Εδώ λέει για νόμιμα 7ρια όμως.enaon έγραψε: 01 Ιουν 2018, 21:13εννοώ οτι βάζεις τα 10 σε ένα 7άρι όπως λέει εδώ, και πλέον η άδεια είναι στο κλάουντ, δεν σε ρωτάει ποτέ να την βάλεις, την βάζει μόνο του αν κάνεις φορμάτ κλπ.fonfon έγραψε: 01 Ιουν 2018, 20:50 δεν το έπιασα αυτό με την άδεια.Κρατάει στο νετ και μετά το φορμάτ συνδέεται αυτόματα και έχει άδεια.
https://www.peterboweycomputersolutions ... -free.html
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Windows 10
Re: Windows 10
δεν έχει σημασία, το έβαλα απλά για να δεις πώς γίνεται, εγώ δεν είχα αυθεντικά 7άρια, είμαι κανονικός γουντοσάς όταν δεν είμαι κάτι άλλο κλπ.
- MiGiSukhoI
Εγώ χθες εγκατέστησα τα Windows 3.11 Ελληνικά! Δεν περίμενα να βρω Ελληνική έκδοση!

ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- MiGiSukhoI
Ποιος σου είπε ότι δεν τρέχω;
Δυό μηχανήματα vintage τον τελευταίο χρόνο έχω στήσει για να καλύψω όλες τις περιόδους του DOS gaming.
386DX40, 16MB RAM, CD-ROM, ESS1688F, CL5422, PC-DOS 2000 και Windows 3.11 for Workgroups.
Pentium MMx 233 MHz (@133 MHz για συμβατότητα), 32MB RAM, DVD-ROM, ESS1868F, Nvidia TNT2 M64, MS-DOS 7.10 (FAT32, LFN) και Windows 3.11 for workgroups, συν σκληρό με Windows 95C (OSR2.5).
Δυό μηχανήματα vintage τον τελευταίο χρόνο έχω στήσει για να καλύψω όλες τις περιόδους του DOS gaming.
386DX40, 16MB RAM, CD-ROM, ESS1688F, CL5422, PC-DOS 2000 και Windows 3.11 for Workgroups.
Pentium MMx 233 MHz (@133 MHz για συμβατότητα), 32MB RAM, DVD-ROM, ESS1868F, Nvidia TNT2 M64, MS-DOS 7.10 (FAT32, LFN) και Windows 3.11 for workgroups, συν σκληρό με Windows 95C (OSR2.5).
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2018, 16:14Αυτό με τις τσόντες στις άματσουρ τουλάχιστον δεν παίζει πάντως να ξες, απλά τον μπαίρνουν.
Σε άλλα νέα εγώ ντιούαλ μπούτι φίλε, ούτε το γκιμπ μου δεν φτάνει για το φότοσοπ, ούτε το κδεν το πρεμιέρ, ούτε ο αρδούρ και το οδάσιτυ το στούδιο ένα και το οδίσιον και γιατί δεν κάνουν ντράηβερς γμτημπ@ν#€*%€α τους;
Τέσπα, δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ, αυτά είμαστε.
Να το πούμε στον Ανόν να βγει από την θλίψη. Το γιμπ το χρειάστηκα λίγες φορές. Μία που θυμάμαι ήταν κάτι φωτογραφίες που έπρεπε να βγάλω τα παιδιά για το ΙΚΑ. Πήρα τη χαρά της ανεξαρτησίας ξέρεις, ότι δεν χρειάζεται να πας σε φωτογράφο. Μπήκα σε ουμπουντάδικο φόρουμ, ρώτησα και έμαθα τα βήματα που κάνεις τη φωτογραφία 4 μικρές. Φωτογραφικό χαρτί στον εκτυπωτή και μια χαρά. Μια άλλη φορά ήθελα να στείλω μεγάλα αρχεία και με μέηλ δεν γινότανε. Έστησα στο λεπτό ένα εφτιπί σερβεράκι (vsftpf γαμεί)
και έδωσα το λινκ και πάλι έγινε η δουλειά μας.
Το μόνο που δεν μου δουλεύει καλά με το λίνουξ είναι ο φάιρφοξ. Μπαίνω σε ένα φόρουμ ας πούμε και πάω να κάνω λογκίν κι ο μου λέει ότι είμαι μπαναρισμένος ρε μλκ! Κάνω άλλο λογαριασμό και μετά από λίγο καιρό τα ίδια. Γάματα.
