!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Villagers of Ioannina City
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Villagers of Ioannina City
By the way, το stoner είναι τα κλαρίνα της Αμερικής.
Ντιτζεριντού στο Περού λίγο δύσκολο.
-
the comet the course the tail
εγώ μια χαρά βρίσκω και τα βαρέλια και τις σούβλες, μια χαρά και τους μαστούρηδες και τα κουτάκια μπύρας. δεν είναι θέμα ψαγμενιάς η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. ανάγκη είναι και ο καθένας το κάνει όπως μπορεί και όπως το βγαίνει κάθε φορά.Ερμής έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 12:31όχι όλος ο κόσμος, όλος ο κόσμος σου, ίσως. Κατηγορείς εμένα οτι γίνομαι κομπλεξικός σε αυτό το θέμα, πιθανό να έχεις δίκιο, αλλά κάνεις το ίδιο ακριβώς πράγμα. Ο κόσμος σου, δεν ειναι ο κόσμος.the comet the course the tail έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 12:27είπαμε: τα ΕΧΕΙ κάνει όλος ο κόσμος και έχει κάνει και ένα σωρό άλλα. κι εγώ τα έχω κάνει. κι απέ;![]()
μια χαρά τα βρίσκω. δεν σε χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο, όλα αυτά, ιδιαίτερα.
μην γίνεσαι κομπλεξικός.![]()
btw τα παραδοσιακά, θέλουν βαρέλια κρασί, προβατίνα, σούβλες με κάρβουνα σε λάκκο και τσάμικο σωστό και όμορφο, όχι κατσίκια να κοπανιούνται απο τη μαστούρα και να το πιστώνουν στην ψαγμενιά.
κακώς μπήκαμε και στο τριπάκι τώρα να σχολιάζουμε ένα μουσικό δίσκο και όλα τα υπόλοιπα, γιατί περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Αν θες κλαρίνο άκου κλαρίνο, άλλωστε έχω ξαναπεί οτι απο τα ελάχιστα που ακούω στην ελληνόφωνη μουσική είναι τα δημοτικά, κυρίως τα σαρακατσάνικα. Επειδή λοιπόν αγαπώ την παραδοσιακή μουσική, δε δέχομαι να την βιάζουν έτσι αυτοί οι λιγδιάρηδες.nowhere έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 12:36 εντωμεταξεί αν τους βάλεις κανένα περουβιανό μέταλ με ντιτζεριντού και άρπες θα την βγάλουν έξω και θα την παίζουν.στο κλαρίνο τραβάνε μια γραμμή![]()
Αν θέλετε κλαρίνο ακούστε Θωμά Βούζα ακούστε Γιάννη Γκορίτσα, αλλά αυτοί ούτε ράστες είναι, ούτε ρακομελίστας, ούτε μπαφιόροι, ουτε το παίζουν ψαγμενίδηδες.
Οπότε αφήστε οτι ακούμε κλαρίνο και λέμε ο μοντιέ, το βιασμό του κλαρίνου δε θέλουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 27 Νοέμ 2019, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
MelissesMasterofDope έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 04:26 Νομιζω η Ελλάδα έχει βγάλει 3 μεγάλες μπάνες
1-Socrates drunk the Conium
2-Last Drive και τριτη τους Villagers of ioannina City
Απίστευτος ηχος και απίστευτη ενέργεια επιπέδου Tool
Αυτό που θεωρώ γελοίο είναι που μερικοί διαχωρίζουν το κλαρίνο από το κλαρινέτο. Το ίδιο όργανο είναι.
Εμένα πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση η αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό, κρίνοντας τουλάχιστον από τα σχόλια που αφήνουν διάφοροι στο youtube.
Μπας και παίζει καμιά τρελή κρυφή προμότα όταν μια μπάντα ανεβάζει φουλ άλμπουμ και πλερώνει το κάτι τις της στο yt;
Μπας και παίζει καμιά τρελή κρυφή προμότα όταν μια μπάντα ανεβάζει φουλ άλμπουμ και πλερώνει το κάτι τις της στο yt;
Όχι, απλά οι ξένοι το κρίνουν καθαρά ως μουσική και δεν χώνουν μέσα την κουλ και ψαγμένη φορουμικη άποψη τους γαρνιρισμένη με τη σως πολιτικών/κοινωνικών/μουσικών συμπλεγμάτων τους.Japetus έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 12:43 Εμένα πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση η αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό, κρίνοντας τουλάχιστον από τα σχόλια που αφήνουν διάφοροι στο youtube.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
deleted by user
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 27 Νοέμ 2019, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H παράδοση δεν είναι ένα στατικό μέγεθος και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Δεν είναι κάτι "νεκρό" για να αντιμετωπίζεται ως μουσειακό είδος αλλά κάτι "ζωντανό" που εξελίσσεται συνεχώς ακόμα κι αν δεν είναι ορατό με την πρώτη ματιά. Και πρέπει να εξελίσσεται για να μένει ζωντανό. Το αν η όποια εξέλιξη κάθε φορά είναι του γούστου μας είναι κάτι άσχετο και σχετικά ασήμαντο. Τώρα για παράδειγμα, πολλοί μιλάνε για το κλαρίνο και οδύρονται για το "πώς τολμάνε κάποιοι να το νοθεύουν με άλλα όργανα/ήχους;", ξεχνούν (ή αγνοούν) όμως πως το κλαρίνο δεν ήταν πάντα στοιχείο των δημοτικών μας τραγουδιών. Είναι όργανο που εισήχθη στη δημοτική μας παράδοση από τους γύφτους οι οποίο και το δόξασαν/δοξάζουν και τους οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη για την πραγματικά ανεκτίμητη πολιτιστική τους συνεισφορά στη μουσική του τόπου μας. Συνεπώς, δεν πρέπει να έχουμε καμία προκατάληψη πάνω στην προσέγγιση της μουσικής μας παράδοσης, ούτε και να στεκόμαστε εξ ορισμού αρνητικά απέναντι σε κάποια καινούργια προσπάθεια. Αν κάτι αξίζει, θα το κρίνει κυρίως ο χρόνος
Bipsco έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 12:42 Αυτό που θεωρώ γελοίο είναι που μερικοί διαχωρίζουν το κλαρίνο από το κλαρινέτο. Το ίδιο όργανο είναι.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF ... F%84%CE%BF
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
the comet the course the tail
μωρέ καλά κάνουν, αλλά...Maspoli έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 12:58 H παράδοση δεν είναι ένα στατικό μέγεθος και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Δεν είναι κάτι "νεκρό" για να αντιμετωπίζεται ως μουσειακό είδος αλλά κάτι "ζωντανό" που εξελίσσεται συνεχώς ακόμα κι αν δεν είναι ορατό με την πρώτη ματιά. Και πρέπει να εξελίσσεται για να μένει ζωντανό. Το αν η όποια εξέλιξη κάθε φορά είναι του γούστου μας είναι κάτι άσχετο και σχετικά ασήμαντο. Τώρα για παράδειγμα, πολλοί μιλάνε για το κλαρίνο και οδύρονται για το "πώς τολμάνε κάποιοι να το νοθεύουν με άλλα όργανα/ήχους;"
...δεν έχεις μουσική εξέλιξη βάζοντας ηλεκτρικές κιθάρες με κλαρίνα... δεν αρκεί...
τα είπα και στο πρώτο μου ποστ εδώ. να με ακούτε.
Μερικοί προσβάλλονται αν τους πεις ότι παίζουν κλαρίνο, αντί κλαρινέτο.νύχτα έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 12:59Bipsco έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 12:42 Αυτό που θεωρώ γελοίο είναι που μερικοί διαχωρίζουν το κλαρίνο από το κλαρινέτο. Το ίδιο όργανο είναι.![]()
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF ... F%84%CE%BF
Γνώμη σου. Να το λες πάντα, μη μιλάς με ύφος "είμαι με την αντικειμενικότητα και σας γαμάω".Ερμής έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 10:28Ναι. Καμία σχέση. Πολύ πιο συμπαθής ήχος, απλά είμαι προκατειλημμένος με τους συγκεκριμένους.
Αυτό που πόσταρε παραπάνω ο 42 καθώς και το βιντεάκι με τους χορούς, είναι για τα θηρία και για κλωτσιές μαζι.
Οι ήχοι και οι μελωδίες πάντα συνεπαίρνουν θετικά τον άνθρωπο. τα σχόλια σας εσένα και του Άντερ και Βαντόνο έχουν το εξής. Χαρακτηρίζουν. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν ακούς τον ήχο αλά ερευνάς αν πληρεί προϋποθέσεις και συμβάσεις.
Δεν πλήτεις κανέναν με χατρακτηρισμούς και εξυπνκίστικες περιγραφές απαξίωσης. Μόνο τον εαυτό σου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 963 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 39 Απαντήσεις