!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αν ξανάρχιζες τη ζωή σου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
bluerose

Re: Αν ξανάρχιζες τη ζωή σου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Antares έγραψε: 11 Μάιος 2018, 22:41 Αν είναι οικονομικό το θέμα ή θέμα εργασίας δεν είναι εύκολο να φύγεις. Πάντως δεν έχω καταλάβει πως από την πόλη που μεγάλωσες, αποφάσισες να πας σε χωριό. Εγώ έχω χωριό, αλλά εκτός από την ωραία φύση (που δεν την απολαμβάνεις κιόλας), έχει και ανθρώπους που δεν είναι ότι καλύτερο. Το έζησα ως τα 19. Ακόμη και στην πρωτεύουσα του νομού διστάζω να πάω, ενώ καμιά φορά την σκέφτομαι με νοσταλγία, να γλυτώσω από τα ΜΜΜ της Αθήνας με το σπρώξιμο, τις ευγενείς φυλές από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, την κίνηση, τα υψηλά ενοίκια, να έχω την καθαρή θάλασσα πιάτο, να μπορώ να βλέπω τα ανιψάκια μου.
Βρες κανενα σπιτακι που είναι για γκρέμισμα, στην επαρχια σου όμως η μες τα γιαννενα δε ξερω που αλλα να εχει γυρω γυρω σπιτια καινουργια
Αστο. Καποια στιγμή θα το δώσεις όταν αποφασισεις να πας να μεινεις σε διαμερισμα πχ στην ιδια επαρχια. Αν είναι κι ετοιμο όλα οκ μπορει να το κουτσονοικιασεις με 100 ευρω εως οτου το δωσεις
Δεδομενου ότι εισαι μονη ένα μικρο διαμερισμα στην επαρχια κοντα στους δικους σου
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Οι δικοί μου, εκτός από τα αδέρφια και τα ανιψάκια, δεν είναι και οι καλύτεροι άνθρωποι ξέρεις.
bluerose

Για αυτό σου ειπα όχι στο χωριο
Στην επαρχια
Θα υπαρχει μεν αποσταση και θα εισαι δε και κοντα τους
Διαβασα ότι εχεις ωραιες αναμνήσεις από την επαρχία σου. Οποτε;;

Σε λιγο όπως παει με τη σειρα διοτι δε ξερουμε με το μπαστουνι ποσο μακρια θα πανε
Απλα θα κανεις τα απαραίτητα και μολις αρχιζουν τον εξαψαλμο πας στο σπιτακι σου που σου αρεσει κι εχεις δικιο οι επαρχιες είναι καλυτερες και από χωρια και από πόλεις.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ωραίες αναμνήσεις έχω από την φύση σαν παιδί. Μετά άλλαξαν τα πράγματα. Βέβαια έχει τουριστικά μέρη τριγύρω, μπορούν να νοικιαστούν σε τουρίστες, να έχεις ένα εξοχικό ή κυρίως σπίτι κοντά στη θάλασσα. Στο χωριό μου δεν θα πήγαινα να μείνω.
bluerose

Πλεον θα δηλώνονται στο Ε2 τα ενοικια που δεν εισπράχτηκαν με αποδοση μισθίου
Γιατι ο ιδιοκτήτης πλήρωνε φορο κι ας μην λαμβανε, επρεπε να παιχτεί δικάσιμη για να τα αποδωσεις στη εφορια του ενοικαστη. Τωρα αυτόματα

Ο ενφια από την άλλη που καλούμαστε να πληρώσουμε με τα πλεον εξαφανισμένα 200ευρα και συντομως με τα εξαφανσμενα 100ευρα συν τα ρεύματα που είναι υψηλά και καλουμαστε με τα 20ευρα να τα δώσουμε αυτά συν τις μη πληρωμες συν τους μειωμένους μισθους και συντάξεις (παντα σε 20 ευρα και 50ευρα τερμα τα 200ευρα ειπαμε)

