Μου κανει εντυπωση που δεν καλεσε Ιφι στην ενωση πατριωτικων δυναμεων η μυθικη Μπιτακου.Κατι ειχε πει οτι καποιους υποδικους και ημιτρελους δεν τους καλεσε και ο Ιφι υποδικος απο οσο ξερω δεν ειναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προς ψηφοφόρους Χ.Α
Re: Προς ψηφοφόρους Χ.Α
Μου κανει εντυπωση που δεν καλεσε Ιφι στην ενωση πατριωτικων δυναμεων η μυθικη Μπιτακου.Κατι ειχε πει οτι καποιους υποδικους και ημιτρελους δεν τους καλεσε και ο Ιφι υποδικος απο οσο ξερω δεν ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Drexler την 08 Σεπ 2019, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Eθνικοκοινωνιστης
η μπιτακου ειναι μια απομουρλαμενη συνδετημονας του αυφαντη και πιθανοτατα εχει να παει καιρο με ανδρα αποβλακωμενη απο το πολυ γυναικειο wweDrexler έγραψε: 08 Σεπ 2019, 21:38![]()
Μου κανει εντυπωση που δεν καλεσε Ιφι στην ενωση πατριωτικων δυναμεων η μυθικη Μπιτακου.Κατι ειχε πει οτι καποιους υποδικους και ημιτρελους δεν τους καλεσε και ο Ιφι υποδικος απο οσο ξερω δεν ειναι![]()
καταυλακιωτισα σκουροχρωμη +εθνικοφροσυνη = κατσιβελισμος σε σημειο να ματωνουν τα ματια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Λόρδος Αίας
Πίστευω οι πρωην βουλευτες της ΧΑ πρεπει να δικαιολογησουν τον ιδεολογικο λογο της αποχωρησης τους απ'τη ΧΑ, γιατι δεν εφυγαν πριν τις εκλογες; Αν η ΧΑ επαιρνε 3,01% και εμπαινε κυνοβουλιο, οι συγκεκριμενοι τυποι θα καθοντουσαν στη ΧΑ η θα εφευγαν;
Επισης το βλεπω χλωμο, διοτι εχουν ιδεολογικα κενα. Αν κανουν κατι τοτε μονο με δυνατα κ αγνα ΕΣ στελεχη.
Επισης το βλεπω χλωμο, διοτι εχουν ιδεολογικα κενα. Αν κανουν κατι τοτε μονο με δυνατα κ αγνα ΕΣ στελεχη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Αίας την 08 Σεπ 2019, 21:55, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
Georg Von Balkanen
Ψήφισα δυο φορές Χρυσή Αυγή, υπήρξα υποστηρικτής. Θεωρώ πως το κόμμα οτι ήταν να δώσει το έδωσε. Θα ψηφίσω το κόμμα του Λαγού που στρέφεται πιο πολύ προς συντηρητισμό-Ορθοδοξία.
Aν εφτασαν οι Οθωμανελληνες να ψηφιζουν εθνικιστικα κομματα παμε καλα.Οθωμανέλλην έγραψε: 08 Σεπ 2019, 21:51 Ψήφισα δυο φορές Χρυσή Αυγή, υπήρξα υποστηρικτής. Θεωρώ πως το κόμμα οτι ήταν να δώσει το έδωσε. Θα ψηφίσω το κόμμα του Λαγού που στρέφεται πιο πολύ προς συντηρητισμό-Ορθοδοξία.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
Georg Von Balkanen
Αν τα εθνικιστικά κόμματα στρατολογουν Αιγυπτίους και Αλβανούς, Ρουμάνους και Βουλγάρους τότε οντως καλα παμε. Σε καθε περίπτωση εγω υποστηριζω τον συντηρητισμό. Ο εθνικισμός ή ο φυλετισμός μου ειναι αδιάφορα ως ιδεολογία.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Τον Γερμενή με κανά 2 ακομη δεν τους συμπάθησα ποτέ.Οπότε ότι και να πω είναι γιατί δεν τπυς γούσταρα.Golden Age έγραψε: 06 Σεπ 2019, 14:23Πρέπει να συγγράψει τα θεωρητικά του βιβλία ο Λαγός για να τον δούμε και αυτόν. Το Γερμενή γιατί τον υποτιμάς; Κι αυτός αξιόλογος είναι.Λευκός Λύκος έγραψε: 05 Σεπ 2019, 18:34Ο Γερμενής δεν μπορεί να μιλήσει,οχι να γίνει και ο θεωρητικός.2-3 από τους παλιούς ποτέ δεν τους συμπάθησα.Golden Age έγραψε: 05 Σεπ 2019, 00:23
Πρέπει να δούμε και το ιδεολογικό μανιφέστο που θα συγγράψει.
