Μπα. Δεν μπήκαν σε διαδικασία να το καταγγείλουν. Δεν το ανακοίνωσε η αστυνομία ,ούτε το έγραψαν τα τουρκικάνέα.τζιαρ.Ίφιδα έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 02:05Τους πιάσανε τους μπασταρδους;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 02:03Ιφιδάκι μου εγώ έχω ακούσει από πρώτο χέρι ιστορίες από γνωστές μου αλλοδαπές από Αμερική και Ευρώπη, που τους την έπεσαν ιθαγενείς Ελ.Ίφιδα έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 00:48 Παρεμπιπτόντως το ίδιο το ασοβαρο σάιτ είπε ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση της αστυνομίας
Όχι βρε συ, γενικά, δε χιμανε, κανεις, για κανένα λόγο, τα είπαμε αυτά. Θέατρο των φασιστονε
χρησιμοποιώντας την κρίση και το συναίσθημά μου επιλέγω να πιστεύω ότι δε συμβαίνουν![]()
Spoiler
Όχι, δεν είναι φεικ νιουζ
Η μία πήγε σε ένα ιντερνετ καφέ-δεν είχε άλλον πελάτη εκείνη την ώρα-και ο τύπος κλείδωσε και πήγε να τη βιάσει (γλίτωσε)
Οι άλλες κατέβαιναν έναν δρόμο στην πόλη. Ένας με αυτοκίνητο τους ρώτησε τάχα που είναι ο σταθμός και καλά δεν καταλάβαινε και τους είπε αν μπορούν να μπουν να του δείξουν και να τις πετάξει πιο κάτω-αυτές αφελείς μπήκαν στο αμάξι...αυτός τον πέταξε έξω και τον έπαιζε οδηγώντας σαν τρελός...και ..τελικά άνοιξαν και βγήκαν εν κινήση επειδή δε σταματούσε το αυτοκίνητο.
Απλά αυτές έγιναν λίγο πιο υποψιασμένες όσο έμειναν στην Ελλάδα.
Αλλά σκέψου...τι να τους εξηγήσω εγώ;..πως δεν είναι όλοι οι Έλληνες έτσι;