!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απογοήτευση
Re: Απογοήτευση
πάρε σκύλο, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ζόρικες
-
- Casper -
Έχω 2 και φυσικά τα λατρεύω
προσπαθησε να τους αποφευγεις όσο μπορείς τότε.
-
Γραφικός
Το νήμα με έβαλε σε σκέψεις. Νομίζω ότι έχω απογοητεύσει περισσότερο απ' όσο έχω απογοητευθεί.
Μάλλον είμαι μπάσταρδος (με τη μεταφορική έννοια)
Μάλλον είμαι μπάσταρδος (με τη μεταφορική έννοια)
-
- Casper -
Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμεΓραφικός έγραψε: 13 Σεπ 2019, 02:29 Το νήμα με έβαλε σε σκέψεις. Νομίζω ότι έχω απογοητεύσει περισσότερο απ' όσο έχω απογοητευθεί.
Μάλλον είμαι μπάσταρδος (με τη μεταφορική έννοια)![]()
Το συνειδητοποιείς τουλάχιστον και μετανιώνεις. Κάποιοι ούτε το συνειδητοποιούν, ούτε μετανιώνουν και συνεχίζουν ανενόχλητοι. Αυτοί είναι οι μπάσταρδοι.
δεν συμβαίνει πάντοτε εσκεμμένα- Casper - έγραψε: 13 Σεπ 2019, 02:38
Το συνειδητοποιείς τουλάχιστον και μετανιώνεις. Κάποιοι ούτε το συνειδητοποιούν, ούτε μετανιώνουν και συνεχίζουν ανενόχλητοι. Αυτοί είναι οι μπάσταρδοι.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Casper -
Ναι σίγουρα. Υπάρχουν και οι αφελείς που δεν το καταλαβαίνουν. Εκεί σηκώνει άλλη αντιμετώπιση. Μιλάω γι' αυτούς που το κάνουν εσκεμμένα.νύχτα έγραψε: 13 Σεπ 2019, 09:59δεν συμβαίνει πάντοτε εσκεμμένα- Casper - έγραψε: 13 Σεπ 2019, 02:38
-
the comet the course the tail
για τους στίχους το έβαλα.- Casper - έγραψε: 13 Σεπ 2019, 01:18Με την μουσική. Σωστά. Μόνο η μουσική δεν μας απογοητεύει ποτέ και μας κρατάει συντροφιά για πάντα.the comet the course the tail έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:06- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 03:28 Απογοήτευση από ανθρώπους. Και από εμάς. Πως την διαχειρίζεστε;
Τελικά η λύση ποια είναι; Να μην έχουμε προσδοκίες; Είναι αυτό εφικτό; Και αν ναι σε πόσο βαθμό;
![]()
![]()
(Είχα δυνατά τον ήχο και με τρόμαξε)