Τα σπιτια που δε χτιζονται πια

Θα φέρουν ελλειψη κατοικιών.. Θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις σπίτι ή ενοικιάσεις, για να ερθει ισορροπια. Εως τοτε τρώγονται τα ετοιμα και επενδύονται σε καφετέριες
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Chainis έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:13
mec_ έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:24 Αν γυρνάγαμε το χρόνο πίσω, μάλλον θα γινόμουν ναυτικός. Στην εποχή μου ήταν ένα καλό επάγγελμα για να ψηθείς σαν άντρας, να βγάλεις καλά λεφτά και να γνωρίσεις τον κόσμο. Αν ξανάρχιζα με τα σημερινά δεδομένα θα γινόμουν πληροφορικάριος. Ένας κόσμος χωρίς σύνορα, όπου μπορείς να παράγεις αξία από το μηδέν και να εργαστείς από οπουδήποτε.

Επίσης τις ερωτικές περιπέτειες δεν θα τις έπαιρνα καθόλου σοβαρά. Μου χρειάστηκε κάποιος χρονος να καταλάβω ότι είναι μια διασκέδαση. Το σοβαρό πρέπει να έρχεται όταν καταλήξεις με ένα άτομο.
:D
Mικρος ήθελα να γίνω ναυτικός και τελικά έγινα πληροφορικαριος.
Καλά ήταν δε με χάλασε.
Ξεκίνησα τον προγραμματισμό για ιντερνετικές ανάγκες (site) με τα βασικά css, html, php κλπ και συνεχίζω. Την καταβρίσκω. Με ενθουσιάζει το γεγονός πως ό,τι ιδέα περνάει από το μυαλό σου μπορείς να την πραγματοποιήσεις πχ σαν application Δεν έφτασα ακόμη σε αυτό το σημείο, αλλά θα γίνει και αυτό. Προς το παρόν με ενδιαφέρει να μπορώ να εντοπίσω bugs και να προσθέτω λειτουργίες σε υπάρχοντα apps, plugins. Αν ασχολείσαι ακόμα για το κέφι σου δες το https://mavo.io/ της Λέας Βέρου.
Πάει το html σε άλλα επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

mec_ έγραψε: 12 Μάιος 2018, 14:57
Chainis έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:13
mec_ έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:24 Αν γυρνάγαμε το χρόνο πίσω, μάλλον θα γινόμουν ναυτικός. Στην εποχή μου ήταν ένα καλό επάγγελμα για να ψηθείς σαν άντρας, να βγάλεις καλά λεφτά και να γνωρίσεις τον κόσμο. Αν ξανάρχιζα με τα σημερινά δεδομένα θα γινόμουν πληροφορικάριος. Ένας κόσμος χωρίς σύνορα, όπου μπορείς να παράγεις αξία από το μηδέν και να εργαστείς από οπουδήποτε.

Επίσης τις ερωτικές περιπέτειες δεν θα τις έπαιρνα καθόλου σοβαρά. Μου χρειάστηκε κάποιος χρονος να καταλάβω ότι είναι μια διασκέδαση. Το σοβαρό πρέπει να έρχεται όταν καταλήξεις με ένα άτομο.
:D
Mικρος ήθελα να γίνω ναυτικός και τελικά έγινα πληροφορικαριος.
Καλά ήταν δε με χάλασε.
Ξεκίνησα τον προγραμματισμό για ιντερνετικές ανάγκες (site) με τα βασικά css, html, php κλπ και συνεχίζω. Την καταβρίσκω. Με ενθουσιάζει το γεγονός πως ό,τι ιδέα περνάει από το μυαλό σου μπορείς να την πραγματοποιήσεις πχ σαν application Δεν έφτασα ακόμη σε αυτό το σημείο, αλλά θα γίνει και αυτό. Προς το παρόν με ενδιαφέρει να μπορώ να εντοπίσω bugs και να προσθέτω λειτουργίες σε υπάρχοντα apps, plugins. Αν ασχολείσαι ακόμα για το κέφι σου δες το https://mavo.io/ της Λέας Βέρου.
Πάει το html σε άλλα επίπεδα.
Εγώ είμαι πολύ πιο "αρχαίος" από αρχές του 80 και την εποχή που μηχανογράφιση με 2-3 προγραμματιστές θεωρούνταν πολύ προχώ.
Τότε λοιπόν το προσωπικό στοιχείο που λες και που ήταν και είναι δημιουργία υπό κάθε έννοια, ήταν πολύ έντονο, με αποτέλεσμα να φεύγω από την δουλειά 2 και 3 την νύχτα και να μην ξέρω πως είναι τα Σ/Κ, όλες οι εφαρμογές ήταν από το μηδέν και όλες έφερναν την σφραγίδα σου.

Τα τελευταία χρόνια με έκαναν διοικητικό σε μια πληροφορική 30 ατόμων και με άλλους τόσους αουτσόρσερς, επομένως σταμάτησα να ασχολούμε με τα τεχνικά και ξέκοψα.

Συνέχισε, αξίζει, καλό δρόμο! :wave:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Δεν ξέρω, δε νομίζω ότι έκανα και τίποτα λάθος δραματικά. Λεπτομέρειες εδώ κι εκεί.
Το σημαντικό για μένα ήταν ότι τα πιό ακραία που μου χώθηκαν στο μυαλό τα πραγματοποίησα και τα έβγαλα απ'το σύστημά μου, αλλιώς θα αναρωτιόμουν για πάντα πώς θα ήταν και γιατί κώλωσα.

Η μετανάστευση είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Chilloutbuddy έγραψε: 12 Μάιος 2018, 15:31 Δεν ξέρω, δε νομίζω ότι έκανα και τίποτα λάθος δραματικά. Λεπτομέρειες εδώ κι εκεί.
Το σημαντικό για μένα ήταν ότι τα πιό ακραία που μου χώθηκαν στο μυαλό τα πραγματοποίησα και τα έβγαλα απ'το σύστημά μου, αλλιώς θα αναρωτιόμουν για πάντα πώς θα ήταν και γιατί κώλωσα.

εγώ αν ήμουν εσύ πάντως, θα έκρυβα εκείνη την πένσα εκείνη την ημέρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

enaon έγραψε: 12 Μάιος 2018, 15:34
Chilloutbuddy έγραψε: 12 Μάιος 2018, 15:31 Δεν ξέρω, δε νομίζω ότι έκανα και τίποτα λάθος δραματικά. Λεπτομέρειες εδώ κι εκεί.

εγώ αν ήμουν εσύ πάντως, θα έκρυβα εκείνη την πένσα εκείνη την ημέρα. :lol:
:a035:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Chilloutbuddy έγραψε: 12 Μάιος 2018, 15:35 :a035:
αυτό είναι τι μετανιώνει κάποιος που ζει, τα άλλα είναι για να λέμε. :)
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Πόσες φορές δεν το έχω σκεφτεί. Εχω κάνει τόσες μαλακίες....αλλά δυστυχώς είναι ψεύτικη ελπίδα, δε γινεται. Θα ήθελα τουλάχιστον να μην κάνω αλλες στο μέλλον αντίστοιχες ή τελος παντων τις ιδιες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Yochanan έγραψε: 12 Μάιος 2018, 17:55 Πόσες φορές δεν το έχω σκεφτεί. Εχω κάνει τόσες μαλακίες....αλλά δυστυχώς είναι ψεύτικη ελπίδα, δε γινεται. Θα ήθελα τουλάχιστον να μην κάνω αλλες στο μέλλον αντίστοιχες ή τελος παντων τις ιδιες.
:roll:
Δεν σε πιστεύω
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Yochanan έγραψε: 12 Μάιος 2018, 17:55 Πόσες φορές δεν το έχω σκεφτεί. Εχω κάνει τόσες μαλακίες....αλλά δυστυχώς είναι ψεύτικη ελπίδα, δε γινεται. Θα ήθελα τουλάχιστον να μην κάνω αλλες στο μέλλον αντίστοιχες ή τελος παντων τις ιδιες.
Εγώ σταμάτησα να τις μετράω από το γυμνάσιο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2018, 20:16
Εγώ σταμάτησα να τις μετράω από το γυμνάσιο.
Έλα μωρό τώρα..
τι σας έπιασε πετυχημένους ανθρώπους να αλλάξετε τη ροη της ιστορίας σας ;
~~¥~~
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”