Ευτυχισμένο το νέο 1950.Parrot έγραψε: 13 Σεπ 2019, 20:21 Μέχρι τώρα ψήφισαν 20.
ΟΙ 9 απ' αυτούς είναι υπέρ της απαγόρευσης των προγαμιαίων σχέσεων.
Η ελληνική κοινωνία κλείνει σιγά σιγά τα ώτα στις Σειρήνες της Νέας Εποχής.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να απαγορευτούν οι προγαμιαίες σχέσεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Να απαγορευτούν οι προγαμιαίες σχέσεις;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
εγώ τάζω στέφανα και μου δίνονται ψυχή τε και σώματι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Τρολόνημα ε; Να επαναφέρουμε και τη "ζώνη αγνότητας" για τις γυναίκες και να δώσουμε "αντικούκου" στους άντρες. 
Θα ήταν ενδιαφερον και αυτό.Chainis έγραψε: 13 Σεπ 2019, 19:50Για τοποθέτησε τον εαυτό σου σε ένα τετοιο περιβάλον.
Μεσα στα δεδομένα είναι οτι θα ησουν κλεισμένη μέσα κι αν έβγαινες από το σπίτι θα ήταν με συνοδεια πατέρα ή αδελφού και κουκουλωμένη.
Ε όχι, αμαρτία να έχετε παντρευτεί και να μη κάνετε σεξ.
Ζωαρα ρε συ. Σπιτακι, να κάνω δουλειές, να μαγειρεύω, ψώνια, βολτιτσες και καφεδάκια με τις φιλες,κομμωτήρια,νύχια και εξόδους με τον αντρούλη μου. Πςςςςς, ζήτω η πατριαρχία λέμε.Nero έγραψε: 13 Σεπ 2019, 19:54Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Σεπ 2019, 19:47 Αν είχατε παντρευτεί θα ξέρατε ότι μόνο προγαμιαίο σεξ υπάρχει.
/boomer mode
η ιδανική γυναίκα του πχορουμιτη boomer
Naida
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πλάκα κάνουν βρε.Parrot έγραψε: 13 Σεπ 2019, 20:21 Μέχρι τώρα ψήφισαν 20.
ΟΙ 9 απ' αυτούς είναι υπέρ της απαγόρευσης των προγαμιαίων σχέσεων.
Η ελληνική κοινωνία κλείνει σιγά σιγά τα ώτα στις Σειρήνες της Νέας Εποχής.
![]()
Η Ελληνική κοινωνία σίγουρα θα κλείσει στο μέλλον τα ώτα της, γιατί συνεχίζεται ο εποικισμός από Μουσουλμάνους.
Να επαναφέρουμε και την Prima Nox- Nocta του φεουδάρχη ( έτρωγε καλά) 
Κλείνει η ψαλίδα!!!
48% υπέρ της απαγόρευσης!!!
Γκρεμίζεται η πόρνη Βαβυλώνα!!

48% υπέρ της απαγόρευσης!!!
Γκρεμίζεται η πόρνη Βαβυλώνα!!
Μην ξυνεις την κεφαλα σου, αυτα περι απαγορευσεων του ερωτος είναι του διαβολου, για να μην επιτευχθεί το "ινα ωσιν εν" που θελει ο Χριστός.
"Άχρι καιρού..."
Το "ινα ωσιν εν" επιτυγχάνεται μόνον εντός του γάμου, δλδ με την ευλογία του Θεού,Νατάσα έγραψε: 13 Σεπ 2019, 21:21 Μην ξυνεις την κεφαλα σου, αυτα περι απαγορευσεων του ερωτος είναι του διαβολου, για να μην επιτευχθεί το "ινα ωσιν εν" που θελει ο Χριστός.
και όχι μέσω των ελεύθερων και εφήμερων σαρκικών σχέσεων και διασυνδέσεων
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
ο Χριστός δεν ήταν υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων κουκλίτσα μου.
- Otto Weininger
Ψήφισα "όχι" επαναφέροντας ισορροπία
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-
- 52 Απαντήσεις