!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
Re: Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
νοτεδ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- κυριος Μακης
Ελλαδα θα κατεβω δυο εβδομαδες. κανα μπανιο αυθημερον Λευκαδα, αντε και Βαθυαβαλι μια φορα.
ισως παω Ιουλιο η Σεπτεμβριο ενα τετραημερο στο Πορτο μονος, θελω να δω τον Ατλαντικο.
ισως παω Ιουλιο η Σεπτεμβριο ενα τετραημερο στο Πορτο μονος, θελω να δω τον Ατλαντικο.
Θα πάω λίγο με φίλες και λίγο με την οικογένεια, καλά θα τη βγάλομε και φέτο. Πωπω ειδικά αυτό με φίλες το περιμένω, βαρέθηκα λίγο να σέρνω απρόθυμα πλέον και γκρινιάρικα παιδιά όπου πάω. Ακόμα και αν φέρεις τον κόσμο ανάποδα να τους κανονίσεις με φίλους, στην ηλικία που είναι θα είσαι στην τσίτα μήπως κάτι τα χαλάσει... Και δεν τα θεωρώ κακομαθημένα, απλά κάνουν τα νορμάλ για την ηλικία τους, δηλαδή δεν γουστάρουν να είναι αγκαλιά με τους γονείς τους συνέχεια.
Που χάθηκε αυτό το παιδί ο Ορ35 αλήθεια
Γιατί ρε, εμείς δε σε κάνουμε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κάτι μου λέει οτι δε τη παλεύεις μια πλέον με την οικογένεια.Athina__P έγραψε: 07 Ιουν 2018, 00:42 Θα πάω λίγο με φίλες και λίγο με την οικογένεια, καλά θα τη βγάλομε και φέτο. Πωπω ειδικά αυτό με φίλες το περιμένω, βαρέθηκα λίγο να σέρνω απρόθυμα πλέον και γκρινιάρικα παιδιά όπου πάω. Ακόμα και αν φέρεις τον κόσμο ανάποδα να τους κανονίσεις με φίλους, στην ηλικία που είναι θα είσαι στην τσίτα μήπως κάτι τα χαλάσει... Και δεν τα θεωρώ κακομαθημένα, απλά κάνουν τα νορμάλ για την ηλικία τους, δηλαδή δεν γουστάρουν να είναι αγκαλιά με τους γονείς τους συνέχεια.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Κι εγωωω
Ειλικρινα δλ
Μου ήρθε η όρεξη για εξωτερικό φθινόπωρο μόνο
Βασικα και τι να παω εδω που ειμαι έρχονται για διακοπες οσοι δεν εχουν εξοχικα αλλα πατρικα σπιτια κι απο δω πανε θαλασσα. Γεματη η πλατεια
Κάτι μου λέει οτι είναι πολύ γενικευμένο το φαινόμενο.Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 12:01Κάτι μου λέει οτι δε τη παλεύεις μια πλέον με την οικογένεια.Athina__P έγραψε: 07 Ιουν 2018, 00:42 Θα πάω λίγο με φίλες και λίγο με την οικογένεια, καλά θα τη βγάλομε και φέτο. Πωπω ειδικά αυτό με φίλες το περιμένω, βαρέθηκα λίγο να σέρνω απρόθυμα πλέον και γκρινιάρικα παιδιά όπου πάω. Ακόμα και αν φέρεις τον κόσμο ανάποδα να τους κανονίσεις με φίλους, στην ηλικία που είναι θα είσαι στην τσίτα μήπως κάτι τα χαλάσει... Και δεν τα θεωρώ κακομαθημένα, απλά κάνουν τα νορμάλ για την ηλικία τους, δηλαδή δεν γουστάρουν να είναι αγκαλιά με τους γονείς τους συνέχεια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μη γενικεύεις, στο έχω ξαναπεί. Είναι λάθος να κρίνει ο καθένας απο το περιβάλλον του.Αγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:20Κάτι μου λέει οτι είναι πολύ γενικευμένο το φαινόμενο.Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 12:01Κάτι μου λέει οτι δε τη παλεύεις μια πλέον με την οικογένεια.Athina__P έγραψε: 07 Ιουν 2018, 00:42 Θα πάω λίγο με φίλες και λίγο με την οικογένεια, καλά θα τη βγάλομε και φέτο. Πωπω ειδικά αυτό με φίλες το περιμένω, βαρέθηκα λίγο να σέρνω απρόθυμα πλέον και γκρινιάρικα παιδιά όπου πάω. Ακόμα και αν φέρεις τον κόσμο ανάποδα να τους κανονίσεις με φίλους, στην ηλικία που είναι θα είσαι στην τσίτα μήπως κάτι τα χαλάσει... Και δεν τα θεωρώ κακομαθημένα, απλά κάνουν τα νορμάλ για την ηλικία τους, δηλαδή δεν γουστάρουν να είναι αγκαλιά με τους γονείς τους συνέχεια.
Το ''περιβάλλον '' μου είναι το λεκανοπέδιο και λόγω εργασίας η επικοινωνία με χιλιάδες άτομα όλων των κατηγοριών.Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:21Μη γενικεύεις, στο έχω ξαναπεί. Είναι λάθος να κρίνει ο καθένας απο το περιβάλλον του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Παρομοίως. Έχω λίγο διαφορετική άποψη όμως. Υπάρχει αυτό που λες, αλλά όχι στην κλίμακα που το λες.Αγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:24
Το ''περιβάλλον '' μου είναι το λεκανοπέδιο και λόγω εργασίας η επικοινωνία με χιλιάδες άτομα όλων των κατηγοριών.
Απο αυτα δεν εχω θεμα. Απο το να παω τωρα στο εξοχικο εχω θεμα. 2 σπιτια να καθαρίζεις τι μας λες
Για απόδραση αλλου ετσι κι ετσι. Κυριως δε μου αρεσει η θαλασσα. Μονο οι βολτες απογεύματα εκει
Για απόδραση αλλου ετσι κι ετσι. Κυριως δε μου αρεσει η θαλασσα. Μονο οι βολτες απογεύματα εκει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση