!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τραγουδια με τον ιδιο τιτλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
the comet the course the tail
Re: Τραγουδια με τον ιδιο τιτλο
sorry, αλλά κάνεις ζαβολιές. βάζεις και διασκευές που προφανώς έχουν ίδιο τίτλο. καλό κομμάτι btw.
the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 12:26sorry, αλλά κάνεις ζαβολιές. βάζεις και διασκευές που προφανώς έχουν ίδιο τίτλο. καλό κομμάτι btw.Spoiler
![]()
Sorry, όχι ακριβώς "ζαβολιές". Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα, αντί να το βάλω στο νήμα με τις διασκευές.
Αμέσως μετά προσπάθησα να το διαγράψω, αλλά μάταια. Ήδη έχω κάνει αναφορά στους συντονιστές, αν έχουν την ευγενή καλοσύνη να το μεταφέρουν στο κατάλληλο νήμα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
θα μεταφέρουν και το quote μου;aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 12:51the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 12:26sorry, αλλά κάνεις ζαβολιές. βάζεις και διασκευές που προφανώς έχουν ίδιο τίτλο. καλό κομμάτι btw.Spoiler
![]()
Όχι ακριβώς "ζαβολιές". Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα, αντί να το βάλω στο νήμα με τις διασκευές.![]()
Αμέσως μετά προσπάθησα να το διαγράψω, αλλά μάταια. Ήδη έχω κάνει αναφορά στους συντονιστές, αν έχουν την ευγενή καλοσύνη να το μεταφέρουν στο κατάλληλο νήμα.![]()
Ζήτα να σου το διαγράψουν εντελώς. Να μην εκτίθεσαι, χωρίς λόγο.the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 12:54θα μεταφέρουν και το quote μου;aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 12:51the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 12:26sorry, αλλά κάνεις ζαβολιές. βάζεις και διασκευές που προφανώς έχουν ίδιο τίτλο. καλό κομμάτι btw.Spoiler
![]()
Όχι ακριβώς "ζαβολιές". Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα, αντί να το βάλω στο νήμα με τις διασκευές.![]()
Αμέσως μετά προσπάθησα να το διαγράψω, αλλά μάταια. Ήδη έχω κάνει αναφορά στους συντονιστές, αν έχουν την ευγενή καλοσύνη να το μεταφέρουν στο κατάλληλο νήμα.![]()
δεν θέλω.
![]()
Τι να γίνει; Ένα λάθος αρκεί, για να πάει αλυσιδωτά μετά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
έλεοςςςςςςςς. πάλι ζαβολιά έκανες. έμεινε το quote μου μόνο του.aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 13:03Ζήτα να σου το διαγράψουν εντελώς. Να μην εκτίθεσαι, χωρίς λόγο.the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 12:54θα μεταφέρουν και το quote μου;aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 12:51
δεν θέλω.
![]()
![]()
Τι να γίνει; Ένα λάθος αρκεί, για να πάει αλυσιδωτά μετά.
Έλεος!the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 13:06έλεοςςςςςςςς. πάλι ζαβολιά έκανες. έμεινε το quote μου μόνο του.Spoiler
aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 13:03Ζήτα να σου το διαγράψουν εντελώς. Να μην εκτίθεσαι, χωρίς λόγο.![]()
Τι να γίνει; Ένα λάθος αρκεί, για να πάει αλυσιδωτά μετά.![]()
![]()
Να προσθέσεις ότι σχετικό λινκ με τα επίμαχα ποστ στο αίτημά σου και θα εισακουστεί εν ευθέτω χρόνω (πιστεύω το συντομότερο).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 04 Αύγ 2020, 13:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
τώρα θα δεις τι θα κάνω...aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 13:12Έλεος!the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 13:06έλεοςςςςςςςς. πάλι ζαβολιά έκανες. έμεινε το quote μου μόνο του.Spoiler
aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 13:03
Ζήτα να σου το διαγράψουν εντελώς. Να μην εκτίθεσαι, χωρίς λόγο.![]()
Τι να γίνει; Ένα λάθος αρκεί, για να πάει αλυσιδωτά μετά.![]()
![]()
Σου είπα τι να κάνεις.
![]()
Να ανησυχώ;the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 13:13τώρα θα δεις τι θα κάνω...aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 13:12Έλεος!the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 13:06έλεοςςςςςςςς. πάλι ζαβολιά έκανες. έμεινε το quote μου μόνο του.Spoiler
![]()
![]()
Σου είπα τι να κάνεις.
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
καλησπέρα παιδιά.
αυτό το ποστ της aLiCat, αρχικά ήταν πάνω από αυτό: viewtopic.php?f=18&t=16694&p=1425303#p1425213
...όπου και την τάπωσα όμορφα κι ωραία για την ζαβολιά που έκανε.
ντράπηκε τόσο που ζήτησε να μετακινηθεί, αλλά
the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 13:17καλησπέρα παιδιά.Spoiler
αυτό το ποστ της aLiCat, αρχικά ήταν πάνω από αυτό: viewtopic.php?f=18&t=16694&p=1425303#p1425213
...όπου και την τάπωσα όμορφα κι ωραία για την ζαβολιά που έκανε.
ντράπηκε τόσο που ζήτησε να μετακινηθεί, αλλάείμαι εδώ και σας το υπενθυμίζω
![]()

Εξαιρετική ιδέα. Εύγε!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1038 Προβολές