!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως να εκμεταλλευτω το υπολοιπο καλοκαιριου;
-
Ορέστης 35
Re: Πως να εκμεταλλευτω το υπολοιπο καλοκαιριου;
Πες μου τι ειναι αυτα που σκεφτομαι και θεωρεις χαζομαρες και τι δουλεια κανεις εσυ που σε κανει να αισθανεσαι δημιουργικος.Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2019, 01:13 Καλά σου λένε βρε τύπε. Βρες καμμία δουλειά να γεμίζεις την μέρα σου. Δεν νιώθεις δημιουργικός και σκέφτεσαι δονκιχωτικές χαζομάρες όλη την ώρα, έτσι όπως είσαι.
-
Ορέστης 35
Το ζητουμενο απο ποιον; Μου φαινεται φιλε μου οτι αισθανεσαι την επιθυμια να παντρευτεις και να κανεις οικογενεια (εγω οχι). Μιλα μας για αυτο και θα κανουμε μια ενδιαφερουσα συζητηση.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 00:25Απο μια ηλικια και μετα ειναι το ζητουμενο. Εσυ καλώς ή κακώς σε αυτην ανηκεις.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:33
Ακου φιλε μου, μονογαμια του εφικτου δεν εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας.
- Υπερκουλτουριάρης
Στην αρχη σου ειπα πως δεν εισαι 20. Ολα τα πραγματα εχουν την ηλικια τους, τοτε αλλιως θα σου τα ελεγα. Τωρα κοιτα να βαλεις την ζωη σου σε εναν δρομο, αυτο σου λειπει,για αυτο ρεταρεις.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 09:55Το ζητουμενο απο ποιον; Μου φαινεται φιλε μου οτι αισθανεσαι την επιθυμια να παντρευτεις και να κανεις οικογενεια (εγω οχι). Μιλα μας για αυτο και θα κανουμε μια ενδιαφερουσα συζητηση.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 00:25Απο μια ηλικια και μετα ειναι το ζητουμενο. Εσυ καλώς ή κακώς σε αυτην ανηκεις.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:33
Ακου φιλε μου, μονογαμια του εφικτου δεν εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας.
-
Ορέστης 35
Ποιος οριζει το ζητουμενο σε καθε ηλικια; Εμεις ή οι αλλοι; Πρεπει να κυνηγαμε αυτο που πραγματικα θελουμε και μας γεμιζει ή αυτο που οι αλλοι λενε οτι πρεπει να θελουμε;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 10:18Στην αρχη σου ειπα πως δεν εισαι 20. Ολα τα πραγματα εχουν την ηλικια τους, τοτε αλλιως θα σου τα ελεγα. Τωρα κοιτα να βαλεις την ζωη σου σε εναν δρομο, αυτο σου λειπει,για αυτο ρεταρεις.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 09:55Το ζητουμενο απο ποιον; Μου φαινεται φιλε μου οτι αισθανεσαι την επιθυμια να παντρευτεις και να κανεις οικογενεια (εγω οχι). Μιλα μας για αυτο και θα κανουμε μια ενδιαφερουσα συζητηση.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 00:25
Απο μια ηλικια και μετα ειναι το ζητουμενο. Εσυ καλώς ή κακώς σε αυτην ανηκεις.
- Υπερκουλτουριάρης
Συμφωνω, ολα με τον δικο σου τροπο πρεπει να γινονται, απλα τα περισσοτερα προβληματα ξεκινουν οταν σε ξεπερναει η ζωη,ακομα και συναισθηματικα.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 10:48Ποιος οριζει το ζητουμενο σε καθε ηλικια; Εμεις ή οι αλλοι; Πρεπει να κυνηγαμε αυτο που πραγματικα θελουμε και μας γεμιζει ή αυτο που οι αλλοι λενε οτι πρεπει να θελουμε;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 10:18Στην αρχη σου ειπα πως δεν εισαι 20. Ολα τα πραγματα εχουν την ηλικια τους, τοτε αλλιως θα σου τα ελεγα. Τωρα κοιτα να βαλεις την ζωη σου σε εναν δρομο, αυτο σου λειπει,για αυτο ρεταρεις.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 09:55
Το ζητουμενο απο ποιον; Μου φαινεται φιλε μου οτι αισθανεσαι την επιθυμια να παντρευτεις και να κανεις οικογενεια (εγω οχι). Μιλα μας για αυτο και θα κανουμε μια ενδιαφερουσα συζητηση.
Καποια πραγματα ειναι για να γινονται στην ωρα τους, αν δεν γινουν δεν πειραζει,αλλα η εποχη αλλαξε.
Το φλεγον τωρα για εσενα ειναι να αρχισεις να βγαζεις λεφτα μονος σου.Αυτο θα σε παει μπροστα.
-
Ορέστης 35
Αν δε γινεται, δε γινεται. Και εγω το εχω γραψει αυτο. Ειναι αργα για αυτα που ηθελα. Παλεψα ομως, δεν κοιμομουν 20 χρονια, απλα οι αλλοι ηταν πιο δυνατοι και με εμποδιζαν. Δεν ξερω φιλε αν ενα ωριμο φρουτο μπορει να αιωρειται στον αερα χωρις να το στηριζουν κλαδια, κορμος, ριζες. Δεν μπορεις να πηδηξεις απο το Α στο Ω. Αυτα ειναι πραγματα που τα εχω σκεφτει πολλες φορες. Ολα εχουν τη σειρα τους, αναγκαστικα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 10:59Συμφωνω, ολα με τον δικο σου τροπο πρεπει να γινονται, απλα τα περισσοτερα προβληματα ξεκινουν οταν σε ξεπερναει η ζωη,ακομα και συναισθηματικα.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 10:48Ποιος οριζει το ζητουμενο σε καθε ηλικια; Εμεις ή οι αλλοι; Πρεπει να κυνηγαμε αυτο που πραγματικα θελουμε και μας γεμιζει ή αυτο που οι αλλοι λενε οτι πρεπει να θελουμε;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 10:18
Στην αρχη σου ειπα πως δεν εισαι 20. Ολα τα πραγματα εχουν την ηλικια τους, τοτε αλλιως θα σου τα ελεγα. Τωρα κοιτα να βαλεις την ζωη σου σε εναν δρομο, αυτο σου λειπει,για αυτο ρεταρεις.
