!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θέλω κι εγώ να γίνω ραδιοφονιάς

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Επαλήθευση username!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

shrike έγραψε: 08 Ιουν 2018, 12:18 Γράφετέ τα κανονικά ρε χαμένα, τόση ώρα διαβάζω "πισωνάρααααα" και προσπαθώ να καταλάβω αν περιέχει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο η λέξη. :lol:
το λέμε πχιό ιντελεκτουέλ ρέ!!!!
:8)
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Spiros252 έγραψε: 08 Ιουν 2018, 12:11 Το είδα. Δεν ξέρω με τί κριτήρια αποδιδόταν το μπλε χρώμα στους ραδιοφωνάδες στο παλιό.
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Το μπλε εδώ, σε αυτό το φόρουμ συσχετίστηκε με τους πιστοποιημένους πχωρουμίτες αρχικά.
απλα υπηρχε μια υποομαδα χρηστων που επαιζαν ραδιοφωνο και μολις εμπαινες σε αυτη το nickname σου γινοταν μπλε
αν υπαρχει θεμα με το μπλε δεχομαι και αλλο χρωμα :003:

shrike έγραψε: 08 Ιουν 2018, 12:14Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ' ορά. :o

Στο παλιό υπήρχε phorum radio, οπότε όλοι οι ραδιοφωνατζήδες είχαν δικό τους χρώμα (εκτός κι αν ερχόταν σε σύγκρουση με χρώμα άλλης ομάδας -πχ συντονιστές) και δικιά τους ενότητα.
το μονο επιπλεον που υπηρχε ηταν μια θεματικη ενοτητα που δεν φαινοταν απο τους υπολοιπους και αφορουσε αποκλειστικα τεχνικα θεματα, προβληματα και λυσεις του ραδιοφωνου
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

alekhine έγραψε: 08 Ιουν 2018, 12:21
shrike έγραψε: 08 Ιουν 2018, 12:14Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ' ορά. :o

Στο παλιό υπήρχε phorum radio, οπότε όλοι οι ραδιοφωνατζήδες είχαν δικό τους χρώμα (εκτός κι αν ερχόταν σε σύγκρουση με χρώμα άλλης ομάδας -πχ συντονιστές) και δικιά τους ενότητα.
το μονο επιπλεον που υπηρχε ηταν μια θεματικη ενοτητα που δεν φαινοταν απο τους υπολοιπους και αφορουσε αποκλειστικα τεχνικα θεματα, προβληματα και λυσεις του ραδιοφωνου
Ναι βρε, το ξέρω. Αν είχε τύχει να ξεψαχνίσεις λίγο τα παλιότερα νήματα της ενότητας, θα έβλεπες αρκετά ποστς μου εκεί, ιδίως στην αρχή της δημιουργίας της ενότητας.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ακομα θυμαμαι ενα post του παππου-λια ο οποιος παρατησε το ραδιο επειδη δεν μπορουσε να εγκαταστησει ενα πατσακι που χρειαζοταν
τελικα ανακαλυψα οτι δεν μπορουσε να το εγαταστησει επειδη το πατς "κουμπωνε" πανω στον player που χρησιμοποιουσαμε για να παιζουμε και αυτος δεν ειχε εγκαταστησει τον player :003:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

alekhine έγραψε: 08 Ιουν 2018, 12:30 ακομα θυμαμαι ενα post του παππου-λια ο οποιος παρατησε το ραδιο επειδη δεν μπορουσε να εγκαταστησει ενα πατσακι που χρειαζοταν
τελικα ανακαλυψα οτι δεν μπορουσε να το εγαταστησει επειδη το πατς "κουμπωνε" πανω στον player που χρησιμοποιουσαμε για να παιζουμε και αυτος δεν ειχε εγκαταστησει τον player :003:
Από τέτοια, άλλο τίποτα.

Εγώ θυμάμαι μια περίπτωση, με κάποια (μου διαφεύγει ποια... ή όχι; :003: ) που μας είχε τρελάνει επειδή δεν μπορούσε να ακούσει με τίποτα τη μουσική. Πέσαμε με τα μούτρα, ήταν αρχή ακόμα και ψαχνόμασταν, ρυθμίσεις... δοκιμές... αλλαγές... κάθε τόσο "- τώρα ακούς; - όχι" και φτου κι απ' την αρχή, αλλαγές επί αλλαγών από τον Κολοκύθα, επί τόπου δοκιμές και ρυθμίσεις από τους άλλους... πάλι τίποτα. Τελικά, μετά από αρκετή ώρα δοκιμών, μας λέει "ωπ, σόρυ παιδιά... είχα κλειστό τον ήχο στα ηχεία". :smt005:

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Spiros252 έγραψε: 08 Ιουν 2018, 12:11 Το είδα. Δεν ξέρω με τί κριτήρια αποδιδόταν το μπλε χρώμα στους ραδιοφωνάδες στο παλιό.
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Το μπλε εδώ, σε αυτό το φόρουμ συσχετίστηκε με τους πιστοποιημένους πχωρουμίτες αρχικά.
Η συνήθεια έχει συνδέσει το μπλε με το ράδιο. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Γνώμη μου.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Custom_F

shrike έγραψε: 08 Ιουν 2018, 12:18 Γράφετέ τα κανονικά ρε χαμένα, τόση ώρα διαβάζω "πισωνάρααααα" και προσπαθώ να καταλάβω αν περιέχει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο η λέξη. :lol:
Μπουχαχαχα :smt005:

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Re: Θέλω κι εγώ να γίνω ραδιοφονιάς

Ααα καλά... Γιατί αλλάξετε τον τίτλο κ με μπερδεύετε; είμαι κ από κινητό!

Λοιπόν! Έχω αίτημα!!!

Να γίνει το κουλούρι, ραδιοφωνού! :EE1:

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Όσοι πιστοί προσέλθετε!

app.php/radio

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

:smt038
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Λας Κετσαπ;;;

:8) :8)
Spiros252
Διαχειριστής

α ακούτε ε; Νόμιζα ότι ακούω μόνο εγώ! :lol:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

:smt023 :smt023

Anna Vissi
Dodeka

?????

Eίναι κάποιο είδος ελληνικής μουσικής μετά τα έντεχνα;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Spiros252 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 00:56 α ακούτε ε; Νόμιζα ότι ακούω μόνο εγώ! :lol:
Ακούμε Βίσσιη!!!!!!!
:smt047
Spiros252
Διαχειριστής

Ακούτε καλά; Κάνει καθόλου διακοπές;
.
Stephen Hawking
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”