!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άντε να σας αποκαλύψω κάποια από τα μυστικά μου...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Άντε να σας αποκαλύψω κάποια από τα μυστικά μου...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:31 Όχι, δεν σχολιάζω το "πώς ρωτάει κάποιος", "αν έχει τακτ κλπ". Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι σε ένα φόρουμ 200 ατόμων υπάρχει ένας μόνο που έχει μια άποψη Α (μπλακπέιντ) και μπαίνει ξαφνικά ένας Β και έχει μια παρόμοια άποψη, ενώ ο Α δεν έχει μπει, οπότε είναι φυσιολογικό το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι να αρχίσουν τα "ααα είσαι ο μπλακπειντ";
δεν ειμαι ο μονος με τετοιες αποψεις αφενος, και αφετερου αυτο το γαιτανακι ειχε ξεκινησει απο το παλιο, με σαφη προθεση την επισπευση μπαναρισματος.
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ »

hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2018, 05:06
blackpaint έγραψε: 13 Μάιος 2018, 02:52 Το αντιστροφο εγινε, οταν αρνιομουν σθεναρα ηταν που επιβιωνα, μεχρι που βαρεθηκαν να με μπαναρουν και το πηραν αποφαση πως δεν χαμπαριαζω, αλλα ηταν πυρρειος νικη γιατι αμεσως μετα εκλεισε. Μπαναριστηκα και καποιες φορες σε χρονο δτ χωρις καν να μπω σε καποιο απο τα επιμαχα θεματα, κατοπιν καταγγελιας προφανως. Καποιοι χρηστες καμαρωναν για τα μπαν που μου ειχαν ριξει κατοπιν καταγγελιας τους. Ωστοσο κατηγορηθηκα πως ημουν και αλλες περσονες με τις οποιες δεν ειχα καμια σχεση. Απο αυτο συμπερανα πως οι κατηγοριες δεν βασιζονταν σε καποια σκληρη αποδειξη σε επιπεδο σερβερ, αλλα μονο σε εντυπωσεις. Παπαλα δηλαδη. Οσο για τον λογο, ψαχτον στην παλια υπογραφη του βορεια ηπειρος.
Σιγά μην κάθομαι να ψάχνω υπογραφές και παπαριές. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ.

Κατά τα άλλα την ουσία την παρέκαμψες, που είναι ότι με την συμπεριφορά σου έδωσες το δικαίωμα να σε υποπτεύεται κανείς ότι ξανακάνεις ότι έκανες. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Είχε γράψει ότι εάν με είχε μπροστά του ''θα έψαχνα για ορθοδοντικό κυριακάτικα'' .
Δεν είχα καταλάβει ότι το μπαν το έφαγε εξαιτίας αυτού, γιατί το ποστ δεν είχε διαγραφεί.

Σε όλους πάντως τέτοια ήταν η διάρκεια του αποκλεισμού όποτε έπεφτε, δε μιλάμε για κάποια ειδική αδικία σε βάρος σου blackpaint.
bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli »

Γαληνός έγραψε: 13 Μάιος 2018, 03:56 τα έγραψε το 1831 ο Arthur Schopenhauer

έργο: The Art of Being Right: 38 Ways to Win an Argument ή The Art of Controversy

δηλαδή ο συγκεκριμένος φιλόσοφος θεωρείται

1. πατέρας της ψυχολογίας (μίλησε για το ασυνείδητο)- βιβλίο The World as Will and Representation
2. πρόδρομος MGTOW - βιβλίο on women (συν σταση ζωής)
3. βασιαλιάς των τρολ, των πολιτικών και των δημοσιογράφων
:g030:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Γαληνός έγραψε: 13 Μάιος 2018, 03:56 τα έγραψε το 1831 ο Arthur Schopenhauer

έργο: The Art of Being Right: 38 Ways to Win an Argument ή The Art of Controversy

