Kι επίσης 50 με 60 χιλιάδες "φίδιαζαν" σε μοναστήρια ως αντιρρησίες στράτευσης.run έγραψε: 01 Οκτ 2019, 19:31 στην αλωση ακομη και οι ανεκπαίδευτοι ελληνες πολεμησαν για τις οικογενειες τους
Χώρια την βυζαντινή αυλή με τους ευνούχους.
Kι επίσης 50 με 60 χιλιάδες "φίδιαζαν" σε μοναστήρια ως αντιρρησίες στράτευσης.run έγραψε: 01 Οκτ 2019, 19:31 στην αλωση ακομη και οι ανεκπαίδευτοι ελληνες πολεμησαν για τις οικογενειες τους
δεν πας καλα ντιπ για ντιπ στην Πολη ηταν δεν ηταν 50.000 ανδρες γυναικες παιδια
μαλακιες ελεγε περασε για βολτα και εμαθε ποιοι ηταν ελληνες και ηταν γυναικωτοι
Δεν Πέρασε για βόλτα. Τι διέσχισε ολόκληρη απο τη Λευκάδα μέχρι την Ταρσό και επειδή μιλάμε για μεσαίωνα, πέρναγε μέρες, αν όχι βδομάδες σε κάθε πόλη. Αφού έμαθε και τα ονόματα των κεφαλών των εβραίων σε όλες τις πόλεις.run έγραψε: 01 Οκτ 2019, 19:38μαλακιες ελεγε περασε για βολτα και εμαθε ποιοι ηταν ελληνες και ηταν γυναικωτοι
Εντάξει μίλησε ο Ιστορικόςrun έγραψε: 01 Οκτ 2019, 19:36δεν πας καλα ντιπ για ντιπ στην Πολη ηταν δεν ηταν 50.000 ανδρες γυναικες παιδια
Στύγιος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 19:44Εντάξει μίλησε ο Ιστορικός![]()
. Φύγε απ' το νήμα κρετίνε ,δεν κατανοείς περιόδους και γίγνεσθαι.
Εξακολουθείrun έγραψε: 01 Οκτ 2019, 19:46
ουρτ ζαγαρ πες μου ρε κρετινε που ηταν αναθεμα 50.000 μοναχοι στην ΠΟΛΗ?
ρε μαλακοκνιτες που πατε ρε
Εξακολουθεί ο αυτιστικός να επαναλαμβάνει αυτό που ο ίδιος καταλαβαίνει.run έγραψε: 01 Οκτ 2019, 19:51 ρε ηλιθιε πες μου που ηταν 50.000 μοναχοι τον απριλιο και μαιο του 1453 στην ΠΟΛΗ
εδώ δεν εστειλαν βοηθεια από τον μωρια η βορεια ελλδα ελεγχονταν από τους τουρκους και από την κενρικη ελλαδα ο τουραχαν πασας επεδραμε στον μωρια
που βρισκονταν ρε 50.000 καλογεροι??
εδώ ρε ψευταρά λίγες δεκαετίες αργότερα πλησιάζανε μουσουλμάνο και τον βάζανε μέσα στα μοναστήρια και ακουγε τις ψαλμωδίες! Και ξέρεις ορι τι λέει ο ίδιος ο Μουσουλμάνος; Ότι συνάντησε τον πατριάρχη και τον Αυτοκράτορα και ο μεταφραστής στο παλάτι ήταν Οβριός! Θες να στα βάλω;run έγραψε: 01 Οκτ 2019, 19:55 εχω το μυαλο νερο
λες πως θα πλησιαζαν οι ελληνες οβριο ουτε θα καταδεχονταν να του μιλησουν
Δεν νομίζω να υπάρχει. Όχι γι' αυτούς που δεν έχουν πληγεί. Η θρησκεία δεν λέει κάτι το περίεργο. Η συμμετοχή τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου φαίνεται φυσιολογική. Βασικά αν γνωρίσεις κάποιον με το πραγματικό του όνομα, μπορείς να πεις, να και ένας διαφορετικός. Αν σου συμβαίνει κάτι νομίζεις ότι είναι μοίρα, τύχη, πεπρωμένο, δεν είχες τις ίδιες ευκαιρίες, δεν είσαι αρεστός/ή στο άλλο φύλο. Ώσπου να μάθεις τι πραγματικά συμβαίνει και να εξηγηθούν και τα ανεξήγητα, όχι μόνο αυτά που ανέφερα, τα οποία είναι πιθανά έτσι και αλλιώς.