!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως να εκμεταλλευτω το υπολοιπο καλοκαιριου;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ορέστης 35

Re: Πως να εκμεταλλευτω το υπολοιπο καλοκαιριου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2019, 01:13 Καλά σου λένε βρε τύπε. Βρες καμμία δουλειά να γεμίζεις την μέρα σου. Δεν νιώθεις δημιουργικός και σκέφτεσαι δονκιχωτικές χαζομάρες όλη την ώρα, έτσι όπως είσαι.
Πες μου τι ειναι αυτα που σκεφτομαι και θεωρεις χαζομαρες και τι δουλεια κανεις εσυ που σε κανει να αισθανεσαι δημιουργικος.
Ορέστης 35

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 00:25
Ορέστης 35 έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:33
Ακου φιλε μου, μονογαμια του εφικτου δεν εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας.
Απο μια ηλικια και μετα ειναι το ζητουμενο. Εσυ καλώς ή κακώς σε αυτην ανηκεις.
Το ζητουμενο απο ποιον; Μου φαινεται φιλε μου οτι αισθανεσαι την επιθυμια να παντρευτεις και να κανεις οικογενεια (εγω οχι). Μιλα μας για αυτο και θα κανουμε μια ενδιαφερουσα συζητηση.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 09:55
Ορέστης 35 έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:33
Ακου φιλε μου, μονογαμια του εφικτου δεν εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας.
Το ζητουμενο απο ποιον; Μου φαινεται φιλε μου οτι αισθανεσαι την επιθυμια να παντρευτεις και να κανεις οικογενεια (εγω οχι). Μιλα μας για αυτο και θα κανουμε μια ενδιαφερουσα συζητηση.
Στην αρχη σου ειπα πως δεν εισαι 20. Ολα τα πραγματα εχουν την ηλικια τους, τοτε αλλιως θα σου τα ελεγα. Τωρα κοιτα να βαλεις την ζωη σου σε εναν δρομο, αυτο σου λειπει,για αυτο ρεταρεις.
Ορέστης 35

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 10:18
Στην αρχη σου ειπα πως δεν εισαι 20. Ολα τα πραγματα εχουν την ηλικια τους, τοτε αλλιως θα σου τα ελεγα. Τωρα κοιτα να βαλεις την ζωη σου σε εναν δρομο, αυτο σου λειπει,για αυτο ρεταρεις.
Ποιος οριζει το ζητουμενο σε καθε ηλικια; Εμεις ή οι αλλοι; Πρεπει να κυνηγαμε αυτο που πραγματικα θελουμε και μας γεμιζει ή αυτο που οι αλλοι λενε οτι πρεπει να θελουμε;
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 10:48

Ποιος οριζει το ζητουμενο σε καθε ηλικια; Εμεις ή οι αλλοι; Πρεπει να κυνηγαμε αυτο που πραγματικα θελουμε και μας γεμιζει ή αυτο που οι αλλοι λενε οτι πρεπει να θελουμε;
Συμφωνω, ολα με τον δικο σου τροπο πρεπει να γινονται, απλα τα περισσοτερα προβληματα ξεκινουν οταν σε ξεπερναει η ζωη,ακομα και συναισθηματικα.
Καποια πραγματα ειναι για να γινονται στην ωρα τους, αν δεν γινουν δεν πειραζει,αλλα η εποχη αλλαξε.
Το φλεγον τωρα για εσενα ειναι να αρχισεις να βγαζεις λεφτα μονος σου.Αυτο θα σε παει μπροστα.
Ορέστης 35

