Εχμ ..εννουσα ότι δεν μπορούν να βρουν εύκολα άνδρες γιατί είναι πιο απαιτητικός σε προσόντα ο ρόλος ου άνδρα πορνοστάρ. Αλλά το πώς σκέφτηκες είναι εκπληκτικό δείγμα της νοοτροπίας που υποτίθεται δεν υπάρχειΛίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Οκτ 2019, 15:54οι γυναίκες είναι πουτάνεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 15:51δεν κατάλαβαNaida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 15:34
Μόνο που το μικρότερο ποσοστό σε άνδρες πορνοστάρ δεν πιστεύω να οφείλεται σε ανισότητα των φύλων.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελευταία στην ΕΕ στην ισότητα φύλων η Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τελευταία στην ΕΕ στην ισότητα φύλων η Ελλάδα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λογικό άλμα να αναφερθεί σε πουτανες ενώ μιλάτε για πορνοστάρNaida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:04Εχμ ..εννουσα ότι δεν μπορούν να βρουν εύκολα άνδρες γιατί είναι πιο απαιτητικός σε προσόντα ο ρόλος ου άνδρα πορνοστάρ. Αλλά το πώς σκέφτηκες είναι εκπληκτικό δείγμα της νοοτροπίας που υποτίθεται δεν υπάρχει![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπεLord Brum έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:09Λογικό άλμα να αναφερθεί σε πουτανες ενώ μιλάτε για πορνοστάρNaida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:04Εχμ ..εννουσα ότι δεν μπορούν να βρουν εύκολα άνδρες γιατί είναι πιο απαιτητικός σε προσόντα ο ρόλος ου άνδρα πορνοστάρ. Αλλά το πώς σκέφτηκες είναι εκπληκτικό δείγμα της νοοτροπίας που υποτίθεται δεν υπάρχει![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λίνο Βεντούρα
Μάταιη προσπάθεια να κρύψεις τον μισογυνισμό σουNaida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:16Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπεLord Brum έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:09Λογικό άλμα να αναφερθεί σε πουτανες ενώ μιλάτε για πορνοστάρNaida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:04
Εχμ ..εννουσα ότι δεν μπορούν να βρουν εύκολα άνδρες γιατί είναι πιο απαιτητικός σε προσόντα ο ρόλος ου άνδρα πορνοστάρ. Αλλά το πώς σκέφτηκες είναι εκπληκτικό δείγμα της νοοτροπίας που υποτίθεται δεν υπάρχει![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ο τρόπος που σκέφτηκες φίλε μου τα λέει όλα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αναμενόμενη η τελευταία θεση. Επισης αναμενόμενη και η σπασμωδική αντίδραση των "πατριαρχιστών" που προσπαθούν να κάνουν cherry picking στοιχεία απο διάφορες υπηρεσίες για να ...βγάλουν άκυρη την έρευνα. Τι τίτανες ειστε εσεις βρε;
@ Naida, τα έγραψες πολύ ωραία σε αυτο το νήμα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Λίνο Βεντούρα
σε ποια δημοσίευση ακριβώς, φίλε μου; γιατί σε γενικές γραμμές δεν έγραψε τίποτα απολύτως
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Λίνο Βεντούρα
https://kamenasoutien.com/2013/02/26/ti ... ogynismos/Naida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:26Ο τρόπος που σκέφτηκες φίλε μου τα λέει όλα![]()
Ευχαριστώ μίστερ Μαξμίστερ μαξ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:30Αναμενόμενη η τελευταία θεση. Επισης αναμενόμενη και η σπασμωδική αντίδραση των "πατριαρχιστών" που προσπαθούν να κάνουν cherry picking στοιχεία απο διάφορες υπηρεσίες για να ...βγάλουν άκυρη την έρευνα. Τι τίτανες ειστε εσεις βρε;![]()
@ Naida, τα έγραψες πολύ ωραία σε αυτο το νήμα.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρε ματάκια μου όμορφα, προσπαθείς να προβάλεις πάνω μου μια δική σου άποψη. Αντί να με ρωτήσεις τι εννοείς γλυκιά,πανέμορφη και πανέξυπνη Naida τσουπ μου κόλλησες το πρώτο στερεότυπακι που ξεπρόβαλε από την δεξαμενή του μυαλού σου που ήταν "γυναικες-χρημα- πουτανες"Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:40https://kamenasoutien.com/2013/02/26/ti ... ogynismos/![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λίνο Βεντούρα
Τα γραπτά μένουν, Νάιδα μου
Ναι καλέ μου. Δειξ' το μου που το έγραψα όπως το έθεσες και θα ζητήσω και συγνώμη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
btw, με τι κριτήρια μετριέται η ισότητα των φύλων;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Λίνο Βεντούρα
Δεν χρειάζονται συγγνώμες, δεν είμεθα νεοκαθωσπρεπιστέςNaida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:54Ναι καλέ μου. Δειξ' το μου που το έγραψα όπως το έθεσες και θα ζητήσω και συγνώμη![]()
Φερ' το εσύ και δεν θα ζητήσω συγνώμη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:58Δεν χρειάζονται συγγνώμες, δεν είμεθα νεοκαθωσπρεπιστέςNaida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 16:54Ναι καλέ μου. Δειξ' το μου που το έγραψα όπως το έθεσες και θα ζητήσω και συγνώμη![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-