Βρες κανενα σπιτακι που είναι για γκρέμισμα, στην επαρχια σου όμως η μες τα γιαννενα δε ξερω που αλλα να εχει γυρω γυρω σπιτια καινουργιαAntares έγραψε: 11 Μάιος 2018, 22:41 Αν είναι οικονομικό το θέμα ή θέμα εργασίας δεν είναι εύκολο να φύγεις. Πάντως δεν έχω καταλάβει πως από την πόλη που μεγάλωσες, αποφάσισες να πας σε χωριό. Εγώ έχω χωριό, αλλά εκτός από την ωραία φύση (που δεν την απολαμβάνεις κιόλας), έχει και ανθρώπους που δεν είναι ότι καλύτερο. Το έζησα ως τα 19. Ακόμη και στην πρωτεύουσα του νομού διστάζω να πάω, ενώ καμιά φορά την σκέφτομαι με νοσταλγία, να γλυτώσω από τα ΜΜΜ της Αθήνας με το σπρώξιμο, τις ευγενείς φυλές από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, την κίνηση, τα υψηλά ενοίκια, να έχω την καθαρή θάλασσα πιάτο, να μπορώ να βλέπω τα ανιψάκια μου.
Αστο. Καποια στιγμή θα το δώσεις όταν αποφασισεις να πας να μεινεις σε διαμερισμα πχ στην ιδια επαρχια. Αν είναι κι ετοιμο όλα οκ μπορει να το κουτσονοικιασεις με 100 ευρω εως οτου το δωσεις
Δεδομενου ότι εισαι μονη ένα μικρο διαμερισμα στην επαρχια κοντα στους δικους σου