Αυτό το πρόβλημα το είχα και γω σε ένα άλλο φλόρουμ ρε αλλά τελικά δεν έφταιγε ο κουάντουμ (γαμεί btw) αλλά ο κουθμουνιζμός και κυρίως η ομοφυλοφιλία.Ιδεολόγος έγραψε: 01 Ιουν 2018, 23:19sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2018, 16:14Αυτό με τις τσόντες στις άματσουρ τουλάχιστον δεν παίζει πάντως να ξες, απλά τον μπαίρνουν.Ιδεολόγος έγραψε: 01 Ιουν 2018, 12:30
Η Arrch το μπαίρνει. Γαμάτη, σταθερή, είχα κολλήσει. Αλλά 32 μπιτ γιοκ. Όπως όλοι βέβαια στον κόσμο. Αλλά το μπαίρνουν, δεν το μπαίρνουν;
Σε άλλα νέα εγώ ντιούαλ μπούτι φίλε, ούτε το γκιμπ μου δεν φτάνει για το φότοσοπ, ούτε το κδεν το πρεμιέρ, ούτε ο αρδούρ και το οδάσιτυ το στούδιο ένα και το οδίσιον και γιατί δεν κάνουν ντράηβερς γμτημπ@ν#€*%€α τους;
Τέσπα, δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ, αυτά είμαστε.
Να το πούμε στον Ανόν να βγει από την θλίψη. Το γιμπ το χρειάστηκα λίγες φορές. Μία που θυμάμαι ήταν κάτι φωτογραφίες που έπρεπε να βγάλω τα παιδιά για το ΙΚΑ. Πήρα τη χαρά της ανεξαρτησίας ξέρεις, ότι δεν χρειάζεται να πας σε φωτογράφο. Μπήκα σε ουμπουντάδικο φόρουμ, ρώτησα και έμαθα τα βήματα που κάνεις τη φωτογραφία 4 μικρές. Φωτογραφικό χαρτί στον εκτυπωτή και μια χαρά. Μια άλλη φορά ήθελα να στείλω μεγάλα αρχεία και με μέηλ δεν γινότανε. Έστησα στο λεπτό ένα εφτιπί σερβεράκι (vsftpf γαμεί)
και έδωσα το λινκ και πάλι έγινε η δουλειά μας.
Το μόνο που δεν μου δουλεύει καλά με το λίνουξ είναι ο φάιρφοξ. Μπαίνω σε ένα φόρουμ ας πούμε και πάω να κάνω λογκίν κι ο μου λέει ότι είμαι μπαναρισμένος ρε μλκ! Κάνω άλλο λογαριασμό και μετά από λίγο καιρό τα ίδια. Γάματα.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ πάντως πάω να ποστάρω φιλοσοφικά, πατάω υποβολή και βγαίνει ένα μπινελίκι 
Είναι αρκετά ελεύθερο το φόρουμ που ποστάρεις για είναι σαν εδώ;Ιδεολόγος έγραψε: 02 Ιουν 2018, 00:45 Εγώ πάντως πάω να ποστάρω φιλοσοφικά, πατάω υποβολή και βγαίνει ένα μπινελίκι![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κάπου το έχω ξαναδεί αυτό σε άλλη μορφή...Ιδεολόγος έγραψε: 02 Ιουν 2018, 00:45 Εγώ πάντως πάω να ποστάρω φιλοσοφικά, πατάω υποβολή και βγαίνει ένα μπινελίκι![]()
the end
- omg kai 3 lol
enaon έγραψε: 01 Ιουν 2018, 20:16αρκεί από το μηχάνημα που έχεις τα 7(σπασμένα), να τρέξεις τον οδηγό της ms. Κρατάει την άδεια για τα 10 στο νετ, την έχεις μετά, κάνεις καθαρό φορματ και έχεις 10 προ με άδεια μόλις συνδεθεί, αυτόματα κλπ.fonfon έγραψε: 01 Ιουν 2018, 20:13Νομίζω μπορείς να κάνεις εγκατάσταση τα 10 χωρίς να τα ενεργοποιήσεις.Χάνεις κάτι λίγα βέβαια.Αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.Οπότε εκεί θα χρειαστεί να τα αγοράσεις.enaon έγραψε: 01 Ιουν 2018, 16:45
δεν έχουν κλείσει ακόμα την υπηρεσία δωρεάν αναβάθμισης, απο 7(σπασμένα) πας ακόμα σε 10 δωρεάν. Δεν πιάσανε τους στόχους τελικά.
https://www.microsoft.com/el-gr/softwar ... /windows10
εχει ληξει η υπηρεσια free αναβαθμισης απο 7
κατεβαζεις το original iso απο τη Microsoft https://www.microsoft.com/en-gb/softwar ... /windows10
και με 2-3 ευρω απο eBay εχεις original Windows 10 με lifetime updates, already been there done that! τί δεν καταλαβαινες;
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... =0&_sop=15
Όχι, κάπου έγραφα πχόρουμ και έβγαινε βόθρουμ, δεν θυμάμαι τώρα που ακριβώς ήταν.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol