Μαλάκες κλαίω γινεται ολο και καλύτεροvantono έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:05 Έχω συντονιστεί. Τα κοντέρια της καραμπαμπιάς βαρεσαν too high to measure λεβελ απο τα πρώτα μόλις δευτερόλεπτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άγριες Μέλισσες
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Άγριες Μέλισσες
-
Nero
Για'αυτό δεν είμαι τόσο σίγουρος για την εποχή που μιλάμε. Τουλάχιστον νομίζω έχει εξηγηθεί ικανοποιητικά γιατί, ο καθένας για τους δικούς του λόγους δεν ενδιαφέρεται να κάτσει να ψάξει πραγματικά το ένοχο. Μ'αρέσει πχ σαν εξήγηση το ότι δεν δεν τρελένονται να τις ψάξουν γιατί απλά δεν ταιριάζει με τα κοινωνικά τους πρότυπα ότι μια γυναίκα το είχε μέσα της να βάλει κάτω και να σκοτώσει το πρωτότοκο "παλικάρι" του άρχοντα, ειδικά ο ίδιος ο πατέρας που έβλεπε τον γιο του ως ιδανικό διάδοχο στου μυαλό του. Δεν το θεωρώ άτοπο για τα ήθη της εποχής και νομίζω είναι καλό παράδειγμα του πως να κάνεις σωστό φεμινιστικό σχόλιο σαν σεναριογράφος χωρίς υπερβολές και ξεχείλωμαJack Shephard έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:00 ΥΓ3. Πολύ δύσκολο στον πραγματικό κόσμο να μην είχε ξεκαθαριστεί τέτοιο έγκλημα. Θα είχαν ανακρίνει τις αδελφές και θα είχαν σπάσει από την πρώτη στιγμή.
-
Nero
σαβιδοκάναλο έβαλες κι εσύ να δεις μωρε;
Τί σκατά; Απαγγελία ή ερμηνεία κάνουν;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εδώ πέθανα στο γέλιο με τον Φατσέα να μιλάει τούρκικα, ο παπαζήσης ειναι το λιγότερο κακό μη σου πω.Nero έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:13σαβιδοκάναλο έβαλες κι εσύ να δεις μωρε;Εξάλλου πρωταγωνιστεί αυτός ο Παπαζήσης. Είναι τραγικά όπου κι αν έχει παίξει, και μάλιστα θυμάμαι κάποτε είχε ψωνιστεί τελείως και νόμιζε ότι είναι ηθοποιάρα και γέλαγε ο κόσμος μαζί του
![]()
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Ο αστυνόμος ανακρίνει τη μικρότερη αδελφή και αυτή πέφτει σε αντιφάσεις. Ποιος εκπρόσωπος του νόμου δε θα έφτανε αυτό το lead μέχρι τέλους με δεδομένες και τις άλλες ενδείξεις; Που σε επόμενη σκηνή ακούει τις δύο αδελφές να μιλάνε, στην ουσία να ομολογούν αλλά και πάλι, παρά το πρόσθετο στοιχείο, δέχεται την εξήγηση τους. Εγώ θα τους είχα βγάλει τα δόντια με τανάλια μέχρι να μιλήσουν.Nero έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:12 Για'αυτό δεν είμαι τόσο σίγουρος για την εποχή που μιλάμε. Τουλάχιστον νομίζω έχει εξηγηθεί ικανοποιητικά γιατί, ο καθένας για τους δικούς του λόγους δεν ενδιαφέρεται να κάτσει να ψάξει πραγματικά το ένοχο. Μ'αρέσει πχ σαν εξήγηση το ότι δεν δεν τρελένονται να τις ψάξουν γιατί απλά δεν ταιριάζει με τα κοινωνικά τους πρότυπα ότι μια γυναίκα το είχε μέσα της να βάλει κάτω και να σκοτώσει το πρωτότοκο "παλικάρι" του άρχοντα, ειδικά ο ίδιος ο πατέρας που έβλεπε τον γιο του ως ιδανικό διάδοχο στου μυαλό του. Δεν το θεωρώ άτοπο για τα ήθη της εποχής και νομίζω είναι καλό παράδειγμα του πως να κάνεις σωστό φεμινιστικό σχόλιο σαν σεναριογράφος χωρίς υπερβολές και ξεχείλωμα
Σύμφωνοι πάντως, ο αστυνόμος θα μπορούσε να είναι πολύ κακός στη δουλειά του, κάτι που επιτρέπει να εξελιχθεί και η ιστορία. Μυθοπλασία είναι, κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα νύχια, όχι τα δόντια.Jack Shephard έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:27Ο αστυνόμος ανακρίνει τη μικρότερη αδελφή και αυτή πέφτει σε αντιφάσεις. Ποιος εκπρόσωπος του νόμου δε θα έφτανε αυτό το lead μέχρι τέλους με δεδομένες και τις άλλες ενδείξεις; Που σε επόμενη σκηνή ακούει τις δύο αδελφές να μιλάνε, στην ουσία να ομολογούν αλλά και πάλι, παρά το πρόσθετο στοιχείο, δέχεται την εξήγηση τους. Εγώ θα τους είχα βγάλει τα δόντια με τανάλια μέχρι να μιλήσουν.Nero έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:12 Για'αυτό δεν είμαι τόσο σίγουρος για την εποχή που μιλάμε. Τουλάχιστον νομίζω έχει εξηγηθεί ικανοποιητικά γιατί, ο καθένας για τους δικούς του λόγους δεν ενδιαφέρεται να κάτσει να ψάξει πραγματικά το ένοχο. Μ'αρέσει πχ σαν εξήγηση το ότι δεν δεν τρελένονται να τις ψάξουν γιατί απλά δεν ταιριάζει με τα κοινωνικά τους πρότυπα ότι μια γυναίκα το είχε μέσα της να βάλει κάτω και να σκοτώσει το πρωτότοκο "παλικάρι" του άρχοντα, ειδικά ο ίδιος ο πατέρας που έβλεπε τον γιο του ως ιδανικό διάδοχο στου μυαλό του. Δεν το θεωρώ άτοπο για τα ήθη της εποχής και νομίζω είναι καλό παράδειγμα του πως να κάνεις σωστό φεμινιστικό σχόλιο σαν σεναριογράφος χωρίς υπερβολές και ξεχείλωμα
Σύμφωνοι πάντως, ο αστυνόμος θα μπορούσε να είναι πολύ κακός στη δουλειά του, κάτι που επιτρέπει να εξελιχθεί και η ιστορία. Μυθοπλασία είναι, κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Nero
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει τόσο με κακό αστυνόμο per se. Είναι τυπικός αστυνόμος επαρχιακού χωριού και μάλιστα παλιότερη εποχής. Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση και επιπλέον έχει και προσωπικές σχέσεις με τους εμπλεκόμενους, θεωρεί ότι "τους ξέρει" και δουλεύει περισσότερο σαν ερασιτέχνης, κάτοικος του χωριού που έτυχε να φοράει μια στολή και έπεσε πάνω το το βάρος να διαλευκάνει την υπόθεση παρά σαν όργανο του νόμου που έχει εκπαιδευτεί γι'αυτά τα πράγματα κλπ κλπ. Είδες πχ ότι έβαλε στο μυαλό του τις αντιφάσεις που λες και πήγε και ζήτησε τη γνώμη του ταξίαρχου, του "γραμματιζούμενου".Jack Shephard έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:27Ο αστυνόμος ανακρίνει τη μικρότερη αδελφή και αυτή πέφτει σε αντιφάσεις. Ποιος εκπρόσωπος του νόμου δε θα έφτανε αυτό το lead μέχρι τέλους με δεδομένες και τις άλλες ενδείξεις; Που σε επόμενη σκηνή ακούει τις δύο αδελφές να μιλάνε, στην ουσία να ομολογούν αλλά και πάλι, παρά το πρόσθετο στοιχείο, δέχεται την εξήγηση τους. Εγώ θα τους είχα βγάλει τα δόντια με τανάλια μέχρι να μιλήσουν.Nero έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:12 Για'αυτό δεν είμαι τόσο σίγουρος για την εποχή που μιλάμε. Τουλάχιστον νομίζω έχει εξηγηθεί ικανοποιητικά γιατί, ο καθένας για τους δικούς του λόγους δεν ενδιαφέρεται να κάτσει να ψάξει πραγματικά το ένοχο. Μ'αρέσει πχ σαν εξήγηση το ότι δεν δεν τρελένονται να τις ψάξουν γιατί απλά δεν ταιριάζει με τα κοινωνικά τους πρότυπα ότι μια γυναίκα το είχε μέσα της να βάλει κάτω και να σκοτώσει το πρωτότοκο "παλικάρι" του άρχοντα, ειδικά ο ίδιος ο πατέρας που έβλεπε τον γιο του ως ιδανικό διάδοχο στου μυαλό του. Δεν το θεωρώ άτοπο για τα ήθη της εποχής και νομίζω είναι καλό παράδειγμα του πως να κάνεις σωστό φεμινιστικό σχόλιο σαν σεναριογράφος χωρίς υπερβολές και ξεχείλωμα
κατα τα άλλα, τα τεχνικά που αναφέρεις είναι ζήτημα του καναλιού γενικότερα του οποίου οι προδιαγραφές είναι τραγικές, ειδικά η εικόνα μετάδοσης. Λογικά, και τα 4 επεισόδια τη βδομάδα, διοικητική απόφαση είναι αλλά θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα τη χαντακώσει αυτό το πράγμα δημιουργικά. Θα τα μαζεύω να τα βλέπω σκ και όσο κρατήσει. Με τα μέσα που έχουν και με τις συνθήκες που επικρατούν στην ελ tv, θωρώ πάντως ότι είναι όντως αξιόλογη προσπάθεια. Σε επίπεδο παραγωγής αλλά και σεναρίου+ ερμηνειών είναι αρκετά κλικ παραπάνω απο ότι έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τβ αλλά θέλουμε προφανώς ακόμα πολλά πολλά ψωμιά για να φτάσουν το επίπεδο των ευρωπαϊκών παραγωγών. Για τις αμερικάνικες δε μιλάω καν βέβαια
-
Nero
ανοίχτε άλλο ρε μαλάκες να γελάσετε με το σαβιδοκάναλο. Μπερδεύουμε τα μπούτια μας
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
εγώ δεν έχω τιβι.Nero έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:52ανοίχτε άλλο ρε μαλάκες να γελάσετε με το σαβιδοκάναλο. Μπερδεύουμε τα μπούτια μας![]()
βλέπω μόνο GNTM σε λάιβ στρίμινγκ.
Στηρίζω κόκκινο ποτάμι.
-
Nero
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:54εγώ δεν έχω τιβι.Nero έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:52ανοίχτε άλλο ρε μαλάκες να γελάσετε με το σαβιδοκάναλο. Μπερδεύουμε τα μπούτια μας![]()
βλέπω μόνο GNTM σε λάιβ στρίμινγκ.
έβαλα κι εγώ να δω live αφού λένε ότι έχει τόση πλάκα. Αμέσως βλέπω τούρκους να λένε "δοξα τον αλλάχ" στα ελληνικά
https://www.tvopen.gr/live
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Οκ, το εξαντλήσαμε. Αλλά να ξέρεις ότι το πρωτόγνωρο της κατάστασης είναι που θα είχε προκαλέσει σάλο. Και στο χωριό που ένας δολοφόνος μπορεί να ήταν αναμεσά τους αλλά μη σου και στις εφημερίδες στη Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη (που αναφέρονται στη σειρά) μέχρι και στην Αθήνα. Τα εγκλήματα οι εφημερίδες τα κάλυπταν πολύ.
Επίσης, με την Ελένη να παρουσιάζεται στον αστυνόμο στο τέλος του 5ου επεισοδίου και να του λέει να μιλήσουν για σοβαρά πράγματα είναι game over. Να δούμε πως θα το καλύψουν. Ακόμα και μετά τη δολοφονία του Γιάννου δε μπορεί ο αστυνόμος να το αφήσει χωρίς να επιμείνει να μάθει τι ήθελε να του πει.
Τέλος, είναι επαρχιώτης αστυνόμος αλλά δεν είναι βασιλιάς του χωριού. Κάπου αναφέρεται. Θα υπήρχε πίεση και υποστήριξη απο ανωτέρους για την εξιχνίαση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn