε μιά επανάληψη ακόμα.......
Συνάδελφε....τά εκατοντάδες χιλιάδες "κλειστά" καί μή νοικιαζόμενα σπίτια είναι τό πρόβλημα.....
Αν δέν τούς βάλει ένα διπλό Ενφια ή κάποιο Ειδικό φόρο ή κάποιου άλλου είδους στριμωξιά....
γιά νά τούς υποχρεώσει νά τά βγάλουν στήν αγορά.... δουλειά δέ γίνεται...
Δέν έχει κανένα νεόπλουτο βλαχοτσογλάνι τή πολυτέλεια καί τό δικαίωμα νά κρατάει κλειστό σπίτι
ειδικά στή θέση πού βρισκεται ο μισός πληθυσμός τής χώρας 10τόσα χρόνια τώρα....
.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 2250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020