Πάντα έκτρωμα ήταν. Αριστεριστές και ποινικοί. Αναμένομε να τους γαμεύσει το σπιτάκι ο μέγας χρυσοχόΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 12:06 Γενικά από το 13 και μετά ο αναρχικός χώρος είναι ένα έκτρωμα, στα χειρότερα του από τότε που εμφανίστηκε, γιατί διαλύθηκε από τα μέσα, από τις δικές του αδυναμίες. Η νουδου επειδή δεν είχε να πει και τίποτα της προκοπής αφού ο σύριζα εφάρμοσε τα μνημόνια με απόλυτη επιτυχία, φούσκωσε αυτό το μηδαμινό για να πουλήσει προπαγάνδα και τώρα επιτίθεται με κατασταλτικη ιδεολογική μανία στις ελάχιστες κοινωνικές δομές των αναρχικών , ουσιαστικά αποτελοντας τους βαρβάρους που είναι κάποια λύσις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τιμιο Ξυλο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Τιμιο Ξυλο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 12:06διαλύθηκε από τα μέσα, από τις δικές του αδυναμίες.
αθώο ακούγεται, από την στιγμή που οι ίδιες αδυναμίε$ τον δημιούργησαν εξ αρχής
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τι να γαμευσει; το τίποτα; μια χαρά τα είχε καταφέρει ο σύριζα, μνημόνιαρες, μηδέν αγώνες, και κάτι μπαχαλα του κωλου για να είναι πιο βαθιά η απελπισία. Ο χρυσόχο απλά εκνευρίζει κόσμο και συσπειρώνει κόσμο ξανά γύρω από την αναρχία. Δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς άλλωστε, εκεί ήταν μεγάλο κομμάτι του προεκλογικού προγράμματος, αφού ο τσιπρας έκανε τη μνημονιακη δουλειά του ιδανικά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2019, 17:38Πάντα έκτρωμα ήταν. Αριστεριστές και ποινικοί. Αναμένομε να τους γαμεύσει το σπιτάκι ο μέγας χρυσοχόΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 12:06 Γενικά από το 13 και μετά ο αναρχικός χώρος είναι ένα έκτρωμα, στα χειρότερα του από τότε που εμφανίστηκε, γιατί διαλύθηκε από τα μέσα, από τις δικές του αδυναμίες. Η νουδου επειδή δεν είχε να πει και τίποτα της προκοπής αφού ο σύριζα εφάρμοσε τα μνημόνια με απόλυτη επιτυχία, φούσκωσε αυτό το μηδαμινό για να πουλήσει προπαγάνδα και τώρα επιτίθεται με κατασταλτικη ιδεολογική μανία στις ελάχιστες κοινωνικές δομές των αναρχικών , ουσιαστικά αποτελοντας τους βαρβάρους που είναι κάποια λύσις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε φίλε, η σκατίλα από το κέντρο μπορεί να εκλείψει; Αυτό λαίμαι
Κοινως να την μεταφερεις στις συνοικιες δημιουργωντας μια βιτρινα στο κεντρο της πολης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:07 Ρε φίλε, η σκατίλα από το κέντρο μπορεί να εκλείψει; Αυτό λαίμαι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πότε με είδες να το γράφω αυτό ρε μάστορα;zteo έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:09Κοινως να την μεταφερεις στις συνοικιες δημιουργωντας μια βιτρινα στο κεντρο της πολης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:07 Ρε φίλε, η σκατίλα από το κέντρο μπορεί να εκλείψει; Αυτό λαίμαι
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Λειτουργούσαν όμως στην λογική του ρομαντισμού, του μυθου, κάποιων τρελών που αντιστεκονται σε μια κοινωνία καταναλωτική, και κάνουν και ωραία λαιβ, καταλήψεις, πάρτυ κλπ για να τσιμπήσει και νεολαια. . Μετά με την μαζικοποιηση του δεκεμβρη, και την μαζική λουμπενοποιηση λόγω της οικονομικής και μεταναστευτικης κρίσης, η αδυναμία της οποία οργάνωσης λόγω ιστορικών και άλλων λόγων, οδήγησε στην παρακμή, στην αποτυχία, και στην μαζική καφρίλα, σε μια κοινωνία που ήταν ηττημένη και όχι μόνο δεν είχες να προτείνει τίποτα ως αναρχικός, αλλά προκαλούσες κιόλας. Τώρα με τις μαλακιες της Ν. Δ. που στόχοποιεί τα πιο υγιή κόμματια που είχαν απομείνει, πιθανόν να αποκτήσει πάλι μεσα από την καταστολή κάποιες συμπαθείες, για να ξαναρχίσει από την αρχή ο κύκλος.Χουργιατς έγραψε: 30 Αύγ 2019, 17:47Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 12:06διαλύθηκε από τα μέσα, από τις δικές του αδυναμίες.