Όσο για το Γερμενή, γιατί έτσι; Θα 'πρεπε να γίνει ο θεωρητικός του νέου κόμματος.
Αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει τελικά ο Λαγός,με ποιους θα πορευτεί.
Πάντως δεν υπάρχουν μόνο αυτοί... Υπάρχει και ο υπερστράτηγος Συναδινός, οι στενοί κύκλοι του οποίου ήδη έχουν αρχίσει να κατηγορούν το Λαγό.
Αλλά υπάρχει και μια τρίτη παράμετρος. Διάφοροι αποχωρήσαντες μαζί με παλαιότερους αποχωρήσαντες συζηττούσαν για το πως θα φτιάξουν επιτέλους τον αξιόλογο φορέα των ονείρων τους (όπου ο καθένας όμως θέλει τα δικά του). Κι εκει που λέω απο μέσα μου "στον επόμενο τόνο έρχεται επανάσταση", να σου κάποιοι να ψάχνοντια με περσόνες του "πατριωτικού χώρου"' και άρθρα για "υγιή πατριωτικό φορέα". "Φτου σου γαμώτο"... "Πάει η επανάσταση", λέω απο μέσα μου.
Ήθελα να τους προτείνω να στείλουν επιστολή στο βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη, όπου θα του εκφράζουν τη θερμή τους παράκληση να δημιουργήσει υγιή πατριωτικό φορέα, με ιδεολογία του τον πατριωτικό πατριωτισμό και να ενώσει όλο τον πατριωτικό χώρο (πλην της κακης ΧΑ), αλλά απο την Ελληνική Κοσμοκρατορία και τα Λιοντάρια - Συνέργεια για την Ελλάδα, μέχρι τον (απαραίτητο) "αριστερό πατριώτη" Καραμπελιά. Αλλά θα με κατηγορούσαν ως κακεντρεχή.
Το δικό μου παράπονο είναι γιατί όλοι τους έχουν γραμμένο τον Κώνστα και το Εθνικό Μέτωπο, που είναι και "σοβαροί".
- Highlander
Δε θα το λεγα, δε βλέπουν την ώρα να αλληλοσκοτωθούν.ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: 08 Σεπ 2019, 21:27 Χρυση Αυγή και Γκρίζοι Λύκοι Αδέλφια για πάντα
[img]https://i.postimg.cc/Kc5PpMfB/390- ... .jpg[/img]
Αν έφευγαν πριν μάλλον θα τους λέγαμε πληρωμένους προδότες ..Αν έμπαιναν στην βουλή δεν υπήρχε λόγος να την κάνουνΛόρδος Αίας έγραψε: 08 Σεπ 2019, 21:51 Πίστευω οι πρωην βουλευτες της ΧΑ πρεπει να δικαιολογησουν τον ιδεολογικο λογο της αποχωρησης τους απ'τη ΧΑ, γιατι δεν εφυγαν πριν τις εκλογες; Αν η ΧΑ επαιρνε 3,01% και εμπαινε κυνοβουλιο, οι συγκεκριμενοι τυποι θα καθοντουσαν στη ΧΑ η θα εφευγαν;
που σημαίνει ότι η χα έπραξε καλώς
Ψήφισα Οικογενειοκρατία τελευταία επιλογή (ρανια - ρουλια - λιακο . ) γιατί αν δε παινέψεις το σπίτι σου , το σαπούνι γλιστρούσε υπέροχα .
- Golden Age

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 791 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα