Με το κορόιδευες δεν εννοω εμενα ρε Μαλέα
Εννοώ δεν το εννοούσες οτι πουλάς, πλάκα εκανες να τσιμπησει κοσμος, δεν σε κατηγόρησα για απατεώνα αλλα για χαβαλετζη
Αδύνατον ν τ ανεβάσω, 100 λογαριασμούς πισω ητανε....
Tarkovsky έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 02:40άμα θες να φας κοτόπουλο, πάρε κοτόπουλοΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 02:11 Τα ψάρια ιχθυοτροφείου πχ τσιπούρες λαυρακια αξίζουν ή τα ταΐζουν με κακές τροφές;
τα ίδια σκατά τα ταΐζουν
φαγγριά, μυτάκια, λαβράκιαΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 02:11 Μερικα που τα λενε "πελαγισια" και οντως εχουν μια ελαχιστα διαφορετική γεύση αλλα η τιμη ειναι για ιχθυοτροφειου, τι παίζει; τα κρέατα "ελευθέρας βοσκής" πες τα αμολανε μια μέρα σε ελευθερα βοσκη πριν την σφαγή, στα ψάρια τι σκατα κάνουν;
δεν τα έχουν περιορισμένα, αλλά τα ταΐζουν καθημερινώς σε συγκεκριμένους τόπους όπου και τα παγιδεύουν όταν φτάσουν στο επιθυμητό μέγεθος
μακριά
50 είδη ψαριού βγάζει το Αιγαίο, τι τον θες τον σολωμό; (και σιγά τη νοστιμιά)Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 02:11 Νέος μπακουρονοικοκυρης εδω, μαγειρεύω πολλα χρονια αλλα από θαλασσινά δεν εχω ιδέα, τωρα ξεκιναω
Δεν μ αρέσουν τα τηγανητά εκτος γλώσσας ξερωγω
Ούτε τα πολυ μικρά με κοκκαλακια
Ο Σολωμός λενε οτι ειναι ανθυγεινος
Τα φρέσκα σε καρβουνο ειναι απλησιαστα
Για προσιτη τιμη και φουρνο, τι προτείνετε;
Μονο μπακαλιαρο με καπονια σούπα εχω εμπειρία και γλωσσα φιλέτο τηγανι που αρεσει και στον κ.Τελη
για φούρνο, σαρδέλα - οικονομικότατη, νοστιμότατη, υγιεινότατη και ευκολότατη να τη βρεις (τις πρώτες φορές κινδυνεύεις να σου πασάρουν φρίσσες, αλλά μετά θα μάθεις)
Εάν είσαι Αθήνα και μπορείς κάποιο από τα πρωινά μέχρι τις 2:30, πήγαινε Βαρβάκειο - φρεσκότατα, οικονομικότατα και, προπάντων, τρελή ποικιλία. Εάν είσαι Πειραιά, πήγαινε αντίστοιχα στην ψαραγορά αριστερά όπως κατεβαίνεις τη Γούναρη. Εάν είσαι Κερατσίνι, είσαι στον παράδεισο...
ετσι ναι - το κτημα το εχουμε για εμας κ οτι διαθετουμε ειναι για να βγαινουν τα εξοδα του κ να μενει και κατι τιςΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 03:39Με το κορόιδευες δεν εννοω εμενα ρε Μαλέα
Εννοώ δεν το εννοούσες οτι πουλάς, πλάκα εκανες να τσιμπησει κοσμος, δεν σε κατηγόρησα για απατεώνα αλλα για χαβαλετζη
Αδύνατον ν τ ανεβάσω, 100 λογαριασμούς πισω ητανε....
Αγις έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 03:47ετσι ναι - το κτημα το εχουμε για εμας κ οτι διαθετουμε ειναι για να βγαινουν τα εξοδα του κ να μενει και κατι τιςΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 03:39Με το κορόιδευες δεν εννοω εμενα ρε Μαλέα
Αδύνατον ν τ ανεβάσω, 100 λογαριασμούς πισω ητανε....-
δλδ βασικα αυγα κ η προσφορα ειναι ελαχιστη σε σχεση με την ζητηση - τα αγοραζουν για τα παιδια τους.
Για τα ψαρια ισχυει οτι εγραψα - επαγγελματιες ειναι οι συγγενεις με αλιευτικα σκαφη κ καταστηματα .
Το ωραιο ειναι οτι και η συντροφος σπανια τρωει ψαρια κ πολυ επιλεκτικα αν και μεγαλωσε με το να τα εχει σε αφθονια
αγ παρασκευη βολευει ;Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 03:50Αγις έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 03:47ετσι ναι - το κτημα το εχουμε για εμας κ οτι διαθετουμε ειναι για να βγαινουν τα εξοδα του κ να μενει και κατι τιςΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 03:39
Αδύνατον ν τ ανεβάσω, 100 λογαριασμούς πισω ητανε....-
δλδ βασικα αυγα κ η προσφορα ειναι ελαχιστη σε σχεση με την ζητηση - τα αγοραζουν για τα παιδια τους.
Για τα ψαρια ισχυει οτι εγραψα - επαγγελματιες ειναι οι συγγενεις με αλιευτικα σκαφη κ καταστηματα .
Το ωραιο ειναι οτι και η συντροφος σπανια τρωει ψαρια κ πολυ επιλεκτικα αν και μεγαλωσε με το να τα εχει σε αφθονια
Ωραια, δώσε διεύθυνση μαγαζιου και τι να πω κλείνοντας το ματι για να μου πασαρουν το καλο πράγμα
Κυριακή εχω τραπεζι και υποσχέθηκα και πιάτο με ψάρι, σκέφτομαι να κοτσαρω ψαροκροκετες με καρότο και γιαούρτι αλα Ναιδα, γαμω το κερατο μου
οχιlyna έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 04:14 Παιδιά, εγώ γτ όλα τα ψάρια τα κάνω ψητά με λάδι κ λεμόνι ;
Τόσο φάουλ είναι ;
αληθες.Beria έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 01:52
Τι κι όμως ρε στεριανοι;
Πεσκανδριτσα κάνανε στο σόι από το 60 που θυμάμαι εγώ και σίγουρα κι άλλα πενήντα χρόνια πίσω.
Για νησιώτες μιλάμε, όχι για μωραιτες που τους έλεγες για ψάρι και σου λέγανε γουρνοπουλα
ναι.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 02:25 Kala θα σας δεθξω εγω θα δείτε τι θα παθετε
Μελετώ για λιθρινια τωρα, λογικά βγαίνουν μονο πελαγισια ε;
τα λιμανισια οτι και ναναι, σκατα θαναι.Αγις έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 02:25
ναι - κ ειναι τα ιδια σκατα με λιμανισιους κεφαλους
Πελαγισιο λαυρακα - λυκο δεν θα βρεις - εκτος αν ...![]()
δεν το εχω δει ουτε ακουσει ποτε και πουθενα αυτο.Tarkovsky έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 02:40
φαγγριά, μυτάκια, λαβράκια
δεν τα έχουν περιορισμένα, αλλά τα ταΐζουν καθημερινώς σε συγκεκριμένους τόπους όπου και τα παγιδεύουν όταν φτάσουν στο επιθυμητό μέγεθος
μακριά
τα ειδη που εγραψα στο παραπανω ποστ καλλιεργουνται συστηματικα. για αλλα ειδη δεν εχω ακουστα, νομιζω δεν ειναι ευκολο να επιβιωσουν σε αιχμαλωσια.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 03:45
Μάλιστα, θα παω Κερατσίνι
Εγω ρωτηξα ποια ψάρια αποκλειεται να ειναι ιχθυοτροφειου μωρε . Και το βασικό αν περα απο διαφορα στην γεύση, ειναι και ανθυγιεινά
καθολου, αλλα ταλαιπωρια να βαζεις καρβουνο. ευτυχως τωρα θα αναψουμε τα τζακια.lyna έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 04:14 Παιδιά, εγώ γτ όλα τα ψάρια τα κάνω ψητά με λάδι κ λεμόνι ;
Τόσο φάουλ είναι ;