Καποια πραγματα ειναι για να γινονται στην ωρα τους, αν δεν γινουν δεν πειραζει,αλλα η εποχη αλλαξε.
Το φλεγον τωρα για εσενα ειναι να αρχισεις να βγαζεις λεφτα μονος σου.Αυτο θα σε παει μπροστα.
Ότι όλοι γύρω σου θέλουν το κακό σου και φταίνε αυτοί που δεν ζεις την ζωή του Dan Bilzerian.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 09:53Πες μου τι ειναι αυτα που σκεφτομαι και θεωρεις χαζομαρες και τι δουλεια κανεις εσυ που σε κανει να αισθανεσαι δημιουργικος.Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2019, 01:13 Καλά σου λένε βρε τύπε. Βρες καμμία δουλειά να γεμίζεις την μέρα σου. Δεν νιώθεις δημιουργικός και σκέφτεσαι δονκιχωτικές χαζομάρες όλη την ώρα, έτσι όπως είσαι.
Η δουλειά μου είναι να δίνω συμβουλές στο διαδίκτυο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ορέστης 35
Οι περισσοτεροι ανθρωποι αισθανονται ρημαγμενοι απο τη δουλεια τους και οχι δημιουργικοι. Ποτε δεν ηθελα να ζησω τη ζωη αυτου που λες, ηθελα μια φυσιολογικη ζωη, λιγο πιο δραστηρια απο του μεσου Ελληνα που νομιζει οτι ο κανονας ειναι να αραζει ολη μερα στους καφενεδες (ειναι στην Ελλαδα και την Τουρκια. Οι Ευρωπαιοι σκαρφαλωνουν βουνα μεχρι τα γεραματα.).Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2019, 11:13Ότι όλοι γύρω σου θέλουν το κακό σου και φταίνε αυτοί που δεν ζεις την ζωή του Dan Bilzerian.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 09:53Πες μου τι ειναι αυτα που σκεφτομαι και θεωρεις χαζομαρες και τι δουλεια κανεις εσυ που σε κανει να αισθανεσαι δημιουργικος.Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2019, 01:13 Καλά σου λένε βρε τύπε. Βρες καμμία δουλειά να γεμίζεις την μέρα σου. Δεν νιώθεις δημιουργικός και σκέφτεσαι δονκιχωτικές χαζομάρες όλη την ώρα, έτσι όπως είσαι.
Η δουλειά μου είναι να δίνω συμβουλές στο διαδίκτυο.
Δεν νομίζω να σου έλεγε κάτι διαφορετικό στο θέμα της δουλειάς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ερώτησις, πως βιοπορίζεσαι χωρίς δουλειά; Γονείς; Απλά δεν εργάζεσαι αυτό το διάστημα
και έχεις μαζεμένα καβάτζα;
και έχεις μαζεμένα καβάτζα;
-
Ορέστης 35
Στο θεμα γυναικες θελω να με καθοδηγησει. Ειναι ο πλεον εμπειρος.
Ισως ειναι ντροπη να σε ενδιαφερουν οι γυναικες στην εποχη μας. Οταν ξαναπαω διακοπες θα φορεσω μια μπλουζα με ουρανιο τοξο και ολοι θα μου χαμογελανε. Στην πρωτη πανσιον που πηγα υπηρχαν ζευγαρια γκευ σε δωματια, και ηταν ευτυχισμενοι και αποδεκτοι.
Για δουλεια θα ψαξω κατι σχετικο με τον τουρισμο που ειναι η βαρια βιομηχανια της Ελλαδας, διαφορετικα κατι που θα με κανει location indepedent.
-
Ορέστης 35
Νομιζω οτι ειναι σημαντικο να σπας το χρονο σε κομματια και να αξιοποιεις το καθε ενα. Εγω τωρα πρεπει να αξιοποιησω το Σεπτεμβριο, γιατι με την κουβεντα θα φυγει κι αυτος.
Ίσως αν εστιάσεις και λύσεις το κομμάτι το εργασιακό να έχεις άλλον αέρα και να δεις διαφορετικά το θέμα γυναίκες.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:18Στο θεμα γυναικες θελω να με καθοδηγησει. Ειναι ο πλεον εμπειρος.
Ισως ειναι ντροπη να σε ενδιαφερουν οι γυναικες στην εποχη μας. Οταν ξαναπαω διακοπες θα φορεσω μια μπλουζα με ουρανιο τοξο και ολοι θα μου χαμογελανε. Στην πρωτη πανσιον που πηγα υπηρχαν ζευγαρια γκευ σε δωματια, και ηταν ευτυχισμενοι και αποδεκτοι.
Για δουλεια θα ψαξω κατι σχετικο με τον τουρισμο που ειναι η βαρια βιομηχανια της Ελλαδας, διαφορετικα κατι που θα με κανει location indepedent.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...