δηλαδή ο συγκεκριμένος φιλόσοφος θεωρείται

1. πατέρας της ψυχολογίας (μίλησε για το ασυνείδητο)- βιβλίο The World as Will and Representation
2. πρόδρομος MGTOW - βιβλίο on women (συν σταση ζωής)
3. βασιαλιάς των τρολ, των πολιτικών και των δημοσιογράφων
δεν ήξερε ούτε μέχρι το 18 της λίστας ο Αρθουρ, ο νάνδρος θα τον καταλάβαινε σε 5 λεπτά, το μπιζέλι πιο δυνατό, ο χέλης θα τον αποστόμωνε με επιχειρήματα.

Εγώ δεν έχω καταλάβει τί έχει γίνει με τον μαυρομπογιά στο νήμα πάντως, μπορεί να πεί κάποιος στα γρήγορα;
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

enaon έγραψε: 13 Μάιος 2018, 21:06δεν ήξερε ούτε μέχρι το 18 της λίστας ο Αρθουρ, ο νάνδρος θα τον καταλάβαινε σε 5 λεπτά, το μπιζέλι πιο δυνατό, ο χέλης θα τον αποστόμωνε με επιχειρήματα.
Εγώ δεν έχω καταλάβει τί έχει γίνει με τον μαυρομπογιά στο νήμα πάντως, μπορεί να πεί κάποιος στα γρήγορα;
Δεν το παίζω έξυπνος, αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμένο - όχι τον μαυρομπογιά - που ακολουθεί το σύστημα που αναφέρθηκε στο ΟΠ.
Η συζήτηση ήταν για την Εξέλιξη των Ειδών και ο συγκεκριμένος αμέσως άρχισε να εκφράζει αντιρρήσεις για την εγκυρότητα της. Έχοντας υπόψη ότι μόνον ένθεοι αντιδρούν στην ΘτΕ, δεν θέλει πολλή γνώση για να καταλάβει κανείς τί εστί ο άλλος.
Αργότερα αποδείχτηκε ότι πηγαίνει από φορουμίου εις φορούμιον και ανοίγει νήματα κατά της ΘτΕ, δλδ τελεί εν αποστολή!
Αυτή την στιγμή μεγαλουργεί στο παραδίπλα! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
enaon

Nandros έγραψε: 13 Μάιος 2018, 22:08 ΘτΕ
αυτό είναι Θρησκεία της Ελλάδος;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:31 Όχι, δεν σχολιάζω το "πώς ρωτάει κάποιος", "αν έχει τακτ κλπ". Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι σε ένα φόρουμ 200 ατόμων υπάρχει ένας μόνο που έχει μια άποψη Α (μπλακπέιντ) και μπαίνει ξαφνικά ένας Β και έχει μια παρόμοια άποψη, ενώ ο Α δεν έχει μπει, οπότε είναι φυσιολογικό το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι να αρχίσουν τα "ααα είσαι ο μπλακπειντ";
Ειδικά όταν ο ίδιος χρήστης το έχει κάνει κατά κόρον στο παρελθόν να μπαίνει με άλλα ψευδώνυμα.
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:58 Είχε γράψει ότι εάν με είχε μπροστά του ''θα έψαχνα για ορθοδοντικό κυριακάτικα'' .
Α, αυτό ήταν το «ασήμαντο»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2018, 23:37
Ειδικά όταν ο ίδιος χρήστης το έχει κάνει κατά κόρον στο παρελθόν να μπαίνει με άλλα ψευδώνυμα.
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:58 Είχε γράψει ότι εάν με είχε μπροστά του ''θα έψαχνα για ορθοδοντικό κυριακάτικα'' .
Α, αυτό ήταν το «ασήμαντο»;
Βλακείες του ίντερνετ, πόσες λέγονται καθημερινά...
Με τον blackpaint για παράδειγμα είχε φάση η συζήτηση των 200 σελίδων για τον κόκκινο άγγελο, άλλα και άλλες, δε θα τον χαρακτήριζα (τουλάχιστον μέχρι τώρα) ως άτομο που πραγματικά δεν τον θέλω στο φόρουμ.