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 10:59
Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 10:48
Συμφωνω, ολα με τον δικο σου τροπο πρεπει να γινονται, απλα τα περισσοτερα προβληματα ξεκινουν οταν σε ξεπερναει η ζωη,ακομα και συναισθηματικα.
Καποια πραγματα ειναι για να γινονται στην ωρα τους, αν δεν γινουν δεν πειραζει,αλλα η εποχη αλλαξε.
Το φλεγον τωρα για εσενα ειναι να αρχισεις να βγαζεις λεφτα μονος σου.Αυτο θα σε παει μπροστα.
Αν δε γινεται, δε γινεται. Και εγω το εχω γραψει αυτο. Ειναι αργα για αυτα που ηθελα. Παλεψα ομως, δεν κοιμομουν 20 χρονια, απλα οι αλλοι ηταν πιο δυνατοι και με εμποδιζαν. Δεν ξερω φιλε αν ενα ωριμο φρουτο μπορει να αιωρειται στον αερα χωρις να το στηριζουν κλαδια, κορμος, ριζες. Δεν μπορεις να πηδηξεις απο το Α στο Ω. Αυτα ειναι πραγματα που τα εχω σκεφτει πολλες φορες. Ολα εχουν τη σειρα τους, αναγκαστικα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 09:53
Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2019, 01:13 Καλά σου λένε βρε τύπε. Βρες καμμία δουλειά να γεμίζεις την μέρα σου. Δεν νιώθεις δημιουργικός και σκέφτεσαι δονκιχωτικές χαζομάρες όλη την ώρα, έτσι όπως είσαι.
Πες μου τι ειναι αυτα που σκεφτομαι και θεωρεις χαζομαρες και τι δουλεια κανεις εσυ που σε κανει να αισθανεσαι δημιουργικος.
Ότι όλοι γύρω σου θέλουν το κακό σου και φταίνε αυτοί που δεν ζεις την ζωή του Dan Bilzerian.

Η δουλειά μου είναι να δίνω συμβουλές στο διαδίκτυο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ορέστης 35

Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2019, 11:13
Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 09:53
Ότι όλοι γύρω σου θέλουν το κακό σου και φταίνε αυτοί που δεν ζεις την ζωή του Dan Bilzerian.

Η δουλειά μου είναι να δίνω συμβουλές στο διαδίκτυο.
Οι περισσοτεροι ανθρωποι αισθανονται ρημαγμενοι απο τη δουλεια τους και οχι δημιουργικοι. Ποτε δεν ηθελα να ζησω τη ζωη αυτου που λες, ηθελα μια φυσιολογικη ζωη, λιγο πιο δραστηρια απο του μεσου Ελληνα που νομιζει οτι ο κανονας ειναι να αραζει ολη μερα στους καφενεδες (ειναι στην Ελλαδα και την Τουρκια. Οι Ευρωπαιοι σκαρφαλωνουν βουνα μεχρι τα γεραματα.).
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 11:47 Μου λειπει ο θειος Αγις.
Δεν νομίζω να σου έλεγε κάτι διαφορετικό στο θέμα της δουλειάς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Ερώτησις, πως βιοπορίζεσαι χωρίς δουλειά; Γονείς; Απλά δεν εργάζεσαι αυτό το διάστημα
και έχεις μαζεμένα καβάτζα;
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Ορέστης 35

Naida έγραψε: 08 Σεπ 2019, 11:57
Στο θεμα γυναικες θελω να με καθοδηγησει. Ειναι ο πλεον εμπειρος.

Ισως ειναι ντροπη να σε ενδιαφερουν οι γυναικες στην εποχη μας. Οταν ξαναπαω διακοπες θα φορεσω μια μπλουζα με ουρανιο τοξο και ολοι θα μου χαμογελανε. Στην πρωτη πανσιον που πηγα υπηρχαν ζευγαρια γκευ σε δωματια, και ηταν ευτυχισμενοι και αποδεκτοι.

Για δουλεια θα ψαξω κατι σχετικο με τον τουρισμο που ειναι η βαρια βιομηχανια της Ελλαδας, διαφορετικα κατι που θα με κανει location indepedent.
Ορέστης 35

Νομιζω οτι ειναι σημαντικο να σπας το χρονο σε κομματια και να αξιοποιεις το καθε ενα. Εγω τωρα πρεπει να αξιοποιησω το Σεπτεμβριο, γιατι με την κουβεντα θα φυγει κι αυτος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:18
Naida έγραψε: 08 Σεπ 2019, 11:57
Στο θεμα γυναικες θελω να με καθοδηγησει. Ειναι ο πλεον εμπειρος.

Ισως ειναι ντροπη να σε ενδιαφερουν οι γυναικες στην εποχη μας. Οταν ξαναπαω διακοπες θα φορεσω μια μπλουζα με ουρανιο τοξο και ολοι θα μου χαμογελανε. Στην πρωτη πανσιον που πηγα υπηρχαν ζευγαρια γκευ σε δωματια, και ηταν ευτυχισμενοι και αποδεκτοι.

Για δουλεια θα ψαξω κατι σχετικο με τον τουρισμο που ειναι η βαρια βιομηχανια της Ελλαδας, διαφορετικα κατι που θα με κανει location indepedent.
Ίσως αν εστιάσεις και λύσεις το κομμάτι το εργασιακό να έχεις άλλον αέρα και να δεις διαφορετικά το θέμα γυναίκες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”