αθώο ακούγεται, από την στιγμή που οι ίδιες αδυναμίε$ τον δημιούργησαν εξ αρχής![]()
Αυτο εχεται στο πισω μερος του μυαλου σας.Αυτο εχει γινει σε ολες τις ευρωπαικες μεγαλουπολεις.Υπαρχουν συνοικιες σε Παριση-Λονδινο οπου ειναι πραγματικα αβατα για την αστυνομια.Και εκει δεν πεφτουν μολωτοφ βγαινουν πιστολια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:10Πότε με είδες να το γράφω αυτό ρε μάστορα;zteo έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:09Κοινως να την μεταφερεις στις συνοικιες δημιουργωντας μια βιτρινα στο κεντρο της πολης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:07 Ρε φίλε, η σκατίλα από το κέντρο μπορεί να εκλείψει; Αυτό λαίμαι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλά, άμα ξέρεις και τί έχομε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, τί να πω
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κοινωνίες πολύ πιο πλούσιες εχουν πολύ πιο άγρια γκετο, και περιοχές όπου μαζεύονται τα "κατάλοιπα", γιατί ουδέποτε τίποτα δεν πολύ να λειτουργήσει τέλεια έστω αν μπούμε στη λογική σου. Δε θα είχε το μνημονιακό μπουρδελοκρατος σου; εφαρμόσεις εσωτερική υποτίμηση πολεμικού επιπέδου και μας λες πως αποτελεί πρόβλημα κάτι μπάχαλομαλακές; πρώτα από όλα την πιατσα οι μπάτσοι την εσπρωξαν προς τα εκεί, εκείνη που καθάρισε το 13 από την σοφοκλεους. Απλά αλλά κράτη αυτά τα στέλνουν στα προάστια, εμείς τα έχουμε στο κέντρο. Η εξουσία σκηνικά Χονγκ Κονγκ φοβάται, τα υπόλοιπα είναι για ψηφαλακια που απευθύνονται σε ηττημένους και προσκυνημενους ηλιθιους.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:07 Ρε φίλε, η σκατίλα από το κέντρο μπορεί να εκλείψει; Αυτό λαίμαι
αριστεριστες και ποινικοι λεει ο φουκαρακοςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2019, 17:38Πάντα έκτρωμα ήταν. Αριστεριστές και ποινικοί. Αναμένομε να τους γαμεύσει το σπιτάκι ο μέγας χρυσοχόΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 12:06 Γενικά από το 13 και μετά ο αναρχικός χώρος είναι ένα έκτρωμα, στα χειρότερα του από τότε που εμφανίστηκε, γιατί διαλύθηκε από τα μέσα, από τις δικές του αδυναμίες. Η νουδου επειδή δεν είχε να πει και τίποτα της προκοπής αφού ο σύριζα εφάρμοσε τα μνημόνια με απόλυτη επιτυχία, φούσκωσε αυτό το μηδαμινό για να πουλήσει προπαγάνδα και τώρα επιτίθεται με κατασταλτικη ιδεολογική μανία στις ελάχιστες κοινωνικές δομές των αναρχικών , ουσιαστικά αποτελοντας τους βαρβάρους που είναι κάποια λύσις.

zteo έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:13 Υπαρχουν συνοικιες σε Παριση-Λονδινο οπου ειναι πραγματικα αβατα για την αστυνομια.
όπως;
Τί έγινε, θέλεις να τσιμπήσεις κανένα ακόμα διαμερισματάκι να το νοικιάζεις στους πρόσφυγερς μέσω ΜΚΟ?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:07 Ρε φίλε, η σκατίλα από το κέντρο μπορεί να εκλείψει; Αυτό λαίμαι
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:12 στην λογική του ρομαντισμού, του μυθου, κάποιων τρελών που αντιστεκονται σε μια κοινωνία καταναλωτική, και κάνουν και ωραία λαιβ, καταλήψεις, πάρτυ κλπ για να τσιμπήσει και νεολαια [...]...μαζική λουμπενοποιηση
παίχτη σε διακρίνω κατά τί στεναχωρημένο
τι θα κάνεις εσύ στο μέλλον
Το Μπριξτον στο Λονδινο.
https://en.wikipedia.org/wiki/Brixton#Music
To Σεκοντιλιανο στην Ναπολι
https://en.wikipedia.org/wiki/Secondigliano
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα