Επιτέλους κοιμόμαστε με τις πόρτες ανοιχτές!!!!1111 Διαδώστε!!!!111
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αρπαγή του κοντέινερ
Re: Η αρπαγή του κοντέινερ
My Life had stood, a Loaded Gun
πάντως είναι μπερδεμένο όπως όλα μάλλον, ενώ η εικόνα μοιάζει αγχωτική, σαν ξένος τόπος, δεν είναι έτσι μάλλον. Ξαναπέρασα εχθές γιατί δεν μου άρεσε που είδα οτι βιάστηκα την προηγούμενη φορά, πήγα και την έκανα βόλτα σιγά σιγά όλη. Στην μέση περίπου μου την έπεσε ένα σκυλάκι, γύρισα και το μάλωσα, ήρθε ένας και κάτι μου έλεγε, τον μάλωσα και εκείνον, ήρθαν και άλλοι, συγνώμη λέγανε και δεν το κατάλαβα αμέσως, μια χαρά πάντως, ο πιο κόπανος ήμουν εγώ νομίζω. Δεν βάζω το βίντεο γιατί έχει πρόσωπα κλπ, αλλά δυνατή έννοια η προκατάληψη.
να τα τα σκυλιαααα..
αι νιού ιτ
ναρκωτικα βρηκες ή καθαρισε ο τοπος?
απο τιμεες?
αι νιού ιτ
απο τιμεες?
Αφου τα μαζεψαν οι τσεοι..8 ολοκληρα γκραμαριαπήζον bot έγραψε: 29 Σεπ 2019, 22:18 να τα τα σκυλιαααα..
αι νιού ιτ![]()
απο τιμεες?![]()
δεν νομίζω ότι καθάρισε αλλά είχαν τον έλεγχο και δεν πήγε η κουβέντα εκεί οπότε δεν ξέρω να σου πω τιμές, πήγαινε όμως αν θες να μάθεις, θα μάθεις εύκολα νομίζω.
Δεν λέω αυτό πάντως, λέω ότι πέρα από αυτά και τα σπαστά Ελληνικά δεν είναι εκείνοι που είναι στην πλατεία οι κακοί λύκοι κλπ.
Δεν λέω αυτό πάντως, λέω ότι πέρα από αυτά και τα σπαστά Ελληνικά δεν είναι εκείνοι που είναι στην πλατεία οι κακοί λύκοι κλπ.
ναι ρε πλακα κανω.enaon έγραψε: 29 Σεπ 2019, 22:23 δεν νομίζω ότι καθάρισε αλλά είχαν τον έλεγχο και δεν πήγε η κουβέντα εκεί οπότε δεν ξέρω να σου πω τιμές, πήγαινε όμως αν θες να μάθεις, θα μάθεις εύκολα νομίζω.
οι κακοι λυκοι τις προαλλες σκασαν με βανακι 15 ατομα πηραν τον δικο τους απ τα χερια της αστυνομιας και εξαφανιστηκαν. δεν ξερω αν θυμασαι την περιπτωση.. με εναν λιμενικο. τελος παντων
αυτοι δεν πιανονται, οποτε και δεν φευγουν..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 2446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 75 Απαντήσεις