Αυτό που εμένα με εκνευρίζει φοβερά είναι η γενικότερη αντίληψη που εκφράζουν ορισμένοι ότι ο ''αντιφα'' / ''υπερπροοδευτικός'' / ''ακομπλεξάριστος'' / ''αυθεντικός εκπρόσωπος της δημοκρατίας'' έχει κάθε δικαίωμα να βρίζει / απειλεί / ακόμη και προκαλεί σωματικές βλάβες στον γκαγκό αγκροδεξιό / λαοσίτη / ''αβγο'' / ''υπερσυντηρούκλα''/ ''εθνίκι'' / ''χριστιανοταλιμπάν'', ενώ το αντίθετο είναι κάτι το φρικαλέο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ούτε και εμένα με ενοχλεί η παρουσία του. Χρειάζονται και άτομα να κατατροπώνουμε επιχειρηματολογικά. Δεν αξίζει μόνο να συμφωνείς με όλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 13 Μάιος 2018, 23:54

Με τον blackpaint για παράδειγμα είχε φάση η συζήτηση των 200 σελίδων για τον κόκκινο άγγελο, άλλα και άλλες, δε θα τον χαρακτήριζα (τουλάχιστον μέχρι τώρα) ως άτομο που πραγματικά δεν τον θέλω στο φόρουμ.
όχι που δε θα έβρισκες ευκαιρία να πείς για το
''εκπάγλου καλλονής ''!
:003:
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Μάιος 2018, 00:39
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 13 Μάιος 2018, 23:54

όχι που δε θα έβρισκες ευκαιρία να πείς για το
''εκπάγλου καλλονής ''!
:003:
επικό νήμα και επικά ποστ :blm:
kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer »

hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 00:29 Ούτε και εμένα με ενοχλεί η παρουσία του. Χρειάζονται και άτομα να κατατροπώνουμε επιχειρηματολογικά. Δεν αξίζει μόνο να συμφωνείς με όλους.

Δεν σε παρακολουθώ σε άλλα θέματα,αλλά αν εννοείς κατατρόπωση τις ανακρίβειες που έγραφες σε άλλο θέμα, βρες καλύτερα άλλη ασχολία από το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Κατατρόπωση εννοώ όλα εκείνα τα πιπέτα που έφαγες και ούρλιαζες ότι έχεις αντιπαραθέσει πηγές και επιχειρήματα. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 00:29 Ούτε και εμένα με ενοχλεί η παρουσία του. Χρειάζονται και άτομα να κατατροπώνουμε επιχειρηματολογικά. Δεν αξίζει μόνο να συμφωνείς με όλους.
ειδικα εσυ με κατατροπωνεις επιχειρηματολογικα με κατι επιχειρηματα οπως οτι η επιστημη ειναι κατευθυνομενη και υφισταται μπουλινγκ απο τους sjw. Η πως το τζουρασσικ παρκ ειναι το ζενιθ της τεχνης.

Στο θεμα μας με τον ΒΗπειρος να σημειωθει πως αυτα ειχαν ειπωθει σ ενα νημα μνημης για τον Παυλο Φυσσα, οπου ο χρυσαυγιτης μπηκε μεσα για να προσβαλλει την μνημη και την υποληψη του θυματος της εγκληματικης οργανωσης δολοφονων που υποστηριζει.
Άβαταρ μέλους
enaon

hellegennes έγραψε: 15 Μάιος 2018, 17:48 Κατατρόπωση εννοώ όλα εκείνα τα πιπέτα που έφαγες και ούρλιαζες ότι έχεις αντιπαραθέσει πηγές και επιχειρήματα. :lol:
χέλη είσαι αλήθεια τόσο ζλάταν;

Δείξε μας κάτι καλό, βάλε ψηλά τα όρια να δούμε τί έχουμε :)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”